- 8 Mart 2019
- 7.709
- 38.470
- 548
- 40
cnm görmedimGeçen gün yazdım ama görmedin sanırım tekrar hoş geldin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm görmedimGeçen gün yazdım ama görmedin sanırım tekrar hoş geldin![]()
37 imiş en düşük olması gereken yanlış satıra bakmışım referans yaşa göre değişiyordur bence de benim ki düşük tabikiHm Dr.yorumlamadi mi?
Yaş cinsiyet gibi durumlara göre değişebiliyor
Sen 1 ini veriyorsun bu haftaGeçmiş olsun canim verirsin bende aldim sanirim 2kilo![]()
Heeee heeee bende öyle diyodum 1kilo vercemSen 1 ini veriyorsun bu haftapeşindeyim her daim
![]()
En az altını çizeyim başka türlü düşmem yakandanHeeee heeee bende öyle diyodum 1kilo vercem![]()
![]()
![]()
Allahım nerelere gideyimEn az altını çizeyim başka türlü düşmem yakandan![]()

Görmediğini bildiğim için yazdım canım nasılsın Timur paşa nasıl iyiki geldin çok sevindimcnm görmedimmutlaka yazardım yoksa....kusuruma bakma.
Süresiz ban tek kurtuluşun bunun yoluda +18 den geçer ha gayret olacakAllahım nerelere gideyim![]()
![]()
![]()
Ozaman ben kapatip gidimSüresiz ban tek kurtuluşun bunun yoluda +18 den geçer ha gayret olacak![]()
Normal canım hep hep o modda olamayızDiyet modum o kadar düştü ki toplayamadım günlerdir.
Nasıl yeniden istek heves gelicek bilmiyorum
Ye börekleri al kiloları olurduBörek vardı ama yemedim, iç harcı kıyma Soğanlı ondan ayırdım bir dilim tam tahıllı ekmekle yedim, iyi yapmış mıyım yoksa börek mi yemeliydim![]()
İyi ki börek yememissin, hem şekersiz bozulurdu hem de bir dilimle duramazdin canım.Börek vardı ama yemedim, iç harcı kıyma Soğanlı ondan ayırdım bir dilim tam tahıllı ekmekle yedim, iyi yapmış mıyım yoksa börek mi yemeliydim![]()
Borek yemiyerek iyi yapmissin canimBörek vardı ama yemedim, iç harcı kıyma Soğanlı ondan ayırdım bir dilim tam tahıllı ekmekle yedim, iyi yapmış mıyım yoksa börek mi yemeliydim![]()
Hadi o taildeydi de sen nedemeye aldinGeçmiş olsun canim verirsin bende aldim sanirim 2kilo![]()
Ben de merak ettim yaaAllah sizi napmasin emii elhani takip ettim konuyu buldumm ne isiniz var milletin seysiyle yahuu![]()
Şeker orucum.aklimda canım pilav makarna şehriye patates ve tüm tatlılar yasakİyi ki börek yememissin, hem şekersiz bozulurdu hem de bir dilimle duramazdin canım.
Aynen canım zaten tam o havadayim diyet havasında, çıkmak istemiyorumYe börekleri al kiloları olurduçok iyi yapmışsın diyet ruhuna ihanet etmeyelim
![]()