- 17 Mart 2010
- 26.639
- 68.265
- 1.123
Ben diyete baslayinca benim çocuk da kilo verdi.Ayy küçük kızımı bugün yedirdim de yedirdim 4 ana öğün 2 ara öğün yaptırdım çocuğa![]()
Habire soruyor anne ne zaman bırakacaksın

Hatta bırak diye ısrar ediyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben diyete baslayinca benim çocuk da kilo verdi.Ayy küçük kızımı bugün yedirdim de yedirdim 4 ana öğün 2 ara öğün yaptırdım çocuğa![]()
Ben ev sahibi gibi..Ben kaçıyorum herkese iyi geceler![]()
Evet bonus olduinşAllah canım.
Iyi gelmiştir ama.
Hem yürüyüş de yapıyorsun bu sayede.
Yürüyüş bende alıştım bu yaz...Evet bonus oldu☺ bakma elimden dolayı araba kullanamıyorum. Pandemi yüzünden te taksi yada toplu taşımaya binmeyeyim dedim. Denedim yürüyerek gidebilirmiyim diye oldu☺ tek sıkıntı yedek tişört alıyorum yanıma gidince odamda terimi silip deodorant vs sıkıp fizyoterapist çağırıyorumoda alıştı bugün kaç dakika sürdü gelmen diyo
![]()
Iyi geceler canım...İyi geceler kızlar![]()
Birlikte spor yapıyoruz zaten bizimki kilo almaz ben kaç öğün yedirirsemm o o kadar büyük tuvaletini yaparBen diyete baslayinca benim çocuk da kilo verdi.
Habire soruyor anne ne zaman bırakacaksın
Hatta bırak diye ısrar ediyor![]()
Ayyyy kızımı uyutunca biraz kendime vakit ayırmak istiyorum kahve de içince uykum hepten gittiIyi geceler canım...![]()
![]()
![]()
![]()
O kadar yürüdun iyi bu saate kalabilmiş sin...
Gerci hafta sonu biraz düzensiz oluyor![]()
supermisBirlikte spor yapıyoruz zaten bizimki kilo almaz ben kaç öğün yedirirsemm o o kadar büyük tuvaletini yapar
Büyük kızım annemin yanında o da gelsin asıl onunla tam spor yapacağız
Ne kadarlık?Ayyyy kızımı uyutunca biraz kendime vakit ayırmak istiyorum kahve de içince uykum hepten gitti![]()
2 yaşında canımsupermis
Ne kadarlık?
Küçük çocuğun olduğunu bilmiyordum
Iyi yapmışsın
Ya kucuk cocuk sevmeyi özledim ya...2 yaşında canım❤
Ayyyyy hemfe nasıl tatlı yaaa şimdi mışıl mışıl uyuyor yanımda uykuya dalmadan önce canım annemmmmmYa kucuk cocuk sevmeyi özledim ya...
Allah bağışlasın.
Kız anneleri çok şanslı
8 yasinda bir oğlan canım...Ayyyyy hemfe nasıl tatlı yaaa şimdi mışıl mışıl uyuyor yanımda uykuya dalmadan önce canım annemmmmmdeyip sarılması beni benden alıyor
Ama uyanınca tam bir atom karınca
2 kızım var büyüğüm 13.5 yaşında
Senin kaç çocuğun var![]()
Ahahahahahah şimdi konuşmayan çocuk mu var8 yasinda bir oğlan canım...
Çok konusur sadece bize çekmiş.
Hiç susmaz bütün gün birşeyler anlatır....Dinlerken bazen yorulurum
Eşimde bende hiç susmayiz çocuk kime çekecek tabi![]()
Sonradan genler baskın çıkmış...Ahahahahahah şimdi konuşmayan çocuk mu var
Eşim de bende küçükken çok yaramazmışız büyük kızım o kadar akıllıydı ki şaşırıyorduk nasıl bizim çocuğumuz diye
Ama maşallah küçük çok fena çıktı eşimi de beni de solladı![]()
Olabilir canım hiç birimiz birbirimize uymayız dümi büyük kızım sessiZ saygılı ılımlı sevecen biriSonradan genler baskın çıkmış...
Ben sakindim.. Yaramazlık yaptığımi hiç bilmem.. Eşim de kardeşini göre sakinmis...
Oğlum da sakin bebekti yani....Keşif aşamasında ki hala devam ediyor çok kırıp döker icat yapar ama ....Etkinliklerle büyüdü hep belki ondan bilmiyorum...