Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım hadi cumaya güzel eksilerle gel listeye giriş yapUnutmusum canim ben
Sabitim ama
Süpersin canım ben yoldaydım yazamadım30 dk yürüyüş yaptım geldimnerde bu devlet nerede bu millet
![]()
Selam canım iyiyim sen nasılsın ❤Selamlar, nasıl herkesler![]()
Kg ölcen yeterli olur bence canım hiç kullanmadım diğeriniCanlar ben şimdi tartı alacağım vücut analizli mi daha iyi yoksa sadece kg ölçen mi karar veremedim
Yag su falan ölçüyomuş canım o daTamam canım hadi cumaya güzel eksilerle gel listeye giriş yap
Süpersin canım ben yoldaydım yazamadım
Selam canım iyiyim sen nasılsın ❤
Kg ölcen yeterli olur bence canım hiç kullanmadım diğerini
Güzel aslında fiyatı uygunsa alabilirsinYag su falan ölçüyomuş canım o da
135 lira canımGüzel aslında fiyatı uygunsa alabilirsin![]()
Normal olanlarda 50 den baslıyor genelde135 lira canım
Evet normal olana 70 dedi de diğeri de 135 bilemedim hangisini alsamNormal olanlarda 50 den baslıyor genelde
Kızlardan da ses yok bugün kullanan var mı öğrenirdik
Çok mantıklı düşünmüşsün. Özellikle çocuk ve senin için harika olmuş. Sağlıkla büyüt canım.Umarım öyle olur
Ben çocuğumu kendim büyütmek istedim. Nasıl olsa iş hayatına döneceğim. Ama onun o büyüme zamanlarını kaçırmak istemedim. Şu anda 3 yaşında. Önümüzdeki sene bende o da okula başlayacağız artık.
Benim tartı da normal kg ölçüyor. Diğeri gerçekten yağı ölçüyor mu bilmiyorum. Al da nasıl olursa olsun.Canlar ben şimdi tartı alacağım vücut analizli mi daha iyi yoksa sadece kg ölçen mi karar veremedim
Bizim evdekini 75civari aldik klasik tartiEvet normal olana 70 dedi de diğeri de 135 bilemedim hangisini alsam
Çok şükür canım aynı koşturuyorumTamam canım hadi cumaya güzel eksilerle gel listeye giriş yap
Süpersin canım ben yoldaydım yazamadım
Selam canım iyiyim sen nasılsın ❤
Kg ölcen yeterli olur bence canım hiç kullanmadım diğerini
Kolay gelsin canımÇok şükür canım aynı koşturuyorum
Sağol canımKolay gelsin canım![]()
Gecmis olsun canım, hacamat da insallah sifa olurÖğleden beri şarjım bitik duruyorum ayfonlu evlere saydırarak.
Hacamat oldum ve baya rahatsızlandım annemde durdum yeni geldim eve.
Bildirimde yapamadım.
Cuma 108.1
Pazartesi 107.3Zipzip-
Geçmiş olsun canım şifa olur inşÖğleden beri şarjım bitik duruyorum ayfonlu evlere saydırarak.
Hacamat oldum ve baya rahatsızlandım annemde durdum yeni geldim eve.
Bildirimde yapamadım.
Cuma 108.1
Pazartesi 107.3Zipzip-
Gecmis olsun canım, afiyet olsunBenimde saat 3 den beri başımın sol arka tarafı ağrıyordu 3.30 dan beri yatıyordum kalktım geçmemiş annem tansiyonuma baktı 9.6 düşmüş şimdi daha iyiyim hiç açıkmadım gidim yemek yiyim geliyorum![]()