• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şu 3 hafta aşırı yoğunum inş spora başlıycam sonra.

Tatilde temizlik yapmam lazım birikti işler ve ders çalışmam lazım.
Okulun başladığı hafta direksiyon başlıyor.
Diğer hafta da devam ediyor.
O hafta aynı zamanda ana sınıfı etkinlik haftası sıra bende ne yaptıracağım belli değil.
O haftanın sonunda açık lise sınavı var ovvv yee dostum :KK70:
Sınavın olduğu günede direksiyon dersi koymuşlar ki ortadan yarılayım diye.
Onları iptal ettiricem tabi.
14 aralıkta tireksiyon sınavına yetişirse dersler sınava giricem bide.

Nasip.
Allah kolaylık versin canım, ben okurken gözümde canlandiramadim 😂

Menü yazim de başka bişey yemiyim bugün
Khvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
8 zeytin
Bi dilim peynir
2 çeri domates
Marul
5 ceviz

Akşamı 17.45 şimdi yiyorum
İki servis kaşığı bulgur pilavı
Bi buçuk kepçe kuru fasulye
2 yk yoğurt
Su 2 lt olur
30 dk zumba
10 dk yürüyüş
@Zipzip-
Kasabın karışı akşam yemeği biraz fazla olmuş sanki .hiç ara öğün de yok muhtemelen çok acıktın. Gelmişken bir yorum yapayım dedim 😀🤪🤪

Geçmiş olsun efom:anne::anne::anne:
Yapcam artık aksatmadan inşallah😍
Sağol canım ❤️
Tamamdır canım yaparım ben. Menü yazmayan ve yorumlqmayanlari günlük ifşa edeceğim dimi doğru mu anladım. Birisi de detoks içecek tarifleri paylaşsın ne dersin.
Aynen canım ifşa edilecek, çok iyi olur kim paylaşsa onu da retro_hippo retro_hippo paylaşsın
Khvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
8 zeytin
Bi dilim peynir
2 çeri domates
Marul
5 ceviz

2 yk yoğurt
Su 2 lt olur
30 dk zumba
10 dk yürüyüş
@Zipzip-
Afiyet olsun canım 😍

Yavru bize de gelsene
Insallah kısmetse gelirim canım 😍
İyiyiz canım şimdilik ilk adı Elif olacak sanırım da yanına ne olacak bilmem babasına birşey beğendirmedim tutturdu eski Türk ismi olacak diye
Adasım geliyor 😍😍
Khvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
8 zeytin
Bi dilim peynir
2 çeri domates
Marul
5 ceviz

2 yk yoğurt
Su 2 lt olur
30 dk zumba
10 dk yürüyüş
@Zipzip-
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel 😊

Sağol canım ❤

Aynen canım ifşa edilecek, çok iyi olur kim paylaşsa onu da retro_hippo retro_hippo paylaşsın

Afiyet olsun canım 😍
Hippocan yoğun sanırım bu aralar canım, yine de kendi cevaplayacaktır. Görev vermedigimiz kimler var bı bakarız o yapamazsa .

Khvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
8 zeytin
Bi dilim peynir
2 çeri domates
Marul
5 ceviz

2 yk yoğurt
Su 2 lt olur
30 dk zumba
10 dk yürüyüş
@Zipzip-
Canım afiyet olsun, akşam pilav biraz fazla kaçmış bence. Spor güzel.

Kızlar gelelim ifşa meselesine. Ben de dahil olmak üzere dün H hasbeenandgone arkadaşımızdan başka kimse menü yazmamış. Yanlış bilmiyorsam kendisi hiç listeye girmedi hatta mezun bile oldu (yanlışım yok dimi) ona rağmen menü yazıyor. Her akşam bir önceki günün kontrolünü sağlayacağım. Bugünkü menulerinizi de lütfen diğer sayfamızda paylaşın.

Kızlar gelelim ifşa meselesine. Ben de dahil olmak üzere dün H hasbeenandgone arkadaşımızdan başka kimse menü yazmamış. Yanlış bilmiyorsam kendisi hiç listeye girmedi hatta mezun bile oldu (yanlışım yok dimi) ona rağmen menü yazıyor. Her akşam bir önceki günün kontrolünü sağlayacağım. Bugünkü menulerinizi de lütfen diğer sayfamızda paylaşın.
Ben yarın start veriyorum tamam 👍

16 Kasım menüsü
11.00 kahvaltı
4 kaşık mantarlı yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 2 kaşık domatesli biber kavurması (neredeyse yağsız), 2 dilim kepek ekmek, 4 siyah zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, şekersiz çay. (Spora gideceğim için sağlam yaptım kahvaltıyı)

16.00 ara
1 kase haşlanmış lahana salatası.

16.45 akşam
Kıtır salatası (peynir domates salatalık acı biber yeşil zeytin altınbaşak bisküvi limon zeytinyagi ile salata)ve şekersiz çay.

17.15 ara
Çay yani kuru üzüm ve 12 adet fındık. Üzüm çok azdı.

Su 3 litreyi geçer.
Spor 2 saat salonda çalıştım.
(Yürüme bandı, eliptik, mekik, dambıl, ağırlıklı aletlerle üst bölge çalışmaları 4*12 setler halinde. )

Zipzip- Zipzip- Nego Nego kızlar tek tek puan hesaplayamiyorum. Çünkü aletlere kaç puan vermem gerektiğini bilmiyorum. Aletin birinde 28 kilo agirlikla, bir başkasında 10 kiloluk ağırlıkla çalışınca denge kuramiyorum puan konusunda. Siz de hesapla uğraşmayın bence. Zaten bu haftadan sonra gidemiycem büyük ihtimalle.
Tamam canım

Back
X