• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yazlık kışlıkları kalkarken yeri genişletmeyi diye bir kaç parça eksiliyor lazım değil verecek kimse yok diye apartman görevlisine veriyorum o verecek birini buluyor ☺ ama bitmiyor işte. Düşün küçük kızımın beşik üstündeki müzikli dönence 5 çocuk büyüttü bana geri geldi en son verecek birini bulamadım geçen yıl birine verdim😆 ama çok güzel bişeydi hala da sapasağlam duruyordu. Gelinliğim bile duruyor 3 gelin ettik onla da ☺
Benim annemde öyle güzel kullanır hep ihtiyaç olan komşudur akrabadır onlara verir çok da güzel yapar 🧿🧿🧿
Sabah saat 8.00 da

SABAH KAHVALTI:

1 tane dometes 1 tane salatalık orta boy ,biraz peynir ve biraz köy çökeliğini kavurdum 1 dilim tam buğday ekmeğiyle öyle yedim , yanında kirazla maydonoz sapını kaynatıp içtim

ARA ÖĞÜN

3 yemek kaşığı yulaf ,1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 kase süt

Gün içinde

1 fincan türk kahvesi içtim

AKŞAM YEMEĞİ 6:30

Fırında patates, biber, domates, patlıcan, soğan ,sarımsak kaşar peyniri bundan iki kaşık, , yanında bi kase toğurt

SPOR :8,30

BÖLGESEL 1 SAAT =360

Klasik plank :150 aniye = 50 puan

Düz plank,180 SANİYE = 60 puan

İP ATLAMA ; 300tane =100 puan

KOŞU50 DAKİKA =300

MEKİK ;60 tane =10 puan

SqUAT 60 tane =10 puan

TOPLAM PUAN 790

GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM

Bugün spor yaparken çok zorlandım hiç halim yoktu ve hiç terleyemedim okadarda çok yaptım ama çok zor oldu neden böyle oldu bilmiyorum normelde bukadar zorlanmam
4 lt iç en iyisi protein miktarını arttırabilirsin kalsiyum magnezyum potasyum eksiğin olabilir takviye alabilirsin canım arada soda da iç istersen mineral açısından
Seni de yolcu edeyim :KK54:
Balım herkesi yolcu etmişsin 🧿🧿🧿

Sen yat canım...
Iyi geceler....
Ben şimdilik buralarda yım...

Kaptan sabah saçımi çekmez inşallah:KK4:
Erken yatmaya alıştırmisti bir ara beni.

@PAPATYAM da gece kusu aynı biz:KK60:
Biraz erken yatsak daha iyi olur beni de uyku tutmuyor bu aralar 😘

Benim annemde öyle güzel kullanır hep ihtiyaç olan komşudur akrabadır onlara verir çok da güzel yapar 🧿🧿🧿

4 lt iç en iyisi protein miktarını arttırabilirsin kalsiyum magnezyum potasyum eksiğin olabilir takviye alabilirsin canım arada soda da iç istersen mineral açısından

Balım herkesi yolcu etmişsin 🧿🧿🧿
Evet :KK76:
Ama senin gibi sevenlerim var...
Çıkıp çıkıp geri geliyor:KK50:
Hasretime dayanamıyor:KK60:

Gündüz uyudunsa normal canım...
Spor çok yapınca uyuyorum hemen.
Yada geceden önce uyuyorum.
Ama bugün spor yok
Uyumadım ben az uyuyanlar grubundayım galiba ☹️ Ben fazla spor yapınca daha da uyanık oluyorum saat 5:00 de kalkıyorum 😂😂😂

Yazlık kışlıkları kalkarken yeri genişletmeyi diye bir kaç parça eksiliyor lazım değil verecek kimse yok diye apartman görevlisine veriyorum o verecek birini buluyor ☺ ama bitmiyor işte. Düşün küçük kızımın beşik üstündeki müzikli dönence 5 çocuk büyüttü bana geri geldi en son verecek birini bulamadım geçen yıl birine verdim😆 ama çok güzel bişeydi hala da sapasağlam duruyordu. Gelinliğim bile duruyor 3 gelin ettik onla da ☺
Oo Maşallah in var canım ...
Gerçekten :KK9:

Şeker orucum güzel gidiyo maşallah ne makarna ne pilav ne patates nede tatlı yedim ama diğer öğünlerde porsiyon sorunum olduğunu düşünüyorum güya ara öğün yaptım sabahtan oniki civarı dört beş incir yedim olmamış dimi 😭
Şeker orucu nasıl oluyo biraz bilgi verirmisn

Gozun aydın kaptanim ablan gelmiş selam söyle :KK68:
Sagol canim soylerim 🥰🥰
Kedi miii 😍 en sevdigim...
Evet canim hem de 2 tane 1 i cok yanasmiyor ama olsun :-)
Gözün aydın canım
Sagol canim 🥰
Galiba bende bakıyorum sayfalar hiç ilerlememiş
Sagol canım 🥰🥰
Günaydın canım ❤❤

Back
X