• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar günaydın 😍

Umarım herkes iyidir 🤲 25.08 menüm;

Sabah kahvaltısı yok, 1 fincan şekersiz filtre kahve

Öğlen 13:30 çorbanin ve yoğurdun yarısını yedim.

Eki Görüntüle 2680640

Akşam.19:20 150 Gr kadar kavurma, bol domates, 3 YK yoğurt
2 lt su içildi.
Leslie 30 min boosted walk yapıldı. -120 puan
Gunaydin canım ❤
Sporada baslamissin ne guzel 🥰
Günaydın ☀ ☀☀☀
çok güzel bir gün sizin olsun ❤❤❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın abla ❤

Genel kontrol diyette olduğum için vitamin baktırayım dedim Demir dışında hepsi tamdı ve ağzımdaki aftlar geçmedi 1 aydır lenf bezlerim de şişiyor alerjiden olduğunu düşünüyorum ama dr da baktır genetik testler yaptır dedi KBB ye de gideceğim lenf bezin şiştiği için kulağın ağrıyabilir dediler Neredeyse hepsi kontrol için yani
bende normalde 3 tane falan kullanıyorum spor yaptığım için d vitamini, kalsiyum çinko vs içeren bir vitamin ve günlük vitamin kullanıyorum düzenli değil 3 gün kullanıp 4 gün kullanmıyorum işe yaramış olacak ki vitaminler yerli yerinde ❤💕
Him gecmis olsun canim agiz kurulugun goz kurulugun falanda oluyormu canim

Iki dolabimda tika basa dolu ama yine tam bugdaya cavdara doneyim ben cunku onlari daga cok seviyirumki bu trabzon ekmeginden birsey anlamiyorum zaten🤣🤣🤣
Bakayim buzlukta varmi tam bugday ekmegimden🙄
Beyaz ekmek doyurmuyor beni yedikce yiyesim geliyor ama kepek yada çavdar ekmeği daha doyurucu ve tok tutuyor

Bende iyiyim hamdolsun canım iş güç çocuklar Corona uğraşıyorum ama onun bi bakışı bile terminatörlügünu unutturur annesi çok tatlı bin maşallah öp benim için :KK60:
İyi olmana çok sevindim cnm 😍 sağlık olsun, Corona ve herşey elbet geçip gidicek, daha güzel günler gelecek inşallah... Öperim tabi ki, hatta isiririm bile 😁

Merhaba
Fikir danışayım yeni pilates matı almak istiyorum orta bütçede kaliteli önerebileceğiniz ürün var mi? Ben de pilates topu var esneme bandı var ağırlık vs de düşünüyorum almayı
Ben bim e. Gelmişti pilates matı ebruli markaydı ebru şallinin kendi markasi çokta memnun kaldım resim atarım

Merhaba
Fikir danışayım yeni pilates matı almak istiyorum orta bütçede kaliteli önerebileceğiniz ürün var mi? Ben de pilates topu var esneme bandı var ağırlık vs de düşünüyorum almayı
IMG20200826104515.webp
IMG20200826104552.webp
Screenshot_2020-08-26-10-49-36-43_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.webp

Ben bunları almıştım

Back
X