Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cnm üzülürüm amq![]()
Öhöm sey dicem simdi zipzipim
Az once mozaik pasta yaptim da cuma ödülü olarak yiyebilir miyim acaba![]()
Daha kendimi eklemedim canım eklicem 4 takım paylastı bizim yüzdeden düşükEee bu hafta kacinciyiz
Tamam canım kücük bir dilim yiyebilirsinÖhöm sey dicem simdi zipzipim
Az once mozaik pasta yaptim da cuma ödülü olarak yiyebilir miyim acaba![]()
Daha kendimi eklemedim canım eklicem 4 takım paylastı bizim yüzdeden düşük
Onlar paylastı canım güzel gidiyorlar ama izin dönüsü üyeleri oldugu için yüzdeleri 0.43 oldu bu haftaAnka nın takımı nasıl gidiyor acaba cnm?
Takımdaki bütün üyelerimi alabilsem 1,706 yüzdemiz vardı ama kurallar işteOnlar paylastı canım güzel gidiyorlar ama izin dönüsü üyeleri oldugu için yüzdeleri 0.43 oldu bu hafta
Haftaya güzel olur canımTakımdaki bütün üyelerimi alabilsem 1,706 yüzdemiz vardı ama kurallar işte![]()
İnşallah canım. Listeye girmişsin hayırlı olsunHaftaya güzel olur canım![]()
Tesekkur ederim canım kızlar da girmemi cok istedi banada iyi gelecek insallahİnşallah canım. Listeye girmişsin hayırlı olsun![]()
Afiyet olsun canım.Sabah kahvaltım saat 7.45
2 tane yumurta
1 bardak çay
Ara ögün saat 10.30
1 parmak kadar simit
1 dilim peynir
3 bardak çay
Öğlen yemeği saat 14.30
1 tane küçük fırın karnıyarık
6yemek kaşıgı erişte makarna
1 bardak kuşburnu hoşafı
3 kaşık karışık salata
Ara ögün saat 17.00
Yarım mandalina
Akşam yemeği saat 19.00
1 tabak kapuska
2 kaşık yoğurt
2 litre su
Spor yok
@Negohatun![]()
Afiyet olsun canım.24 Ekim menü
12.00 2 haşlanmış yumurta 7 zeytin 2 dilim peynir bir parça ekmek domates salatalik şekersiz çay
16.00 çok az makarna 1 tabak karnı bahar salata
19.00 1 kase yoğurt içine yarim muz 1 tatlı kaşığı yulaf tarçın
1.5 lt su spor yok @Ytmz
Afiyet olsun canım.24 Ekim menüsü
12.00 kahvaltı
1.5 dilim kepekli ekmek, 2 kaşık domatesli biber kavurması, 1.5 kaşık lor ve 1.5 yumurtalı sahanda yumurta, 3 yeşil zeytin.
18.00 akşam
1 domates, 1 salatalık, 2 dilim peynir, altınbaşak bisküvi ile kıtır salatası, 5i 1 arada çay.
Su 1 lt (bugün rektörlükde açılış vardı, hiçbir şeye dikkat edemedim, bütün günüm orda geçti eve döndüğümde çok yorgundum)
Spor 4000 adım 60 puan
Afiyet olsun canım.24 EKİM MENU
sabah kahvaltı: 7:30 2 DİLİLM kepek ekmek bir tatlı kaşiği kaadar tulum peyniri salatalik 5 tane de patetes kızartması
arada elma
öğle 12.30 2 dilim yufka ekmeğe buyuk deil dürümlerm peynir dürdüm ve çay
arada şekersiz kahve 2 tane kuş lokumu 2 kare çikolata
akşam 6,30: bir porsiyon patetes oturtma ve yoğurt
arada 3-4 tane uzum 5 tane kayısı
akşam 8den sonra yemek yemiyorum 2,5litre su
adım 6549 olmuş 10 dk göbek egzersizi
Çok iyi yapmışsın iyi gelir tabii hadi bakalım bol eksilerTesekkur ederim canım kızlar da girmemi cok istedi banada iyi gelecek insallah![]()
Tesekkur ederim canım hadi seni listede bekliyorum yarısırızÇok iyi yapmışsın iyi gelir tabii hadi bakalım bol eksiler![]()
Benim niyetim de tavuklu salataydi ama sadece tavukları var. Salata yapmaya üşendimKendime süper bi salata yaptım![]()
Ellerine sağlık canım harika görünüyor.Eki Görüntüle 2548198
Zipzip- hemen yerken ara verdim çektim
Marul, mor lahana, salatalık,domates, havuç, 1 ceviz, kırmızı biber, 1 kaşık mısır, 3 zeytin, 1 parça peynir
Yanına 1 kase yoğurt
Sen haftaya bana yetisirsin canım hatta bu kadar iyi olursan geçersin bile.Eee bu hafta kacinciyiz
Aa buyur gel canim krsilikli yiyelimBensiz mi yiyeceksin, boğazından geçecek mi ☺
Teşekkür ederiiiiiiimmmmmTamam canım kücük bir dilim yiyebilirsin
tavuklariiii pisirmisemBenim niyetim de tavuklu salataydi ama sadece tavukları var. Salata yapmaya üşendimafiyet olsun canım.
Bu hafta superdim kabul ediyorum ama bu bi istisnaydi benceSen haftaya bana yetisirsin canım hatta bu kadar iyi olursan geçersin bile.