- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
GünaydınSenin torunlar ne alemde canım, foto atsana minnaklarin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınSenin torunlar ne alemde canım, foto atsana minnaklarin.
Eşim dün gidip baktı konteyner, hatırlarsan tarlayı almıştık şimdi çit ve konteyner sirada, ama maliyetli işlerAyyy prafabrik bende çok istiyorum arsa alıp yazlık gibi bir yerimiz olsa keşke her yaz giderim eşin ister gelsin ister gelmesin
Ortak gelmedin ya şeker orucuna dün haber bekledim senden hepGünaydın![]()
ya bunlar çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııEki Görüntüle 2676839 te boyle geziyorlarkoltuğun köşesinde güzel bir yer yapıp etrafını da çevirmiştik cikmasinlar diye. Ama sınırı gecmisler. Biz büyüdük senin yaptığın dandik şeyler bizi kesmez diyorlar
![]()
Günaydın herkese![]()
![]()
Biz tarlayı aldık canım şimdi tel cektiriyoz, dünde konteyner baktık, prefabrik maliyetli hemde izin gerekliymiş belediyedenTatil gibi değildi ama yazlık bi yerde kalmak güzeldi.
Hep bahçeli ev istiyoruz yapabilirmiyim diye düşündüm yokladım kendimi
Daire temizliği daha iyi sankibahçeli ev bekle beni inşallah
Ne kadar bebeğin canım benim ki yedi aylık,seninde mi doğum kilolariGünaydın...
Bugün Dükkânı biz açıyoruz küçük bebeliler oolarak![]()
Yeni başlayınca çok normal daha hafif spor deneyebilirsinKim yazıyor 35 dakika pilates yaptım, ay çok mutluyum bir adım attim spor konusunda,ama çok zorlandım normal mi
900 ip nasıl atladin , sen bir kahramansin,ben yüz tane anca atlarım oda dura duraSabah saat 8.30 da
SABAH KAHVALTI:
1 tane dometes ,kibrit kutusu kadar peynir, 1 tane salatalık orta boy ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik , pulbiber döküp yedim, 1 kase yoğurt biçindede karabiber,kekik , pulbiber döktüm 1 dilim tam buğday ekmeği yanında yeşil çay içtim
ARA ÖĞÜN
1 kase sade dondurma
Gün içinde
1 fincan türk kahvesi içtim
AKŞAM YEMEĞİ 6:30
3 kaşık barbunya, 6 kaşık havuç salatası
SPOR :9, 30
BÖLGESEL 1 saat ; =360 puan
Klasik plank :360 saniye = 120 puan
İP ATLAMA ; 900tane =300 puan
Klasik plank; 120 =40puan
Squat =60 tane =10 puan
Mekik; 60 tane =10 puan
TOPLAM PUAN 840
GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM
İp alcam da çarşıya inemedim,Yeni başlayınca çok normal daha hafif spor deneyebilirsin![]()
Hadi hayirli olsun asilaman canim insallah basarili olur guzel haberlerini bekliyoruzZipzip- kaptanım yarın aşılamam var.. yani artık tedavi serüvenim başlıyor
bu yüzden diyeti bırakıyorum
iyiki sizleri tanıdım... sayenizde azmettim başardım 2 kiloda olsa
ee şimdi ben takımdan kovuldum mu![]()
tşk ederim kaptanımHadi hayirli olsun asilaman canim insallah basarili olur guzel haberlerini bekliyoruz
Takimdan gitmene gerek yok ki her zaman sohbete bekleriz![]()
![]()
Aaa niye kovayim ki hem kilo alip yine geleceksin takimatşk ederim kaptanım
yani kovulmadım![]()
![]()