• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlaaaar Maaşallah deyin....59.45...... bakalım cumaya da hala 58-59 larda olacak mıyım? Elhan Elhan darısı sana gel kilodaşım 50 lere gel.....
Oooo çok güzel tatlım. :KK9::KK9:
Amin inşaallah ağzın bal yesin. :KK36:cumaya kadar gelirim belki.
Bugünkü bildirimim 60.4 Zipzip- Zipzip- geçen hafta 60' a kadar indi sonra 60.9 oldu anlamadan. Spor hâlâ yok bende gelen giden çok oluyor vakit bulamıyorum. Bu akşam da okuldan kalabalık bir grup gelecek erkekler gelmemişti haber ettiler dersim olmadığı için pazartesi gelin dedim. Açıkçası kilo verme çabası da biraz anlamını yitirdi benim için aman olursa olur modundayim her seyde olduğu gibi. Zamana ihtiyacım var. Emin değilim bu hafta girmesem mi listeye diye....cuma kilosuna bağlı biraz da. Takımın zarar görmesini istemiyorum.

Kızlar ben kilo bildirimimi yapayım, oğlumla anne oğul kahvaltı yapalım ☺️

Cuma: 56.7 kg
Pazartesi: 56.2 kg
Fark :500 gr

0B8EDEA0-177D-4D80-B118-423611894322.webp

Kızlar günaydınnnn ❤ Hayırlı, bereketli ve bol eksili bir hafta olsun inşallah... akşam siteye giremedim çünkü eşim beni şu meşhur 9-10-11 indirimleri nedeniyle esir aldı 😂
Günaydın canım ❤
Insallah güzel birseyler bulabilmişsinizdir 😊
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Bugün kaldığım yerden devam diyete 🤗
Dün de mutfağım boyandı bu arada 😂
Günaydın canım ❤
Güle güle oturun tertemiz oldu evin 😍
Oooo çok güzel tatlım. :KK9::KK9:
Amin inşaallah ağzın bal yesin. :KK36:cumaya kadar gelirim belki.
Bugünkü bildirimim 60.4 Zipzip- Zipzip- geçen hafta 60' a kadar indi sonra 60.9 oldu anlamadan. Spor hâlâ yok bende gelen giden çok oluyor vakit bulamıyorum. Bu akşam da okuldan kalabalık bir grup gelecek erkekler gelmemişti haber ettiler dersim olmadığı için pazartesi gelin dedim. Açıkçası kilo verme çabası da biraz anlamını yitirdi benim için aman olursa olur modundayim her seyde olduğu gibi. Zamana ihtiyacım var. Emin değilim bu hafta girmesem mi listeye diye....cuma kilosuna bağlı biraz da. Takımın zarar görmesini istemiyorum.
Kilo durumuna bakarız abla izne ayrıldıgın kiloyu sağlıyorsa alırız 😊
Kızlar ben kilo bildirimimi yapayım, oğlumla anne oğul kahvaltı yapalım ☺

Cuma: 56.7 kg
Pazartesi: 56.2 kg
Fark :500 gr

Eki Görüntüle 2553252
Güzel eksi tebrik ederim canım 😍
Oğlusunla sana Afiyet olsun 😘
@malii gel artık hadi ❤
Bencede gelsin artık 1 ay oldu sohbete gelecem dedi onada gelmedi :)

pastelfit pastelfit
birmuhendisanne birmuhendisanne
Gulumse24 Gulumse24
Alvillaa Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo retro_hippo
sonngulen sonngulen
Zipzip- Zipzip-
Canfeb Canfeb
N nilhan2705
Yonahime Yonahime
B Bir Garip Yolcuyumm
zeyneppk zeyneppk
Kanguru_ Kanguru_
ada81 ada81
Youlost16 Youlost16
Bonus Bonus
Elhan Elhan
Nego Nego
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
merryangel merryangel

Hadi kızlar hadiiiiiii, kalkın, takım ruhu nerde, destek nerde, buraya ne için geldik, kendimizi mutlu hissedeceğimiz kiloya inmek için.
Her gün düzenli menü yazmadan, spor yapmadan, sohbete katılıp birbirimizi motive etmeden bunu nasıl başaracağız?
Cumadan cumaya kilo bildirmekle olmaz bu.
Lütfen herkes her gün düzenli menü yazsın, mutlaka kendine uygun spor yapsın, diyetle sporla ilgili güzel paylaşımlar yapalım her gün mutlaka, bunun üzerine sohbet edelim.
Yaza ben 36 beden girmek istiyorum, ya siz???

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤
Güle güle oturun tertemiz oldu evin 😍

Kilo durumuna bakarız abla izne ayrıldıgın kiloyu sağlıyorsa alırız 😊

Bencede gelsin artık 1 ay oldu sohbete gelecem dedi onada gelmedi :)
Sağol canım ❤️

Günaydın canım ❤

Cnm 3 eşofman altı ve 1 pantolon bulup aldık. Güzel indirimler vardı aldıklarımızda. Karar vermesi uzun sürdü, ödemeyi yapınca aaaa sana bişey almadık, sende alsana diyor birde 😂😂😂.

Teşekkür ederim cnm ❤️

Mesajları hızlıca okuyup beğendim geçtim bu seferlik. Derse gireceğim birazdan birikmesin dedim. Ben dün ev temizliği yaparken ne bulduysam (en kolayda ne varsa anlaminda) yedim yani abarttım. Bı de temizlik bitince akşam yemeği de geç vakte kaldı onda da lavaş ekmekle dürüm yedim. Cuma cumartesi ağır spor yaptım kaslarım hala ağrıyor, yürümekte bile zorlanıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar şeyi niye yazdin. Aşağıdaki sonuç yüzünden 😤😭
Cuma 63.0
Bugün 64.2

Kilo değil tabiki ama dikkat etsem güzel olurdu. Eski duzenime döneceğim. Düzgün yemeli, yürüyüş ve Leslie programima kaldığım yerden devam edeceğim. Onlar güzel eksi yapıyor bende.

Mesajları hızlıca okuyup beğendim geçtim bu seferlik. Derse gireceğim birazdan birikmesin dedim. Ben dün ev temizliği yaparken ne bulduysam (en kolayda ne varsa anlaminda) yedim yani abarttım. Bı de temizlik bitince akşam yemeği de geç vakte kaldı onda da lavaş ekmekle dürüm yedim. Cuma cumartesi ağır spor yaptım kaslarım hala ağrıyor, yürümekte bile zorlanıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar şeyi niye yazdin. Aşağıdaki sonuç yüzünden 😤😭
Cuma 63.0
Bugün 64.2

Kilo değil tabiki ama dikkat etsem güzel olurdu. Eski duzenime döneceğim. Düzgün yemeli, yürüyüş ve Leslie programima kaldığım yerden devam edeceğim. Onlar güzel eksi yapıyor bende.
Cumaya kadar cözersin bu durumu canım eski düzeninden vazgecme canım ❤

pastelfit pastelfit
birmuhendisanne birmuhendisanne
Gulumse24 Gulumse24
Alvillaa Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo retro_hippo
sonngulen sonngulen
Zipzip- Zipzip-
Canfeb Canfeb
N nilhan2705
Yonahime Yonahime
B Bir Garip Yolcuyumm
zeyneppk zeyneppk
Kanguru_ Kanguru_
ada81 ada81
Youlost16 Youlost16
Bonus Bonus
Elhan Elhan
Nego Nego
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
merryangel merryangel

Hadi kızlar hadiiiiiii, kalkın, takım ruhu nerde, destek nerde, buraya ne için geldik, kendimizi mutlu hissedeceğimiz kiloya inmek için.
Her gün düzenli menü yazmadan, spor yapmadan, sohbete katılıp birbirimizi motive etmeden bunu nasıl başaracağız?
Cumadan cumaya kilo bildirmekle olmaz bu.
Lütfen herkes her gün düzenli menü yazsın, mutlaka kendine uygun spor yapsın, diyetle sporla ilgili güzel paylaşımlar yapalım her gün mutlaka, bunun üzerine sohbet edelim.
Yaza ben 36 beden girmek istiyorum, ya siz???
Ne güzel yazmıssın hadi bakalım takımca toparlanıyoruz yaza herkes istediği kiloda girecek 😍

Umarım bu artı gerçekten gecicidir canım yoksa bunu vermeye uğraşırken eksiye geçmek çok zor olacak.
Cnm hepsi kilo değildir emin ol. İlk diyetisyene gittiğimde 72.4 kg olarak ölçmüş beni. 2 gün sonra 70.5 dim ki diyet vs yapmadım. Tartıdan önce abartmıştım yemeği.

İyi dersler cnm ❤️

Back
X