Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok asırı mı tuz tüketiyorsun canımTartı pek güldürmedi beni su bile içemiyorum akşamları biraz tuzu kaçırıyorum nasıl olucaksa
Benim diyet veren kişi varya listede tuz baharat sınırsız diyordu ben buna çok şaşırdım :)Cok asırı mı tuz tüketiyorsun canım
Aaa cok ilgincBenim diyet veren kişi varya listede tuz baharat sınırsız diyordu ben buna çok şaşırdım :)
Evet bana da tuhaf geldi hatta bulursam atayım listeyiAaa cok ilginc
Tebrik ederim canımGeçen cuma 63.2
Bugün 63
Fark -200
Oran % 0.32
Üzgünüm pek iyi değil sonuç.
Tebrik ederim canımGeçen cuma 89.7 güncel 89 regl gününe rağmen eksi 700 grZipzip- kaptanım
Amiiin diyorum bende bugün sıkıntılıyımÇok sagol kuzum şimdiden Aminnn diyorumRabbim darda olan herkesi feraha çıkarsın inş
Tebrik ederim canımHerkes merhaba. Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 73
Bugün: 72.2
Fark: 800 gram
Tebrik ederim canımBende unutmadan yazayım
Gecen cuma 56.5
Bugün 56.1
Fark 0.4
%0.71
Sağol bonusumNego migren gelmiş kıyamam geçmiş olsun
![]()
Tanımayanlar için .
.boy:1.55
Kilo :77
3 çocuk annesi 29 yaşındayım
Yaklaşık 10 yıldır kiloluyum doğum kilolarimi veremedim ilk hedef :65
Manisa da yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Hoş geldin aramıza
Hosgeldinnnn canım iyiyim sen nasılsın ❤
iyiyim canım bende cuma takımlarına bakıorum kilo verenlerden feyiz alayım dedim :) gelmişkende selam vereyim dedim sanaHosgeldinnnn canım iyiyim sen nasılsın ❤
İyi yapmıssın canım sende katıl takımlara yenideniyiyim canım bende cuma takımlarına bakıorum kilo verenlerden feyiz alayım dedim :) gelmişkende selam vereyim dedim sana
yok canım ya beni strese sokuyor cuma tartısı .İyi yapmıssın canım sende katıl takımlara yeniden![]()
Meleğim ben de buradayım. Bu özellikleri bilmiyordum tekrardan tanışmak çok güzel. Ablam çok sevindim birlikte olacağız demek bu...Tanımayanlar için .
.boy:1.55
Kilo :77
3 çocuk annesi 29 yaşındayım
Yaklaşık 10 yıldır kiloluyum doğum kilolarimi veremedim ilk hedef :65
Manisa da yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Anladım canım o zaman listeye girmemek daha iyi :))yok canım ya beni strese sokuyor cuma tartısı .
spora devam ediyor musun
Bana göre tuzlu değil ama sabah ellerimin şişinden anlıyorum atamıyorum demek onuCok asırı mı tuz tüketiyorsun canım
Anladım canım ama suyuda az içiyorsun suyu artırsan belki daha iyi olurBana göre tuzlu değil ama sabah ellerimin şişinden anlıyorum atamıyorum demek onu
Tatlışım merhaba. 50' li rakamları görelim bence de....bu yoğunlukta kendin için de bir şeyler yapmak kendini daha iyi hissettirecektir. Naptınız ev işini vazgeçti mi eşin merkezi bir yere taşınmaktan.Kızlar sabahın körü çıkmak zorunda kaldım 60.00 çıktım diyeti de bıraktım sayılır korumaya çalışıyorum ama hain 50 Li rakamlar çıksaydı iyiydi. Kızlar boyum 1.64 tekrar diyete başlayıp 50 li rakamları mesela 54 ü filan mı hedeflesem hayatım yoğun ya çok uğraşmak istemiyorum bi akıl verin
İçinden geçenlere uyma gene de...5'li rakamlardan sonra ödül olarak kullanırsın bu isteğini.Bi de itiraf edeyim kahveyle şöööyle çikolatalı bi şeyler yemek istiyorum![]()
Ohhhh be nasıl sevindim bu habere. Allah gönlüne göre versin canım. Biz de seni çok seviyoruz. Her zaman aklımda ve dualarimdasin. Böyle bir mesajı hayal etmiştim kaç gündür çok şükür güzel bir günde geldi. Müsait olduğunu zamanlar da çok olsun inşallah. - 700 gr da harika tebrikler kuzum. Sırada @Yonahime Kübracim var. O da güzel haber alır bizi sevindirir kim bilirselamun aleyküm canlarım öncelikle hepimizin mevlid kandili ve cumamız mübarek olsun desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim Allah hepinizden ebeden razı olsun hepinizi çok seviyorum izne ayrılmıyorum müsayit olduğum zamanlarda gelicem inş dualarınızı eksik etmeyin olurmu![]()
![]()
![]()
![]()
içimden bir gönül yarası gibi bir şey olduğu geçiyor. Allah başka dert vermesin hepsi çözülür. Geçen cuma 89.7 güncel 89 regl gününe rağmen eksi 700 grZipzip- kaptanım
Aaa tebrik ederim canım, ben çok güzel gidiyordum bozdum. İki haftayı tamamlamıştım. Bu sabahtan itibaren başladım. Bı listen falan mı var, nasıl yapıyorsun sen.Ben 8.gündeyim beklerim. Sporada başlıycam şimdilik kısa yürüyüşler yapıyorum
Yaa sadece tatlı olsa ben aylarca yaparım, tatlisiz durmak sorun değil. Ama beyaz un patates pirinç vs. Gibi şeyler de yasak olunca biraz zorladı. Okulda yemekhane yemeği yiyorum bunlardan biri mutlaka oluyor, öyle olunca onları da yemiyorum. Dışarda yemeye kalksam bizim burda her yer pideci (küçük bir yerde yaşıyorum), seçenek bulamıyorum zaten lahmacun yüzünden bozuldu 21 günüm. Kendisine karşı koymak çok zorBen zaten uzun zaman oldu şekeri bırakalı uzun dediğim bir ay falan
Bu dönemde yeidigm sadece iki tane gofret falan öyle tatlı da yemedim
Normalde yerimde diyet dolayısıyla 21 güne varım kilolar da yakın hem
Guncelin 63 Muş yeni farkettim![]()
Genelde 76.5 geliyordum dün Karatay a başlamaya bagladm bugün 77 geldim bakalım neler olacakYaa sadece tatlı olsa ben aylarca yaparım, tatlisiz durmak sorun değil. Ama beyaz un patates pirinç vs. Gibi şeyler de yasak olunca biraz zorladı. Okulda yemekhane yemeği yiyorum bunlardan biri mutlaka oluyor, öyle olunca onları da yemiyorum. Dışarda yemeye kalksam bizim burda her yer pideci (küçük bir yerde yaşıyorum), seçenek bulamıyorum zaten lahmacun yüzünden bozuldu 21 günüm. Kendisine karşı koymak çok zor
Senin kilon kaç canım. Birlikte başlıyoruz öyleyse.