- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Benimki de çok çekti valla. Hayvan sevmez ama bana mı kiyamazdi bilmiyorum en azından iyileşene kadar sesini cikarmazdi annem.Ay yok ondan korkuyorumah benim gariban anam ne çekti o topladigim salyangozlardan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de çok çekti valla. Hayvan sevmez ama bana mı kiyamazdi bilmiyorum en azından iyileşene kadar sesini cikarmazdi annem.Ay yok ondan korkuyorumah benim gariban anam ne çekti o topladigim salyangozlardan
![]()
Yaaaaa kıyamam ben onlara.Benimki de çok çekti valla. Hayvan sevmez ama bana mı kiyamazdi bilmiyorum en azından iyileşene kadar sesini cikarmazdi annem.
İyi ki öyle yapmışlar iyi ki böyle merhametli olmamıza vesile olmuşlar. Ayyy onları ben de hep balık zannederdimYakın mıyız diye merak ettim. Belki birini bana verirdin. Ben de uğur bocegine benzeyen küçük kırmızı böcekleri toplardim, su birikintilerindeki kurbağa yavrularını toplardim (kuyruklu oldukları için balık zannederdim), hiç eziyet etmezdim hayvanlara. Annem hiç sevmez hayvan beslememe izin vermezdi. Yağmurda donmak üzere olan güvercin falan bakardım, neyseki o kadarına izin verirdi.
Şimdi düşününce ben de hiç kiyamiyorum ama küçükken sanki ne var bunda yaaaa eve alsam nolcak kafasindaydimKiyamam ananaaaa![]()
Yakın olsaydık seve seveYakın mıyız diye merak ettim. Belki birini bana verirdin. Ben de uğur bocegine benzeyen küçük kırmızı böcekleri toplardim, su birikintilerindeki kurbağa yavrularını toplardim (kuyruklu oldukları için balık zannederdim), hiç eziyet etmezdim hayvanlara. Annem hiç sevmez hayvan beslememe izin vermezdi. Yağmurda donmak üzere olan güvercin falan bakardım, neyseki o kadarına izin verirdi.
Oooo aci çehre çok fena birsey o yaaa
Sabah 2. Tartışılımda WC den sonra 60,1 gelmiş ve de çok sevinmiştim bildirdiğim için düzeltme yapmamıştımSadece 100 gram artıymışsın mesajini buldum canim moral bozmak yok![]()
canim regl den dolayıdır sıkma canınıSabah 2. Tartışılımda WC den sonra 60,1 gelmiş ve de çok sevinmiştim bildirdiğim için düzeltme yapmamıştımmaalesef +400 deyim haftalik olarak +geçmeyeceğim ama -1 kg hedefim var ve az sürem var
![]()
ohh miss.... selam....kızı napıyorsun canım oda yürüyor mu seninle...bebek arabasina mi atıyor sun?Selamsssssss
Kahvemi içtim yürüyüşümü yaptım geldim![]()
Leyla bence sen yağ yaktın sporla hücreler şu an su tutuyor...cumaya en az 600 gram gitmiş olacak .
Canım sadece Leslie yapmıştım o da bana çok hafif zatencanim regl den dolayıdır sıkma canını
ohh miss.... selam....kızı napıyorsun canım oda yürüyor mu seninle...bebek arabasina mi atıyor sun?
Leyla bence sen yağ yaktın sporla hücreler şu an su tutuyor...cumaya en az 600 gram gitmiş olacak .
Sen zaten eskiden de kalıcı olsun 700 olsun derdin
Belki stres yaptın 1 kilo diye.
WC sorunu oldu mu?
Yine Süper yürümüşsün tebrik ederimSelamsssssss
Kahvemi içtim yürüyüşümü yaptım geldim![]()
Afiyet olsun ben de köfte yedim şimdiBizde de yemek hazır dunden corba kaldi yanina kofte var buzlukta onu yapacagiz
Bu aralar iyice mutfaga girmeye basladim![]()
Bebek arabasında durmuyor canım kendini atmaya çalışıyor rcanim regl den dolayıdır sıkma canını
ohh miss.... selam....kızı napıyorsun canım oda yürüyor mu seninle...bebek arabasina mi atıyor sun?
Sen zaten eskiden de kalıcı olsun 700 olsun derdin
Belki stres yaptın 1 kilo diye.
WC sorunu oldu mu?