• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım merhaba nasılsın. Bir süredir dikkatimi çekiyor aslında,kilona göre belin fazla kalın. Bildiğim kadarıyla boyun da öyle çok kısa degil. Senin özellikle bel ile ilgili egzersiz yapman lazım. Üst bölümde en ince yeri bel olarak kabul ediyorsun dimi. Göbek deliğinin üst bölgesi kaburganin altı yani.
Kuzummmmm canım eltimmmm napıyosun nasılsın ösledimmmm hemde çokkk:KK42:

mavitosbik07 mavitosbik07 tatlım nasılsın :KK68: :KK25:
Dün geceden beri ne kadar çok yazılmış :KK23:
Yüzüm gülmedi falan hikaye daha sık gelesin diye ajitasyon oldu birazcik:KK61:

Ben emoji falan görmezsem inanırım hemen 🙈 bugün de geldim gidemedim bir turlu😂

Hoş geldin, gelemiyor artık diye aklımdan geçiriyordum 😍
Hoşbulduk canım çok yoğunum bu aralar. Kaç gündür tadilat da var evde. Bugün yağmurlu diye ara verdiler. Ara sıra uğramaya çalışacağım, burdan kopunca yemelerim de arttı biraz.

Hoşbulduk canım çok yoğunum bu aralar. Kaç gündür tadilat da var evde. Bugün yağmurlu diye ara verdiler. Ara sıra uğramaya çalışacağım, burdan kopunca yemelerim de arttı biraz.
Aman dikkat et kilo alma canim:)

Tadilat işi de zor oluyor, bura gerçekten frenliyor. Dikkat et emeklerin boşa gitmesin

Kızlar ben yemek hazırlığına gidiyorum. Geceye kadar gelemem muhtemelen. Öpüyorum hepinizi.
Kolay gelsin canım görüşürüz 😘

Back
X