• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin torunlar ne alemde canım, foto atsana minnaklarin.
IMG_20200817_200918.webp te boyle geziyorlar 😁 koltuğun köşesinde güzel bir yer yapıp etrafını da çevirmiştik cikmasinlar diye. Ama sınırı gecmisler. Biz büyüdük senin yaptığın dandik şeyler bizi kesmez diyorlar 🤣

Eki Görüntüle 2676839 te boyle geziyorlar 😁 koltuğun köşesinde güzel bir yer yapıp etrafını da çevirmiştik cikmasinlar diye. Ama sınırı gecmisler. Biz büyüdük senin yaptığın dandik şeyler bizi kesmez diyorlar 🤣
ya bunlar çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Tatil gibi değildi ama yazlık bi yerde kalmak güzeldi.
Hep bahçeli ev istiyoruz yapabilirmiyim diye düşündüm yokladım kendimi 🧘‍♀️

Daire temizliği daha iyi sanki :KK70: bahçeli ev bekle beni inşallah
Biz tarlayı aldık canım şimdi tel cektiriyoz, dünde konteyner baktık, prefabrik maliyetli hemde izin gerekliymiş belediyeden

Sabah saat 8.30 da

SABAH KAHVALTI:

1 tane dometes ,kibrit kutusu kadar peynir, 1 tane salatalık orta boy ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik , pulbiber döküp yedim, 1 kase yoğurt biçindede karabiber,kekik , pulbiber döktüm 1 dilim tam buğday ekmeği yanında yeşil çay içtim

ARA ÖĞÜN

1 kase sade dondurma

Gün içinde

1 fincan türk kahvesi içtim

AKŞAM YEMEĞİ 6:30

3 kaşık barbunya, 6 kaşık havuç salatası

SPOR :9, 30

BÖLGESEL 1 saat ; =360 puan

Klasik plank :360 saniye = 120 puan

İP ATLAMA ; 900tane =300 puan

Klasik plank; 120 =40puan

Squat =60 tane =10 puan

Mekik; 60 tane =10 puan

TOPLAM PUAN 840

GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM
900 ip nasıl atladin , sen bir kahramansin,ben yüz tane anca atlarım oda dura dura

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarın aşılamam var.. yani artık tedavi serüvenim başlıyor
bu yüzden diyeti bırakıyorum :KK43:
iyiki sizleri tanıdım... sayenizde azmettim başardım 2 kiloda olsa :KK70:
ee şimdi ben takımdan kovuldum mu :cry::cry:
Hadi hayirli olsun asilaman canim insallah basarili olur guzel haberlerini bekliyoruz🤩🤩
Takimdan gitmene gerek yok ki her zaman sohbete bekleriz :KK60: :KK200:

Back
X