• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim relax ol.
Karbonhidrat yeme bir süre yedikce anı kilo iniş çıkışı oluyor
Buda seni strese sokuyor.
Haftada 2 kez tartıldim sadece
Maşallah ya nasıl tatlı öyle....bütün gün op sev...
canim kiracının önemli bir sorunu yoksa çıkarma ....kirayı düzgün ödeyen bulmak çok zor....
kiz yazik bitter çikolata bari al yesin...
neden canım?kabızlık filan mı oldu?.
Çalışıyor sun is temposuna mi uymadı?
Merak ettim.
Bide eltin doğum yaptı mı?
canim bazı apartman sakinleri kiracı diye ezmeye çalışıyor....benim kiracıya da yaptılar....sonuçta herkes parasını ödeyerek kalıyor....babam el attı sonra kiracı çıktı.....geç kira ödeyen zor oluyor....senin de ödemelerin geçikiyor.....önceki kiracim geç ödüyordu bu sefer benim kiram aksamasın diye ben ayar yapmak zorunda kalıyordum...
Maşallah canim...biraz sıkılaşmaya ihtiyacı var....kilosu dengeli....kemiği iri sanki.... Yürüyüş yapın beraber bolca....rep muzik takin kulağıniza

Oyy Maşallah ...kilosu çok iyi
Kiracımızla sorun yoktu ama toplantıda 15 dk bizim kiraci hakkında konuşuldu eşim mahcup oldu gitti kiracimizla konuştu bodrumdaki eşyalar yüzünden kavga etmişler kimse de memnun değil Kira parayı zamanda yatırıyor sıkıntı yok ama apartmandakiler memnun değiller

Simdik onlarin nasil olcak acaba egitim durumlari
Akademik takvimleri belli olmus ama 14 eylulde açılması zor canim
Yurtta kaliyor yurttlar nasil olacak
Okul siniflar cok kalabalik
Uygulamali dersleri nasil olacak
Bir suru soru var ama sanirim uzaktan eğitime devam edilecek gibi duruyor

Akademik takvimleri belli olmus ama 14 eylulde açılması zor canim
Yurtta kaliyor yurttlar nasil olacak
Okul siniflar cok kalabalik
Uygulamali dersleri nasil olacak
Bir suru soru var ama sanirim uzaktan eğitime devam edilecek gibi duruyor
Aynen canim boyle olmasi daha iyi olucak bence bir müddet daha

Kiracımızla sorun yoktu ama toplantıda 15 dk bizim kiraci hakkında konuşuldu eşim mahcup oldu gitti kiracimizla konuştu bodrumdaki eşyalar yüzünden kavga etmişler kimse de memnun değil Kira parayı zamanda yatırıyor sıkıntı yok ama apartmandakiler memnun değiller
Canim geçerli mazeretleri var mı işte?
Bizim kiracı kendi isteyerek çıktı.Ev büyük iki aile idi.Biri ayrı eve çıkınca öbürü de küçük eve çıktı yani .
Yazdığım yanlış anlaşılmasın.
Yönetici gıcık biraz babam kiracıyı ezdirmedi yani.
Bizimde dış cephe yapılıyor 8.500 ödüycez.
Ev masraf hep.
Teras için de 6 bin harcadık daha önce

Back
X