Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canımİyi akşamlar herkese menü yazıp gideyim.
Bugün güneş mi çarptı noldu bilmiyorum ama mide bulantısı, baş ağrısı yaşıyorum o sebepten bugün Spor yapamadım.
Sabahtan 1 bardak şekersiz çay ve Nescafe
13.00 1 kaseden az çorba ve 1 porsiyon tavuk yemeği karışık sebzeler vardı içinde sote gibi bir şeydi ama değildi. 1 porsiyon yoğurt
18.00 dünden 3 tane kofte kalmıştı onları yedim 1 dilim ekmekle ve 1 bardak ayran içtim
Su bugün 3 e yaklaştı inşallah yatana kadar 3 e tamamlarım.
Oyyy kotu olmus yaa dolabin bozulmasıGeldik ve dolap calismiyor tupu bitmis zannimizca malzemeler nolacak hic bir fikrim yok babam aradi komsuya birakin dedi ama cekiniriz biz hic sevmedigimiz isler yaaa pofff![]()
Tesekkur ederim canimZipzip- leydiye bir mesaj cekeyim bakayim nerelerdeymis
Hayırlı yolculuklar cabım
Aaa kim gelmişhoşgeldin madamcım nasılsın özledim seni
Canım taylan kümeli nin youtube kanalında 3 günde 3 kilo diyeti videoları var tam 3 tane, şu an benim yaptığım 1. Videosu. Ben yumurta çok sevdiğim için bana bu çok uydu
Aç bi incele , ilk günde 1.200 kg gitmesi acayip heyecanlandırdı beni , bakalım cuma sabahı ne gösterecek , böyle giderse 90 lar düşünsün derim @Bonus
Çok iyi anlıyorum seniBu sene alismadan mi ne hemen aglayamiyorum okadar çok ağladım ki göz pinarlarimmi kurudu benim ama içim e gel sor yangın yeri isyan da edemiyoruz Allah verdi Allah aldı ama yaşı çok genç 23 tü o çok yaraladı bizi
Gecmis olsun canımKaptanım Regl de 3 gün kala bel agrısı çektım bide tatlı canım çekmeye başladı![]()
Yemeyeceğim isteğimi batırmaya çalışıyorumGecmis olsun canım
Tatli yeme bu saatte canim tarcinli sut ic ya da yogurt yiyebilirsin
Cok gecmis olsun canim benimde romaztizma icin ictigim ilac mide bulantisi ve ishal yapti fenayim yine basladi bulantiİyi akşamlar herkese menü yazıp gideyim.
Bugün güneş mi çarptı noldu bilmiyorum ama mide bulantısı, baş ağrısı yaşıyorum o sebepten bugün Spor yapamadım.
Sabahtan 1 bardak şekersiz çay ve Nescafe
13.00 1 kaseden az çorba ve 1 porsiyon tavuk yemeği karışık sebzeler vardı içinde sote gibi bir şeydi ama değildi. 1 porsiyon yoğurt
18.00 dünden 3 tane kofte kalmıştı onları yedim 1 dilim ekmekle ve 1 bardak ayran içtim
Su bugün 3 e yaklaştı inşallah yatana kadar 3 e tamamlarım.
Geçmiş olsun canimGeldik ve dolap calismiyor tupu bitmis zannimizca malzemeler nolacak hic bir fikrim yok babam aradi komsuya birakin dedi ama cekiniriz biz hic sevmedigimiz isler yaaa pofff![]()
Allah şifa versin cnmBacim kesin teshis koyamiyorlar yani anlayacagin romatizma var ama hangu cesidi tam emin degiller simdilik ve birden fazlada olabilirmis en son sjogren sendromu icin uapilan biyopsi pozitif cikti otoimmun bir hastaligim var yani sira bag dokusu eklem romatizmasi var 3 4 gundur agrilarim fazla dun ilac uazdirmak zorunda kaldim oncedenn kullanmis oldugim iki ilaci. En cok kortugum nedense lupus Allahnim o degilimdir insaAllah![]()
Allah kolaylık versin. Benimkiler de bana sinirli diyor. Ben sadece düzeni seviyorumAynen bizim evde 4 erkek cocuk birde esim 5 erkek gelde stres olma ne mumkun
Ahmet douorki anne sen ve stres olamamak dusunemiyorum sinirliumisim sinirlenecek birsey bulurmusum
Ya sudem banlanmis nezaman kalkar aceba bani burdan baska ulasma imkanimda yok uzuldum☹
Yaniii bizide yiyeydin heee maşallah
NeEeeee mide varmış yavvvv 3kasik makarna manti yiyoz hemen ceza sana ne kesim ceza olarak
Ay bu eltilerden nedir çekilenUla 11 aydır bu günü bekliyorum gitmem mi yılan eltimi gorecem asıl tehlike o korona neki![]()
![]()
![]()
Bendede astım var çok terler soğurum bende ama bakalım başka belirtiye bakayım yoksa şimdi hastaneler çok daha tehlikeliDoktora gitsenmiki canim yaa sirt agrisida dedin korktum. Bende hep agridigi icin seytmiyorum ama sen suan yeni hastasin![]()
Allahtan yarın hafta içi küçük bir dolap bakabilirsinizGeldik ve dolap calismiyor tupu bitmis zannimizca malzemeler nolacak hic bir fikrim yok babam aradi komsuya birakin dedi ama cekiniriz biz hic sevmedigimiz isler yaaa pofff![]()
Muneye sordum ama oda henüz cevap vermediYa sudem banlanmis nezaman kalkar aceba bani burdan baska ulasma imkanimda yok uzuldum☹

Ye bobam yeeeeeHer ogunde yarim ekmekden fazla yedim ,bazlama ,gözleme derken karbon acisindan cok fazlaydi,daha abur cubur ve kolayı saymıyorum
Yediğimi inkar mi ediyorum simdi![]()
'Alnımın akıyla yedimdeeeee yaktımdaa ohh sefam olsun siz kendinize bakın dombililer' miiii diyosunnnYedim de kilo mu aldim![]()
Malatyada mısın sen cnmm. Kardeşimde orda şuan. Bu sabah yolcu ettimCiktik bakem
hmm sebebini bilmek daha iyi olduCnm mesela esmer un tam buğday tüketme sebebi de budur
Kan şekerini daha uzun vakitte yükseltir