- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
Canım selamEfenim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım selamEfenim
Normalde 7den sonra yemiyorum ama dun cpcugun huzursuzlugundan dengem sastiCanım geçmiş olsun oğlun için. Akşam yemeği geç olmuş 7 den hiç olmadı 8 den sonra birşey yemiyoruz bi de Ola ki yedik meyveyi sabah tüketiyoruz....
yoğurt filan yiyebilirsin geç vakit.....sporunu da yapamadın diye tahmin ediyorum inşallah yarın eksi gelirsin...
Maşallah cnm super sonuc
Teşekkür ederim bu günlerde Regl olucam haftaya bomba gibi geliyorum ve dikkat edicem spora devamMaşallah cnm super sonuc![]()
Yürüyüşün faydalari ablacimCanım benim
Yürüyüşe başladım.Kilo vermeye başlasam yanınıza yanaşabilirim ama henüz çok bir şey yok:)Sadece inceldiğimi söylüyorlar:)
Insaallah sorunları cozersiniz canimYok 7 de yedim canım... aile içi bi takım sıkıntılar vardı... annemle ilgili maddi sıkıntılar filan. Onlar etkiledi herhalde
Borek yapmak istiyorum ama sunuma guvenmedigim icin gelemiyorumYok ben börek yapmak isteyen vardır diye geldim![]()
Kilonu koruyorsun canım tebrik ederimYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar günaydın cumamız mübarek olsun. Ben korumadayım grubun gediklisiyim çalıştığım ve takımda olmadığım için erken tartılıyorum geçen hafta 55.70 bugün 55.65Zipzip-
Gunaydin canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydın canim guzel eski tebrik ederim
Tamam canımZipzip- cnm benim tartim dijital degil o yuzden gramlari goremiyorum direk tam sonuc yaziyorum dijital alana kadar bu sekilde bildirim yapicam
![]()
Iyi ki yaptin cuma bildirimleri zorunlu canim free listeye eklicem sizlerideGunaydin kizlar henuz listede degilim ama yazmaknistedim yinede
Sali gunu 70. 500 düm tartida suan 69.700
Gunaydin canim hayirli cumalar ❤Günaydın ❤
Hayırlı cumalar ❤
Guzel menu afiyet olsun canimAkşam şarjım bitti gelemedim daha
Perşembe
11:30 Kahvaltı
3 yumurta sahanda
Süzme peynir, tel peynir
Domates,salatalık,kapya
2 zeytin 1 dilim ekmek
15:00
Sütlü türk kahvesi, 2 kare bitter, 4 ceviz, 5-6 tane dut kurusu
18:30 Akşam
1,5 kase dolu kabak çorbası
120 gr hellimle rokalı salata
2 dilim tahıllı ekmek
21:30
Çay, 6-7 dut kurusu
Su 1,5 anca olmuştur
Guzel menu afiyet olsun canim![]()
Temizlige baslamadan sure tut canim kizlar 1-2 sekilinde yaziyor 2 dakikasi 1 puandan hesapliyoruz zatenTemizliği nasıl hesaplıyoruz zipzip hiç ara vermeden hareket halinde olan kısmı sanırım dimi?
Cumadan cumaya değerlendirme yapiyoruz yinede eksidesin canimBen şuraya kocaman bir hayal kırıklığı bırakayım
pazartesi 78.9
cuma 79.0
hesaba gerek yok çarşamba günü olan artım buydu ve bugünde aynı. Başka diyecek birşeyim yok. 1 haftalık emeğim çöpmüş. Böyle takımda olamam reglin 6. Günü ama bu bahaneye sığınamam. O kadar spor keke ekmeğe pastaya hayır demem hiçbirşeyi değiştirmedi tartıdasportie Ölçü almak içimden gelmiyor kusura bakma
Teşekkürler komşum ama gerçekten çok üzüldüm spor olsun diye o kadar çok yoruldumki dün hiç değmediCumadan cumaya değerlendirme yapiyoruz yinede eksidesin canim
Regl donemi etkilemis olabilir![]()
Spor bazen sislikde yapabilir canimTeşekkürler komşum ama gerçekten çok üzüldüm spor olsun diye o kadar çok yoruldumki dün hiç değmedi![]()
Temizlige baslamadan sure tut canim kizlar 1-2 sekilinde yaziyor 2 dakikasi 1 puandan hesapliyoruz zaten![]()
Tamam puani not alıyorumTamm dün 90 dk tuttum bu hafta biterken ucundan listeye gireyim diye