Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo çok güzel tatlım.Kızlaaaar Maaşallah deyin....59.45...... bakalım cumaya da hala 58-59 larda olacak mıyım?Elhan darısı sana gel kilodaşım 50 lere gel.....
Cnm ev mis gibi oldu desene. Sağlıkla oturun inşallahGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Bugün kaldığım yerden devam diyete
Dün de mutfağım boyandı bu arada![]()
Öyle canım çok şükürCnm ev mis gibi oldu desene. Sağlıkla oturun inşallah ❤
ayyy yerım onları dun parka gıttık cok tatlı bır kız vardı elele tutusup gezdıler:)Benim oğlumda 20 aylık, çok iyi anlıyorum seni![]()
En güzel zamanları cnm, inanılmaz sevimli oluyor kuzucuklar. Maşallah, sübhanallah... Rabbim nazarlarsan korusun, sağlıkla büyütmeyi nasip etsinayyy yerım onları dun parka gıttık cok tatlı bır kız vardı elele tutusup gezdıler:)
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn ❤ Hayırlı, bereketli ve bol eksili bir hafta olsun inşallah... akşam siteye giremedim çünkü eşim beni şu meşhur 9-10-11 indirimleri nedeniyle esir aldı![]()
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Bugün kaldığım yerden devam diyete
Dün de mutfağım boyandı bu arada![]()
Kilo durumuna bakarız abla izne ayrıldıgın kiloyu sağlıyorsa alırızOooo çok güzel tatlım.
Amin inşaallah ağzın bal yesin.cumaya kadar gelirim belki.
Bugünkü bildirimim 60.4Zipzip- geçen hafta 60' a kadar indi sonra 60.9 oldu anlamadan. Spor hâlâ yok bende gelen giden çok oluyor vakit bulamıyorum. Bu akşam da okuldan kalabalık bir grup gelecek erkekler gelmemişti haber ettiler dersim olmadığı için pazartesi gelin dedim. Açıkçası kilo verme çabası da biraz anlamını yitirdi benim için aman olursa olur modundayim her seyde olduğu gibi. Zamana ihtiyacım var. Emin değilim bu hafta girmesem mi listeye diye....cuma kilosuna bağlı biraz da. Takımın zarar görmesini istemiyorum.
Güzel eksi tebrik ederim canımKızlar ben kilo bildirimimi yapayım, oğlumla anne oğul kahvaltı yapalım ☺
Cuma: 56.7 kg
Pazartesi: 56.2 kg
Fark :500 gr
Eki Görüntüle 2553252
Bencede gelsin artık 1 ay oldu sohbete gelecem dedi onada gelmedi :)@malii gel artık hadi ❤
Sağol canımGünaydın canım ❤
Insallah güzel birseyler bulabilmişsinizdir
Günaydın canım ❤
Güle güle oturun tertemiz oldu evin
Kilo durumuna bakarız abla izne ayrıldıgın kiloyu sağlıyorsa alırız
Güzel eksi tebrik ederim canım
Oğlusunla sana Afiyet olsun
Bencede gelsin artık 1 ay oldu sohbete gelecem dedi onada gelmedi :)
Günaydın canım ❤
Insallah güzel birseyler bulabilmişsinizdir
Güzel eksi tebrik ederim canım
Oğlusunla sana Afiyet olsun![]()
Günaydın canım ❤gunaydın hanımlarmenuleri hafta sonunda yazamıyorum kızlar çocuklar ile ev ile ancak uğrasıyorum . şimdi yaziyorum
Cumaya kadar cözersin bu durumu canım eski düzeninden vazgecme canım ❤Mesajları hızlıca okuyup beğendim geçtim bu seferlik. Derse gireceğim birazdan birikmesin dedim. Ben dün ev temizliği yaparken ne bulduysam (en kolayda ne varsa anlaminda) yedim yani abarttım. Bı de temizlik bitince akşam yemeği de geç vakte kaldı onda da lavaş ekmekle dürüm yedim. Cuma cumartesi ağır spor yaptım kaslarım hala ağrıyor, yürümekte bile zorlanıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar şeyi niye yazdin. Aşağıdaki sonuç yüzünden
Cuma 63.0
Bugün 64.2
Kilo değil tabiki ama dikkat etsem güzel olurdu. Eski duzenime döneceğim. Düzgün yemeli, yürüyüş ve Leslie programima kaldığım yerden devam edeceğim. Onlar güzel eksi yapıyor bende.
Ne güzel yazmıssın hadi bakalım takımca toparlanıyoruz yaza herkes istediği kiloda girecekpastelfit
birmuhendisanne
Gulumse24
Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo
sonngulen
Zipzip-
Canfeb
N nilhan2705
Yonahime
B Bir Garip Yolcuyumm
zeyneppk
Kanguru_
ada81
Youlost16
Bonus
Elhan
Nego
Minik Duduklu Tencere
merryangel
Hadi kızlar hadiiiiiii, kalkın, takım ruhu nerde, destek nerde, buraya ne için geldik, kendimizi mutlu hissedeceğimiz kiloya inmek için.
Her gün düzenli menü yazmadan, spor yapmadan, sohbete katılıp birbirimizi motive etmeden bunu nasıl başaracağız?
Cumadan cumaya kilo bildirmekle olmaz bu.
Lütfen herkes her gün düzenli menü yazsın, mutlaka kendine uygun spor yapsın, diyetle sporla ilgili güzel paylaşımlar yapalım her gün mutlaka, bunun üzerine sohbet edelim.
Yaza ben 36 beden girmek istiyorum, ya siz???
Umarım bu artı gerçekten gecicidir canım yoksa bunu vermeye uğraşırken eksiye geçmek çok zor olacak.Cumaya kadar cözersin bu durumu canım eski düzeninden vazgecme canım ❤
Cnm hepsi kilo değildir emin ol. İlk diyetisyene gittiğimde 72.4 kg olarak ölçmüş beni. 2 gün sonra 70.5 dim ki diyet vs yapmadım. Tartıdan önce abartmıştım yemeği.Umarım bu artı gerçekten gecicidir canım yoksa bunu vermeye uğraşırken eksiye geçmek çok zor olacak.