• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O süt detoksu yapıyor 1 günlük ama yine kurtarmıyor bencede kabak iyi fikir
Sonradan gördüm yazdığını ama işe yaramiyorsa bunu denemeli bence. Ben de 1.1 kilo verdirmisti tam düzgün yapamadığım halde. Bence işe yarayacak onda da.

Canım aynı şeyi ben de yaşamıştım, 65 civarı bir kiloda yaklaşık bir ay takılmıştı. Sonunda dayanamayıp kabak detoksu yaptım 3 gün. Böylece tekrar vermeye başladım. Belki de bir detoks denemen gerekir. Normalde çok önerilmez ama durmuş kilolarda çözüm olabilir.
Süt detoks yapıyorum canım şuan bakalım kabağı da denerim bir çözüm bulmam gerek çakılı kaldım moral 0 oluyor haliyle insanda yasamissin bilirsin durumu

Gulumse24 Gulumse24 medusares medusares nasılsınız kızlar
az önce doktordan çıktım.. aşılama serüvenim başladı
inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız
Canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin ❤️😍. Benim sonuç da öğleden sonra belli olacak. Suanlik iyi haberim yok size

Canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin ❤😍. Benim sonuç da öğleden sonra belli olacak. Suanlik iyi haberim yok size
öyle deme kız :)
öğleden sonraya ne kaldı iyi haber için...
benimde foliküller felan iyi ama bakalım aşılama sonucu ne olcak

öyle deme kız :)
öğleden sonraya ne kaldı iyi haber için...
benimde foliküller felan iyi ama bakalım aşılama sonucu ne olcak
Canım aşılamanın başarısı çok düşük olumsuz olursa dahi kafana takacağım birşey değil. Sadece prosedür gereği doktorlar yapmak zorunda kalıyor saçma bulsalar dahi. Ultrasonda kist göründü o yüzden bu ay transfer iptal olabilir. Doktor kan sonuçlarına göre karar vereceğiz dedi

Canım aşılamanın başarısı çok düşük olumsuz olursa dahi kafana takacağım birşey değil. Sadece prosedür gereği doktorlar yapmak zorunda kalıyor saçma bulsalar dahi. Ultrasonda kist göründü o yüzden bu ay transfer iptal olabilir. Doktor kan sonuçlarına göre karar vereceğiz dedi
bizdede eşim istedi aşılamayı çok ikna etmeye çalıştım direk tüp diye ama edemedim :(
işte bir umud bizimkisi...
kuzum dur bakalım kan sonuçları çıksında.. hem kist hemen gider merak etme
sıkma canını sen.. her işte bir hayr vardır derler

Süt detoks yapıyorum canım şuan bakalım kabağı da denerim bir çözüm bulmam gerek çakılı kaldım moral 0 oluyor haliyle insanda yasamissin bilirsin durumu
Biliyorum canım benim de moralim çok bozulmuştu, üstüne üstlük listedeydim. Sağolsun arkadaşlar çok destek olmuştu, onların önerilerini de dikkate alınca aşmıştım o sorunu.

Aşılama düşük ihtimal ama nasipte varsa bahanesi olur bir şey , kaç yıllık evlilik kaç yıldır olmuyo ben master yaptım bu konuda ,dokuz yılda aldım kucağıma 😍

Back
X