• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence haline şükret 😀 ben daha beterim azıcık vermeden gelmem çok şişkoyum
olsun gel motive edelim seni:)
ben bile gelmeyecektim 89 u görünce çıkıp geldim yoksa 86 daydim 3 AY Evdeyim tatlı börek ne varsa yedim :D 86 ydi son 1 hafta da hergün dürümeyince dur dedim..

Olmayan elma nasıl yenir elma kaç TL senin haberin varmı :KK67: kışın karpuz fiyatı zatı 6 TL kilosu çocuklar bana birakirmi:KK70::KK70:
Heee var vallaaa bende kiza aldirdim yesil olsun dedim benim olsun dedim :KK70: :KK70: :KK70: pahalıya kışa bol bol yersin bol bol kabak elma kabak elma yaparsin ozaman:KK70:

Heee var vallaaa bende kiza aldirdim yesil olsun dedim benim olsun dedim :KK70: :KK70: :KK70: pahalıya kışa bol bol yersin bol bol kabak elma kabak elma yaparsin ozaman:KK70:
:super:
IMG20200612125420.webp

Dukan biramda tmm:super:

Bu arada kızlar tek tek tebrik edemedim, hepiniz güzel kilolar vermişsiniz kutluyorum. Ben kaptana haber verdim, gelecek cumaya kadar pek uğrayamam haberiniz olsun sizlerin de. Geçen hafta 66.2 idi kilom sanırım. Bu sabah 66.7yim. Spor yapamadım, birkaç gündür de dikkat edemiyorum ondan gördüm sanırım artıyı. İnşallah en kısa sürede gider hepsi.

Odemdir canim cumaya kadar vereceğini düşünüyorum

Ilk 3 olur diye düşünüyorum bende eksik 1 bildirim kaldı

Eksi gelmen guzel canim 😘

Gunaydin canim ❤
Sabit gelmen guzel bu hafta korkuyordum senden acikcasi misafirlerin olduğu icin :))

Guzel eksi 6 li rakamlara hosgeldin ablacim 🥰

Haftaya güzel sonuclar alacaksin canim 🥰

Kaptanligi sana mi devretsem acaba 🤣

Yiyemezsin izjn yok 😅😅

Selam canim gecen hafta bildirimin yapmamistin ama 54 de olman guzel 🥰
H hasbeenandgone sabah bildirimini yapti canım 55.65 kilo
ödemim çok fazla 30 kilo.. Ben nasıl aticam Bi günde?

Back
X