- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyorum kalk kalk kalkmiyoduKalk kalk durduğun kabahat

Bir kova su dök kafalarından asayaMillettt kudurdu yemin ederim bu saatte gelin çıkarmaya gelmişler sitede iki tane blokta vaka var cümbür cemaat çoluk çocuk hemde hastalığa davetiye birde halay çekiyorlar sosyal mesafeye dikkat diye uyariyorlar güya Allah'ım ne güzel uyuyordum pencerenin dibindeler cildiracam kulaklarım sağır oldu![]()
Cok uzuldum senin adina hic sevmedigim durummm, hic iyi olmammis ne zaman donucen senBende reglinin başındayım ve tatile böyle gitmeyi de hiç sevmiyorum. Bir koskoca yıl çalış çabala 1 hafta tatil için , 4 günüm iptal![]()
Okudum hepsini
Üzerine yerleşmeden verirsin sen canım dert etme.E Elif_Eylul kiz cokmu icten dua ettin simdi tartildim 66 kilo geldimeyvah eyvah
Okadar emek bosa gitti ama yedim hic kismadim sucluyum![]()
Cok uzuldum senin adina hic sevmedigim durummm, hic iyi olmammis ne zaman donucen sen
Şu yoğurt kürü diye raklami yapılan mi canım.Arkadaşlar curcumin500 şase aldım iyimi ettim sizce kullanan varmı yada duyan bilen
Ben bodrum kattayim ayaklarına doksem olurmuBir kova su dök kafalarından asaya
Evet altın yoğurt kürü diye geçiyor yorumlara baktım bugün başlıyorum ya BismillahŞu yoğurt kürü diye raklami yapılan mi canım.
Hoşgeldin canım aramıza. 6 kilocuk bir buçuk ayda gider bence.Hoş buldum![]()
Ne tatlı heyecanlar, ahh ahhh yaşlandık bizHayır ben ondan korkarımgörmesin diye saklanacak köşe ararim
![]()
Anlat anlat dinlemek güzel oluyorŞişttt kimse bilmiyo neler yedigimi![]()
Biraz daha aktif oldugunda listeye alirim canim birde guzel eksiler bekliyorumCanm diğer listeye ne zman alincaz
Hosgeldin canim ❤Hayirli aksamlar kizlar nihayet 1 saat kadar once evime gelebildim![]()
Hosgeldiniz aramiza ❤YAŞ : 26
BOY:164
KİLO:61
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekâr
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİ:yoğun stres nedeniyle sürekli birşeyler yemek,yemek yemekten aşırı zevk almak,sıcak yaz günlerinde spor salonuna gitmeye üşenmek,evde spor yapmaya üşenmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: birinci amacım aynayla barışık olmak ikinci amacım kilolar gittikten sonra eskiden uğraştığım savunma sporlarına dönmek ve fit bir vücuda sahip olmak
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın tatli, güzel, zayıf kadınlar![]()
Günaydın canim ❤Gunaydin herkese![]()
![]()
![]()
Gunaydin canım ❤gununuz aydin olsun gun aydin![]()
Günaydın canim ❤Günayyydınn
Mutlu haftasonları![]()
Gunaydin canım ❤Günaydınn![]()
Gunaydin canım ❤Gunaydinnn kizceler canlar, şuan guncel kilo an itibari ile 64 800 200 cikalim cunku bir bardak su ictim ilac almak icin. Yanisi 2 bucuk kiloya yakin almis bulunuyorum odem oldugunu sanmiyorum cunku afedersiniz öküz gibi yemeisimdirElbet bir dönüşü olacakti o pervasizca yemek yemenin
![]()
Günaydın canim ❤Günaydın ☀☀☀ güzel bir hafta sonu dilerim hepimize ❤❤❤
Gunaydin ablacim ❤Günaydın iyi haftasonları herkese![]()
Gunaydin ablacim ❤Günaydın fıstıklar ❤
Bir halsiz kalktım ama yinede 40 dakika karın egzersizi yaptım sonra midem bulandı devam edemedim, reglimin en alengirli günündeyim biraz halsiz yaptı beni galiba
Bugün baya bi işim var
@Nidsalii canım dün sporum yoktu. Bugün 40 dakika karın bölgesel 240 p![]()
Günaydın canim eksin guzel tebrik ederim ❤Günaydıııınnnndün eğitimdeydim bildirim yapamadım şimdi tartıldım 68.0 kg.
Geçen cuma: 68.5 kg
Fark 500 gr![]()
Gunaydin canım ❤Günaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrdavul zurnayla uyandimmmmmmmmmmm
Gunaydin canım ❤Günaydın güzeller
Tam artık eve döncez deniz güzelleşti iyi mi![]()
Tühhyaaa ben onu unuttum yaaaBen bodrum kattayim ayaklarına doksem olurmu![]()
![]()

Yok yok zaten utaniyomAnlat anlat dinlemek güzel oluyor![]()