• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorma 5parmagim vardi 6oldu şiş ve morardi icimden birsey koptu sanki o an zipladim yerimde sagol canim bakim ilerlemez insallah
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek lazım. Benke karpuz keserken elimi kestim . Baya büyük. Üç gündür sargılı geziyorum.😣😥

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek lazım. Benke karpuz keserken elimi kestim . Baya büyük. Üç gündür sargılı geziyorum.😣😥
Sağol canim sanada geçmiş olsun onu hep yaparim bende körler sağarlar birbirini agarlarmis :KK70: :KK70: :KK70: :KK60:

Sevdiğim ablalarim da oldu akranlarimda hakkınız geçti ise helal ediniz sohbet etti akıl danıştım güldük eğlendik bazi şeyler üzmeye başladı beni o yzuden sessiz sedasız çekilmek en mantıklısı diye düşünüyorum ve takımdan da ayrılmak istiyorum kalın sağlıcakla Allah'a emanetsiniz

Sevdiğim ablalarim da oldu akranlarimda hakkınız geçti ise helal ediniz sohbet etti akıl danıştım güldük eğlendik bazi şeyler üzmeye başladı beni o yzuden sessiz sedasız çekilmek en mantıklısı diye düşünüyorum ve takımdan da ayrılmak istiyorum kalın sağlıcakla Allah'a emanetsiniz
Canım neden öyle diyosunkiii o olmamis bunu yiyebilirsin demek bence daha motive etmektir herkes birbirine o sekilde destek verirse daha hizli ve emin adımlarla gidersin banaaa neler yazıyorlar oooo ama demekki doğrusu bu diyorum yapma kendin için kimse seni burda zorla tutmuyo ama kendin bilirsin genede

Canım neden öyle diyosunkiii o olmamis bunu yiyebilirsin demek bence daha motive etmektir herkes birbirine o sekilde destek verirse daha hizli ve emin adımlarla gidersin banaaa neler yazıyorlar oooo ama demekki doğrusu bu diyorum yapma kendin için kimse seni burda zorla tutmuyo ama kendin bilirsin genede
Evet motive oluyoruz ama kırıcı da oluyor yani. Motivasyon kaybı daha çok emin ol ben stres altında hicbirsey yapamam.
Arada gelir selaminizi alır giderim belki.siz eminim daha hızlı daha iyi şekilde verirsiniz bende keyfe keder takilayim az dinlenme moduna geceyim

Kaptanım çıkart sen beni listeden üyeliğimide iptal ettiricem.
Kimsenin de hakkına girmiyim.
İyi yarışmalarınız olsun bu kiloya kadar tek başıma mücadele ettim 2 sohbete geliyorum. Girmiyim siteyede.
Burda zaten listede degilsin ki canim kimsenin hakkina girmiyorsun
Amacimiz motive edip saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirmemiz
Biz sadece sağlıklı kahvalti yap diye ugrasiyoruz yoksa istersen hergun pogaca ye kimse birşey demez ki

Burda zaten listede degilsin ki canim kimsenin hakkina girmiyorsun
Amacimiz motive edip saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirmemiz
Biz sadece sağlıklı kahvalti yap diye ugrasiyoruz yoksa istersen hergun pogaca ye kimse birşey demez ki
Hakka giriyormuş um bilmeden o yüzden kaptanım ben çıkayım 1 2 poğaça için gerek yok kimsenin kalbini kırmaya sağlıcakla kalın liste de derken su 1 aylık liste için dedim

adim yaren
3 cocuk var,31 yas,kilom76,6kg ,hedef 63kg,boy 1.78 baska gereken bilgi varsa yada form😂

Hoşgeldin canım 🥰 senin çokta kilon yokmuş maşallah boylusun 😍 63 hedef bana çok az geldi önce 70 mi yapsan acaba dedim 😍

Sağol canim morariyo zaten iyiceee

Canım çok geçmiş olsun , bi sağlık ocağına falan göster mutlaka , başına daha büyük iş açılmasın

Çok geçmiş olsun , aman dikkat edin Allah korusun 🧿

Nooldu şimdi böyle anlamadım ben bişey 🤭🤭🤭
Ne güzel vericez kilolarımızı burda , gitmek falan 😳

Hakka giriyormuş um bilmeden o yüzden kaptanım ben çıkayım 1 2 poğaça için gerek yok kimsenin kalbini kırmaya sağlıcakla kalın liste de derken su 1 aylık liste için dedim
Sen yanlis anladin konuyu bence, 2grup yarışıyor kilo vermek icin cabalicazya o anlamda söyledi

Hoşgeldin canım 🥰 senin çokta kilon yokmuş maşallah boylusun 😍 63 hedef bana çok az geldi önce 70 mi yapsan acaba dedim 😍

Canım çok geçmiş olsun , bi sağlık ocağına falan göster mutlaka , başına daha büyük iş açılmasın

Çok geçmiş olsun , aman dikkat edin Allah korusun 🧿

Nooldu şimdi böyle anlamadım ben bişey 🤭🤭🤭
Ne güzel vericez kilolarımızı burda , gitmek falan 😳
sağol canım :KK60:

Sen yanlis anladin konuyu bence, 2grup yarışıyor kilo vermek icin cabalicazya o anlamda söyledi
Listeye almayın beni şekerim ozaman beni siz keyifle yarisin spor bile yaptim bugün poğaça yedim diye akşama bir daha binicem eliptike 1 saat olmuş olacak yani.

Listeye almayın beni şekerim ozaman beni siz keyifle yarisin spor bile yaptim bugün poğaça yedim diye akşama bir daha binicem eliptike 1 saat olmuş olacak yani.
Uzatmicam ben nedersem yanlis anlicaksin kapatayim konuyu en iyisi kendin bilirsin

Cumaya cok var canim telafi edersin zaten bugun kacamak gunun olmus olur
Tek kacamagim 2 poagaca tatlım yok birseyim yok :) he oglenide yazam 5 adet koftem ızgara yağsız.
Yanına salatam ve sonra bir Türk kahvem var akşama bir 30 dk daha binicem eliptike ve yürüyüşe cikicam

Back
X