• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilemedinkiii :KK22: kızım ikiside ayyyy nekadanda güzel olurdu ben ve gençliğim geri gelse:KK70::KK70::KK70:
Ben 37yasinda 3çocuk annesiyim 18yasinda kizim,14yasinda Oğlum,1buçuk yasinda minnagim var😊
Ama kız güzelliğini anneden aldığı için doğal olarak yine size iltifat etmiş oluyorum 😋 ayyyy maşallah yaaa Allah sizlere bağışlasın ❤️❤️❤️ 3 kardeş olmak çok güzel birşey

Ama kız güzelliğini anneden aldığı için doğal olarak yine size iltifat etmiş oluyorum 😋 ayyyy maşallah yaaa Allah sizlere bağışlasın ❤❤❤ 3 kardeş olmak çok güzel birşey
Teşekkür ederim canim osenin güzelligin :KK22:
Amin inşallah,Allah cumlemizin cocuklarini bağislasin,sonuncusu 13sene sonra geldide biraz :sus:

Storlar akşam takilacak matkap işi var usta gelecek salonu taktim Eki Görüntüle 2647988

Güle güle güzel günlerde kullan canım 🤗

sen ilk önce misafirlerini kovalada öyle ver :KK67: herşeye göz dikme:KK11:

900 km öteden gelmiş anam bacım yılda bikaç kez görüyom zaten niye kovayım:KK20:

Sen hayırdır bacı geçmişe bakıyorum herkese bi atar gider bi vurmalar fazla serbestlik buldun sanki :sopa: az kaldı pazar günü gelecem nasipse. Bol bol öpecem seni o zaman :KK8::rolleyes:

Güle güle güzel günlerde kullan canım 🤗

900 km öteden gelmiş anam bacım yılda bikaç kez görüyom zaten niye kovayım:KK20:

Sen hayırdır bacı geçmişe bakıyorum herkese bi atar gider bi vurmalar fazla serbestlik buldun sanki :sopa: az kaldı pazar günü gelecem nasipse. Bol bol öpecem seni o zaman :KK8::rolleyes:
Gel canim sensiz buraların tadi çıkmıyo :KK60:

Back
X