• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok tatlı bir şişko diyeceğim 61 kilo da ne bileyim ... :işsiz: :işsiz: :işsiz:
Aylardır uğraşıyorum uğraştıkça daha çok yiyip kilo vermek şöyle dursun aldım ,40 gün sonra sınavım var ve orda görmek isteyeceğim bir beyle karşılaşma ihtimalim de var şu kahrolası 6 kilodan kurtulmadan görürsem hiç hoş olmaz 🤣

Aylardır uğraşıyorum uğraştıkça daha çok yiyip kilo vermek şöyle dursun aldım ,40 gün sonra sınavım var ve orda görmek isteyeceğim bir beyle karşılaşma ihtimalim de var şu kahrolası 6 kilodan kurtulmadan görürsem hiç hoş olmaz 🤣
nedenkii senden korkarmi:KK48:

6 kilo icinmi o kadar yol geldin :63:

Canım senin sıkılaşmaya ihtiyacın var. 61 kilo çok durmaz üzerinde kendimden biliyorum hem de senden dört santim kisayim.
Protein ağırlıklı bir beslenme yağlarını kolay bir şekilde yakar...bu konunun uzmanı sensin ama bizden duymak iyi gelebilir. Bol su da içince ohhh misss. İnternette Leslie videoları var dışarı çıkmadan güzel bir müzikle sporu da halledersin.
Sınavında başarılar dilerim. TUS ' a mi gireceksin? O bey de inşallah bayılır gözlerini alamaz senden...

Back
X