- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Sana çok gelmiş yedim gittiBana çok geldi valla...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana çok gelmiş yedim gittiBana çok geldi valla...
Dedimya kilosunu söylesin ona göre yardımcı olucam 60 altında derse düşer bayılırımkaptan yardımcıları kuralları soylermisiniz arkadaslara![]()
Seni yenicem çekirgeSana çok gelmiş yedim gitti![]()
Hayırdır üşüttunmu yoksa bacıMidem oyle boyle bulanmiyor bir sabah bir aksam uğrak verip gidiyor suan yine ugradigi zaman dilimindeyiz![]()
Aaaaaa amaaaa aksam senle ne konustukMidem oyle boyle bulanmiyor bir sabah bir aksam uğrak verip gidiyor suan yine ugradigi zaman dilimindeyiz![]()
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Bana kilonu söyle kaptanı ben ikna ederim.![]()
YASIM 28Bana kilonu söyle kaptanı ben ikna ederim.![]()
Ya zanimca bu rantudil ve cabrol isimli ilaclardan mutevellit yasiyorum bu sorunlariHayırdır üşüttunmu yoksa bacı
Kiz bu bulanti depresyon degildir herladeAaaaaa amaaaa aksam senle ne konustuk![]()
Dur bi olcsunler bicsinler dusunsunler bi danissinlarr egri oturup dogru komussunlar sonra karar verip biz size doneriz desinler hemen olmaz bu isler oyle kolayinaGruba giremedim mi ama boyum kisa![]()
Hoşgeldin öğretmenim hedefinize hepbirlikte burda ulasiriz inşallah,YASIM 28
BIYUM 155 CM
KILOM 58
HEDEF KILOM 50
MEDENI DURUMUM EVLI
MESLEĞİM OGRETMEN
COCUK SAYISI 1
DAHA ÖNCE BIR TAKIMA UYE OLMADIM
KILO ALMA NEDENIM HAMILELIK SONRASI KALAN KILOLAR
SAGLIK SORUNUM YOK
KILO VERMEK ISTEME NEDENIM AYNAYA BAKINCA KILOLARIMIN BENI RAHATSIZ ETMESI
hamilemisinKiz bu bulanti depresyon degildir herlade![]()
Cok teşekkür ediyorum insallah hep birlikteHoşgeldin öğretmenim hedefinize hepbirlikte burda ulasiriz inşallah,
Her gün menü spor paylaşımı yapiyoruz,pazartesi cuma tartı günümüz 2hafta katilim sagladiginizda listeye girebilirsiniz motive cok onemli burda olursaniz hedefinize ulasirsiniz
O elif eylül ben degilimkiii
Kapisma teklifimi kabuk etseydin....
Beni sollayip geçmişti n çok tan
Geçen ay biraz salladım mi ne oldu anlamadım
Ama bu ay gümbür gümbür geliyorum
2 hafta sonra arkadaşlarim gorecek beni 3.200 versem 10 kilo vermiş olarak görürler sahane olur![]()
Kesinlikle eee
HoşgeldinHerkese merhaba
Kendimi tanitayim kilom 80 boyum 1.62
Evliyim çocuk yok
8 senedir çocuk tedavisi görüyorum 60 kilo ile evlendim fakat tedavilerin sonucunda kilodan başka birşey kalmadı elimde
Pandemi surecinded3 hareketsiz kaldık
Bu kış 5.tüp bebek denemesine başlıycam o yüzden biraz kilo vermek istiyorum
Şuan ki hedefim 70
DAHA da doymadıysan beni ye
E maşallah doy bizahmetBugün proteine doydum hem etli sarma hem kendi yağında kavurma![]()
SakinnnnMidem oyle boyle bulanmiyor bir sabah bir aksam uğrak verip gidiyor suan yine ugradigi zaman dilimindeyiz![]()
OlabilirYa zanimca bu rantudil ve cabrol isimli ilaclardan mutevellit yasiyorum bu sorunlari![]()