- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Olmayan elma nasıl yenir elma kaç TL senin haberin varmıHayır hayir elma yicen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmayan elma nasıl yenir elma kaç TL senin haberin varmıHayır hayir elma yicen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
olsun gel motive edelim seni:)Bence haline şükretben daha beterim azıcık vermeden gelmem çok şişkoyum
kız o çekiiliş peşinde olan benimİnstegramda çekiliş peşindedir![]()
Heee var vallaaa bende kiza aldirdim yesil olsun dedim benim olsun dedimOlmayan elma nasıl yenir elma kaç TL senin haberin varmıkışın karpuz fiyatı zatı 6 TL kilosu çocuklar bana birakirmi
![]()
Heee var vallaaa bende kiza aldirdim yesil olsun dedim benim olsun dedim![]()
![]()
pahalıya kışa bol bol yersin bol bol kabak elma kabak elma yaparsin ozaman
![]()
afiyet olsun bende yaptim attim dolaba
Gülümse bugün tamamdır.
Bende yapayım diyorum bunu yarın
ödemim çok fazla 30 kilo.. Ben nasıl aticam Bi günde?Odemdir canim cumaya kadar vereceğini düşünüyorum
Ilk 3 olur diye düşünüyorum bende eksik 1 bildirim kaldı
Eksi gelmen guzel canim
Gunaydin canim ❤
Sabit gelmen guzel bu hafta korkuyordum senden acikcasi misafirlerin olduğu icin :))
Guzel eksi 6 li rakamlara hosgeldin ablacim
Haftaya güzel sonuclar alacaksin canim
Kaptanligi sana mi devretsem acaba
Yiyemezsin izjn yok
Selam canim gecen hafta bildirimin yapmamistin ama 54 de olman guzel
H hasbeenandgone sabah bildirimini yapti canım 55.65 kilo
canım sabah 55.65 tim etiketlemeyi unuttum tekrar tartıldım 55.35 im.Kızlar selammm evde kalmadım int im yoktu spordan geldim duşumu alim dünkü menümü yazıcam
Sabah aç 54 çıktımZipzip-
@sportie çok sevindim cnm
H hasbeenandgone cnm akşama mı bildirim yaparsın acaba
Benimki de keske uyusada bende yapcam haşaratlik pesinde mubarek totomu dönüyom heryer girmis gene birbirineEv işleri bitti miniğimi uyuttum spor zamanı sonrada ölçüm yapıcam
Sana dedim dimi gelme diyebak gene gazlıyolar![]()