• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Screenshot_20200826_234206_tr.gov.saglik.hayatevesigar.webp

Herkese merhaba 🤗
ADINIZ: Fatma
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ- online grafik tasarım-ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğuma kadar sabahlar olmasın gibi yemek 😁
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:evlilikten önceki kiloma dönmek eski elbiselerimi giymek içine giremiyorum çünkü 😑

kurallari okudum anladım herşeyi 2 hafta deneme mi olacak yani ben hergun ne yediğimi yazacağım mutlaka dimi

Herkese merhaba 🤗
ADINIZ: Fatma
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ- online grafik tasarım-ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğuma kadar sabahlar olmasın gibi yemek 😁
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:evlilikten önceki kiloma dönmek eski elbiselerimi giymek içine giremiyorum çünkü 😑

kurallari okudum anladım herşeyi 2 hafta deneme mi olacak yani ben hergun ne yediğimi yazacağım mutlaka dimi
Hoşgeldin evet 2 hafta deneme oluyor benim 2 haftam doldu bu cuma listeye gireceğim kurallara uyduğum için hergün menü ve yaptığım sporları paylaşıyorum

Hoşgeldin evet 2 hafta deneme oluyor benim 2 haftam doldu bu cuma listeye gireceğim kurallara uyduğum için hergün menü ve yaptığım sporları paylaşıyorum
Teşekkürler 🤗 ne güzel anladım tamam ben de yarından itibaren paylaşmaya başlarım :KK52:

Canım sen böyle dedikçe mahçup oluyorum ben. Çok seviyorum ve zarar görecekler diye çok korkuyorum. Yarın gündüz bahçeye girmenin bir yolunu bulacağım. Sanırım duvarına merdiven dayarim 😂😂 bu arada sesini bir kez daha duydum, hala hayatta demek ki ve annesi gelip gidiyor bence.
Mahcup olacak birşey yok ki hayvana şiddetin pik yaptığı şu dönemde merhametini, sevgisini koruyanlara binlerce kez teşekkür etmek lazım. Ayy çok şükür inşallah durumu da iyidir

Back
X