• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yakın mıyız diye merak ettim. Belki birini bana verirdin. Ben de uğur bocegine benzeyen küçük kırmızı böcekleri toplardim, su birikintilerindeki kurbağa yavrularını toplardim (kuyruklu oldukları için balık zannederdim 😂😂), hiç eziyet etmezdim hayvanlara. Annem hiç sevmez hayvan beslememe izin vermezdi. Yağmurda donmak üzere olan güvercin falan bakardım, neyseki o kadarına izin verirdi.
İyi ki öyle yapmışlar iyi ki böyle merhametli olmamıza vesile olmuşlar. Ayyy onları ben de hep balık zannederdim 🤣🤣 Benim babamda evde kedi bakilmasina sonuna kadar karşı biriydi hep çok sever ama dışarda olmalı görüşünde. Rahmetli anneannemin de kediler vardı annem de kedilerle büyümüş bizi de kedilerle büyüttü babami da ikna etti evlerinde de minikleri var artık

Yakın mıyız diye merak ettim. Belki birini bana verirdin. Ben de uğur bocegine benzeyen küçük kırmızı böcekleri toplardim, su birikintilerindeki kurbağa yavrularını toplardim (kuyruklu oldukları için balık zannederdim 😂😂), hiç eziyet etmezdim hayvanlara. Annem hiç sevmez hayvan beslememe izin vermezdi. Yağmurda donmak üzere olan güvercin falan bakardım, neyseki o kadarına izin verirdi.
Yakın olsaydık seve seve ❤️

IMG20200818180616.webp
IMG20200818180625.webp

Orjinalisim Orjinalisim abla aldığım çay bu

Sadece 100 gram artıymışsın mesajini buldum canim moral bozmak yok :KK60:
Sabah 2. Tartışılımda WC den sonra 60,1 gelmiş ve de çok sevinmiştim bildirdiğim için düzeltme yapmamıştım 😭😭😭 maalesef +400 deyim haftalik olarak +geçmeyeceğim ama -1 kg hedefim var ve az sürem var 😱

Sabah 2. Tartışılımda WC den sonra 60,1 gelmiş ve de çok sevinmiştim bildirdiğim için düzeltme yapmamıştım 😭😭😭 maalesef +400 deyim haftalik olarak +geçmeyeceğim ama -1 kg hedefim var ve az sürem var 😱
canim regl den dolayıdır sıkma canını
Selamsssssss🤣🤣🤣

Kahvemi içtim yürüyüşümü yaptım geldim👍👍👍
ohh miss.... selam....kızı napıyorsun canım oda yürüyor mu seninle...bebek arabasina mi atıyor sun?
Leyla bence sen yağ yaktın sporla hücreler şu an su tutuyor...cumaya en az 600 gram gitmiş olacak .
Sen zaten eskiden de kalıcı olsun 700 olsun derdin
Belki stres yaptın 1 kilo diye.
WC sorunu oldu mu?

ohh miss.... selam....kızı napıyorsun canım oda yürüyor mu seninle...bebek arabasina mi atıyor sun?

Leyla bence sen yağ yaktın sporla hücreler şu an su tutuyor...cumaya en az 600 gram gitmiş olacak .
WC sorunu oldu mu?
Canım sadece Leslie yapmıştım o da bana çok hafif zaten 💕 umarım ödemdir önce sevinip sonra oyuncağı elinden alınmış çocuk gibiyim 60,1 görünce çok sevinmiştim ❤️

WC sorunu oldu mu?
Bebek arabasında durmuyor canım kendini atmaya çalışıyor r🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Şuan annemdeyim zaten o bakıyor🥰🥰🥰

Menüm
Sabah 1 tam buğday ekmekli tost
zeytin peynir
Domates salatalık

Ara bir küçük armut

18:00
20200818_190422.jpg
Salata (hepsini yiyemedim)
bir kase kadar yoğurt

Dünkü menümde böyleydi akşam yine salata ile gecistirdim biraz hızlandırmam lazım kilo verme işini

20 dk plates
2 lt su

Back
X