• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gene kimseler yok ne bayrammiş beee :110:
Misafirim var gorumcemin kizlari ( gecen dugunune gittikya hah isde o ) ve kizkardesim bende kaldilar sabah ezaninda yattik sabah kalkyik kahvalti ettik hala otruyoruz ise nezmaman baslicaz hic bilgim yok ama kalkicam simdi

canim ilk odemini rahatlıkla attın 3 kilo vücut şimdi esas yağlarını eritiyor....her gün aynı çıkmaz zaten wc ve su tutma oranına göre 300 gram opsiyon oluyor....bazen tartinin da opsiyonu oluyor....peşpeşe tartimda bazen benimki 300 oynuyor....tuzlu turşu türü yiyince su tutabilir.....sen çok temiz besleniyorsun....ne az ne çok ideal yediklerin.... :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
isinmisken yapmiyorum genelde boosted yada yürüyüşten sonra iyi oluyor...pek dinlenmiyorum....ihtiyaca göre dinlenme lazım belkide....hareketin zorluğuna göre....
yazin genelde oluyormuş...havalandırma sistemi yani borular donuyormus....bir iki gün boşaltıp eritmek gerekiyor muş.....benim dolap yazık taşınmadan taşınmaya dinleniyor....bide yazları giderdim dolap holiday modunda olurdu.....eee şimdi içecek sebze herşey dolu....aç kapa aç kapa bütün gün....oda dinlenmek istiyor...şimdilik basit gibi arızası bakicaz artık ...:KK45:
helal 2000 süper:KK9:

Senin kiler fit ama bi oğlun toplu oda zayıfladı demiştin....zaten sen yapmasan da annende kv de teyzede hala da her yerde yerler sanki...:confused:
Muhammed baya zayif hatta cok zayif artik ama simdide enes yemesin istiyorum o kilolu suan

Merhabalar kızlar :KK60:
Seloş sahalara geri döndü En Büyük TÜRKİYE
Sabah aç karna biraz deniz kenarında yürüdüm az da denize girdim iyi geldi
Sizlerden naber sanki herkesler bir kilo mu almış ne😄bn günlerdir tartıya dahi çıkacak fırsat bulamadım sabah tartılayım da bakayım hünerime😁
Bayram herkesi etkiledi galiba ben bir tane tatlı yemedim :-)
Ya ben o kadar dikkat ettim bugün bi tartılayım dedim niye artı çıktım:KK43:
Regl donemin mi yaklasiyor canim
Birde dolunay varmis bu hafta oda artıya sebep olabilirmis :-)

hoşgeldin canim nasil gecti bayramin :KK60:
Annemleri görmek dışında.pek bi degisiklik olmadı diğer günlerden kurban bayramı yorucu geçiyor memlekete gittiğimde temizlikle geçer oturamazdim şimdi iş yoktu annemde yoktu Perşembe akşamı gittim cuma günü otura bildik etler gelene kadar sonrası gün annem yoktu pikniğe gittik sabahı geri geldim pek bişey anlamadım listedeyken cuma nasıl çabuk geliyorsa 3 günde öyle çabucak geçti :63:
Hemde ne cinsim bir bilsen :-)
60 ustu cikarsam kesin cuma gunu listeye girecegim :)))

Hosgeldin canim ❤

Bir kontrol edip geleyim canim
Hoş buldum :KK60:

Ilk mezun oldugum 3 gun boyunca buzlukta bekleyen kekimden yedim 😂 Ama tatli börek falan yemedim hic, sadece normal yemeklerimin porsiyonu fazlalasti bir dilim baklava dahi yemedim, 3 5 sarma dahi yemedim
3+5 sarmami yarım tencere yemisimdir herkes ete ben sarmaya doydum :kusmuk:

Daha önce iki kez ip atlamaya kalkistim ikisinde de sağ alt bacağım ağrımaya basladi. Bu üçüncü oldu. Yine aynı yer ağrıyor. Ama ona rağmen bugün yarım saat hopladim, zipladim, olduğum yerde koşar gibi yaptım, birkaç karın ve kalça hareketini onar kez tekrar ettim. 200dennfazla atladim ipi. Bacağım daha iyi olurda devam edeyim diyorum. Çünkü bayağı efor sarf ediyor insan :)
Ben squat yapıyorum 2 gündür sabah 10 akşam 10 tane☺️ dizilerimi alışturmaya çalışıyorum. Eğilirken çıtır çıtır ses geliyor dizlerimde sanki dal kırılıyor 😆

Back
X