- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Öyle canim nolcak boyle artik bilmiyoruzyaaa Allah yardimcimiz olsun birisi üniversite ye gitcek birisi liseye ama yarım kalcak geneAçılsa dert açılmasa dert
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canim nolcak boyle artik bilmiyoruzyaaa Allah yardimcimiz olsun birisi üniversite ye gitcek birisi liseye ama yarım kalcak geneAçılsa dert açılmasa dert
Benim kizda alacaktı daha almadi biturlu denk gelmediKızlar aranızda şu titreşimli yüz temizleme cihazlarından kullanan varmı?
KimmmmmmmmÖyle canim nolcak boyle artik bilmiyoruzyaaa Allah yardimcimiz olsun birisi üniversite ye gitcek birisi liseye ama yarım kalcak gene
Senin kız kaç yaşndaaaaaaaaaa?Benim kizda alacaktı daha almadi biturlu denk gelmedi![]()
18yasindaKimmmmmmmm
Bem şokkkkk
Senin kız kaç yaşndaaaaaaaaaa?
Maşallaaaahhhhh18yasinda![]()
13sene sonraMaşallaaaahhhhh
Sen sonradanmı yaptn bebeyiiiiii
Yaaaaa yerrimmmmmmm13sene sonra![]()
Sağol bebemmYaaaaa yerrimmmmmmm
Helalll beeeeeeee
Önünde şapka çıkarıyorum çiçeeeğğeeemm
Allah bağışlasın![]()
Tamam istiyordu oda soyleyim baksinE Elif_Eylul bu arada trendyolda indirim var
Ben 45 tl aldm az önce cihazı.. Bizim fıstığa bir kıyak geç annesi ♥♥♥
Kardesim stajdan geldi anca yemek yedik yeni oturdum diyebilirimKimsecikler gene yokk![]()
Simdik onlarin nasil olcak acaba egitim durumlariKardesim stajdan geldi anca yemek yedik yeni oturdum diyebilirim
Kiracımızla sorun yoktu ama toplantıda 15 dk bizim kiraci hakkında konuşuldu eşim mahcup oldu gitti kiracimizla konuştu bodrumdaki eşyalar yüzünden kavga etmişler kimse de memnun değil Kira parayı zamanda yatırıyor sıkıntı yok ama apartmandakiler memnun değillercanim relax ol.
Karbonhidrat yeme bir süre yedikce anı kilo iniş çıkışı oluyor
Buda seni strese sokuyor.
Haftada 2 kez tartıldim sadece
Maşallah ya nasıl tatlı öyle....bütün gün op sev...
canim kiracının önemli bir sorunu yoksa çıkarma ....kirayı düzgün ödeyen bulmak çok zor....
kiz yazik bitter çikolata bari al yesin...
neden canım?kabızlık filan mı oldu?.
Çalışıyor sun is temposuna mi uymadı?
Merak ettim.
Bide eltin doğum yaptı mı?
canim bazı apartman sakinleri kiracı diye ezmeye çalışıyor....benim kiracıya da yaptılar....sonuçta herkes parasını ödeyerek kalıyor....babam el attı sonra kiracı çıktı.....geç kira ödeyen zor oluyor....senin de ödemelerin geçikiyor.....önceki kiracim geç ödüyordu bu sefer benim kiram aksamasın diye ben ayar yapmak zorunda kalıyordum...
Maşallah canim...biraz sıkılaşmaya ihtiyacı var....kilosu dengeli....kemiği iri sanki.... Yürüyüş yapın beraber bolca....rep muzik takin kulağıniza
Oyy Maşallah ...kilosu çok iyi
Akademik takvimleri belli olmus ama 14 eylulde açılması zor canimSimdik onlarin nasil olcak acaba egitim durumlari
Aynen canim boyle olmasi daha iyi olucak bence bir müddet dahaAkademik takvimleri belli olmus ama 14 eylulde açılması zor canim
Yurtta kaliyor yurttlar nasil olacak
Okul siniflar cok kalabalik
Uygulamali dersleri nasil olacak
Bir suru soru var ama sanirim uzaktan eğitime devam edilecek gibi duruyor
Uzun sure boyle gidecek gibi duruyor canim da hayirlisi bakalim insallah bir an once etkisini kaybeder virusAynen canim boyle olmasi daha iyi olucak bence bir müddet daha
Canim geçerli mazeretleri var mı işte?Kiracımızla sorun yoktu ama toplantıda 15 dk bizim kiraci hakkında konuşuldu eşim mahcup oldu gitti kiracimizla konuştu bodrumdaki eşyalar yüzünden kavga etmişler kimse de memnun değil Kira parayı zamanda yatırıyor sıkıntı yok ama apartmandakiler memnun değiller
Patlıcan yatirma ne ki ilk defa duydumÖğleye kadar su çay kahve
Öğle
Çorba
Patlıcan yatırma
Cacık
Börülce salatası
Bi dilim ekmek
Ara: şeftali
Akşam
Yoğurt çorbası
Bi dilim ekmek