canim ilk odemini rahatlıkla attın 3 kilo vücut şimdi esas yağlarını eritiyor....her gün aynı çıkmaz zaten wc ve su tutma oranına göre 300 gram opsiyon oluyor....bazen tartinin da opsiyonu oluyor....peşpeşe tartimda bazen benimki 300 oynuyor....tuzlu turşu türü yiyince su tutabilir.....sen çok temiz besleniyorsun....ne az ne çok ideal yediklerin....

isinmisken yapmiyorum genelde boosted yada yürüyüşten sonra iyi oluyor...pek dinlenmiyorum....ihtiyaca göre dinlenme lazım belkide....hareketin zorluğuna göre....
yazin genelde oluyormuş...havalandırma sistemi yani borular donuyormus....bir iki gün boşaltıp eritmek gerekiyor muş.....benim dolap yazık taşınmadan taşınmaya dinleniyor....bide yazları giderdim dolap holiday modunda olurdu.....eee şimdi içecek sebze herşey dolu....aç kapa aç kapa bütün gün....oda dinlenmek istiyor...şimdilik basit gibi arızası bakicaz artık ...

helal 2000 süper
Senin kiler fit ama bi oğlun toplu oda zayıfladı demiştin....zaten sen yapmasan da annende kv de teyzede hala da her yerde yerler sanki...