• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim relax ol.
Karbonhidrat yeme bir süre yedikce anı kilo iniş çıkışı oluyor
Buda seni strese sokuyor.
Haftada 2 kez tartıldim sadece
Maşallah ya nasıl tatlı öyle....bütün gün op sev...
canim kiracının önemli bir sorunu yoksa çıkarma ....kirayı düzgün ödeyen bulmak çok zor....
kiz yazik bitter çikolata bari al yesin...
neden canım?kabızlık filan mı oldu?.
Çalışıyor sun is temposuna mi uymadı?
Merak ettim.
Bide eltin doğum yaptı mı?
canim bazı apartman sakinleri kiracı diye ezmeye çalışıyor....benim kiracıya da yaptılar....sonuçta herkes parasını ödeyerek kalıyor....babam el attı sonra kiracı çıktı.....geç kira ödeyen zor oluyor....senin de ödemelerin geçikiyor.....önceki kiracim geç ödüyordu bu sefer benim kiram aksamasın diye ben ayar yapmak zorunda kalıyordum...
Maşallah canim...biraz sıkılaşmaya ihtiyacı var....kilosu dengeli....kemiği iri sanki.... Yürüyüş yapın beraber bolca....rep muzik takin kulağıniza

Oyy Maşallah ...kilosu çok iyi
Yok canım aralıklı oruç da kendimi sürekli aç hissediyorum ya da diyet moduna giremedim belki de
Yok daha doğum yqpmqdı canım 2 haftası ver
Evet kızımın boyu uzun canım

Yok canım aralıklı oruç da kendimi sürekli aç hissediyorum ya da diyet moduna giremedim belki de
Anladım canım.
Her bünyede farklı etki demekki.
Hangi pencerede yaptın ?bide ne kadar yaptın? kaç kilo verdin?
Ben de yeni başladım sizin sayfada da takılıyorum ayrıca

Bide boyun uzunmus.
Vücut kitle indeksin de çok güzel.
Kaç kilo hedefin?
Kaçta duracaksın?
Benden 1 cm uzunsun.
Ben daha nerde duracağımi bilmiyorum.
7 kilo verdim.
İlk 2 hedefime ulaştım.
3.u dün ucundan yakaladım.
Kısa hedef koyuyorum hep

canim relax ol.
Karbonhidrat yeme bir süre yedikce anı kilo iniş çıkışı oluyor
Buda seni strese sokuyor.
Haftada 2 kez tartıldim sadece
Maşallah ya nasıl tatlı öyle....bütün gün op sev...
canim kiracının önemli bir sorunu yoksa çıkarma ....kirayı düzgün ödeyen bulmak çok zor....
kiz yazik bitter çikolata bari al yesin...
neden canım?kabızlık filan mı oldu?.
Çalışıyor sun is temposuna mi uymadı?
Merak ettim.
Bide eltin doğum yaptı mı?
canim bazı apartman sakinleri kiracı diye ezmeye çalışıyor....benim kiracıya da yaptılar....sonuçta herkes parasını ödeyerek kalıyor....babam el attı sonra kiracı çıktı.....geç kira ödeyen zor oluyor....senin de ödemelerin geçikiyor.....önceki kiracim geç ödüyordu bu sefer benim kiram aksamasın diye ben ayar yapmak zorunda kalıyordum...
Maşallah canim...biraz sıkılaşmaya ihtiyacı var....kilosu dengeli....kemiği iri sanki.... Yürüyüş yapın beraber bolca....rep muzik takin kulağıniza

Oyy Maşallah ...kilosu çok iyi
Inanki surekli öpüyorummmm sipayiii okadar seviyom🤭🤭

Kızlar selam nasılsınız bakalım anneme gittim geldim yol yoruyo dışarı çıkınca. Annemle teyzem yazlıkta çok uzak değil 1 saatlik yol .
Son 5 dakkada boncuk istifra etti
Onu temizle et . 5 dakka sabretse gelmiş olucaz , arabada battı ama temizlendi falan derken ekşın yaşadık dönüşte rahat etti
Çok uzun yol tecrübesi yok, bakalım bodrum yolculuğu nasıl olacak . Yolda sürprizler bekliyor bizi 😍

sportie sportie Zipzip- Zipzip-
Senden iyisini nereden bulacağız💕💕💕 spor kaptanımız bir el atsın devirle ilgili olarak 💕💕💕

Çok sevindim N Nidsalii zaten bu haftanınkini yayınlarım ordan devam edersin ❤️

O sezeryan göbeği bendede var ve sarktı asiri.
En son ben ameliyatla kestirip arttiricam gibi geliyor esimle sürekli konuşuyoruz bakalım :)

Canım üzme kendini ve inan ki geçer şu göbek

Al işte kanıtı bunun gibi nice kanıtlar var yeterki iste. 15bin dolar vereceğine bi antrenörle çalış 3 ay sonra sonuç al
931877D1-F63E-4734-AACC-8ED0011862EE.webp
Aslında Eylül hedefine kadar bişiler düşündüm Ama sportie sportie ablamdan bir deviri alayım:ıslık:

Harikasın 😘

6 gibi wc kalkmış bağırmaya başlamış deprem oluyor diye kayınvalidem uyanmış kadın neye uğradığını şaşırmış ambulans aramış hastaneye götürmüşler kulak kristalleri oynamış oda baş dönmesi yapıyor deprem oluyor zannetmiş şimdi evdeler şükür
Canım çok geçmiş olsun hem sana hem görümcene 🥰

Kizlar biz ciktik yola 1 saat kadar oldu

İyi yolculuklar canım

PAPATYAM PAPATYAM canım maşallah kızlarına 🧿

Dun arkadaslar yazmis ama gormemissin canim
Hemen ustte fotografin oldugu yere tikla sende A harfi var
Orda menu cikiyor hesap detaylarina geleceksin
Hesap detaylarindan ozel baslik alaninda degisiklik yapacaksin
Eki Görüntüle 2674410
Teşekkür ederim evet görmemişim çok sağolun

Back
X