- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
+18 de bi konu var canım ondan bahsediyoruzNe oluyo lennnnn neyi kaçırdık biz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+18 de bi konu var canım ondan bahsediyoruzNe oluyo lennnnn neyi kaçırdık biz
Bilim öyle diyor affedersin napim...en bilimsel mesaj oldu baya faydası olacak topiktekilere yemeyen yüzüne sürmeyen kalmayacak![]()
Neredeydin ben yatcam sen geliyonBuyrun benim![]()
![]()
Görmedim benBen de oradaydım ya![]()
Elimizdeki hazinenin kıymetini tam bilmiyormuşuz hele bir bilimsel araştırma yapayım dedim tatlım...![]()

Aşkolsun neden dua edeyimE Elif_Eylul kiz cokmu icten dua ettin simdi tartildim 66 kilo geldimeyvah eyvah
Okadar emek bosa gitti ama yedim hic kismadim sucluyum![]()
Gulumsecim minik bir araştırma yaptım zeynos onu diyor.Ne oluyo lennnnn neyi kaçırdık biz
HoşgeldinHayirli aksamlar kizlar nihayet 1 saat kadar once evime gelebildim![]()
Mesajini gordum demin benim gibi kilo alip gelsin demissinAşkolsun neden dua edeyim![]()
Burda degil canimyaaa gene +18 konu açmışlar öggggg gelirNe oluyo lennnnn neyi kaçırdık biz

Hos buldum canimmHoşgeldin![]()
heeeee onumu demisim unutmusum ama dua etmedim ben 1bucuk kilo aldimdaMesajini gordum demin benim gibi kilo alip gelsin demissin![]()
Kiz oylesine dedim ne dua edicenheeeee onumu demisim unutmusum ama dua etmedim ben 1bucuk kilo aldimda![]()
Çok yorulmuş olmalısın ilk defa yorgunum duydum sendenAcayip yorgunum bir kahve yaptim ictim cantalari hic ellemeden yaticam sabah basliyacagim artik
Hoşgeldin canim bide güzel bir tarafından bak cokguzel yerleri gezdinAcayip yorgunum bir kahve yaptim ictim cantalari hic ellemeden yaticam sabah basliyacagim artik
Hoş geldin liliHayirli aksamlar kizlar nihayet 1 saat kadar once evime gelebildim![]()
Merhaba 1 sayfada ki formu doldurup paylaşıyorsun kaptanın onayını bekliyorsunMerhabalar takıma ben de girmek istiyorum,ne yapmalıyım![]()
Merak ettim.hangi konu acepGulumsecim minik bir araştırma yaptım zeynos onu diyor.