- 19 Kasım 2019
- 53.931
- 136.943
- 698
bugünde yaşıyoruz bacım.. yarına Allah kerimGünaydın balım sen nasılsın![]()
sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünde yaşıyoruz bacım.. yarına Allah kerimGünaydın balım sen nasılsın![]()
İstanbul bizim hep kırmızıDikkatli olun kuzum. İnşallah azalır ve yok olur sizin oralar da...ilk zamanlar kırmızıydı bizim de...
hosgeldinTamam hosbuldum![]()
ben siyah etli yağlı kemikli yapıyorum.sonra onu fırında iyice kizartiyorum efsane oluyor...Hatay usulü değil yani...dövme yapan yok biz de...bir kez yedim ama kendi yaptığım favorimdir....hele bir de kuzu filan olursa.... çemen de koyuyorum...Bnm annem de güzel yapar ama tam dövmez bn dövülmüş seviyoreeeeee![]()
![]()
evetHerkese merhaba
ADINIZ: Fatma
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ- online grafik tasarım-ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğuma kadar sabahlar olmasın gibi yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:evlilikten önceki kiloma dönmek eski elbiselerimi giymek içine giremiyorum çünkü
kurallari okudum anladım herşeyi 2 hafta deneme mi olacak yani ben hergun ne yediğimi yazacağım mutlaka dimi
GünaydınGunaydin kizlar![]()
Hayırdır canım.neden ayrılıyorsun.bildirim yapmayınca sanki ortalama fazla düşüyor....kilo alsan da tartilsan daha iyi galiba ....kurallara bakmak lazım.Bi kez bildirim yapmamam sorun olur mu o zaman izne ayrılmama gerek kalmaz
Sorun olmaz canim 1 hafta idare ederizBi kez bildirim yapmamam sorun olur mu o zaman izne ayrılmama gerek kalmaz
Iyiyim canım sen nasilsinGünaydın kaptanım nasilsin
İyiyim canım ben de anneme kahvaltiya gidiyorum hem yürüyüş olacak banabugünde yaşıyoruz bacım.. yarına Allah kerim
sen nasılsın![]()
![]()
![]()
ohhh afiyet olsunİyiyim canım ben de anneme kahvaltiya gidiyorum hem yürüyüş olacak bana
Canım benim çok teşekkür ederimohhh afiyet olsun
sefanız olsun![]()
![]()
Spor yapmak seni sikilastirmis guzel gorunuyorsun canimEki Görüntüle 2681035 ben de iyiyim kaptanım anneme kahvaltıya gidiyorum 45 dk yol yürüyeceğim![]()
Ohh missEki Görüntüle 2681035 ben de iyiyim kaptanım anneme kahvaltıya gidiyorum 45 dk yol yürüyeceğim![]()
Senin çalışma saatlerin esnek mi canım?ohhh afiyet olsun
sefanız olsun![]()
![]()
yok canım biz 8-5 devam ediyoruzSenin çalışma saatlerin esnek mi canım?
Allah yardım etsin ya.yok canım biz 8-5 devam ediyoruz![]()
ve artık insan psikolojikmen acaba hastamıyım diye düşünüyor bazen..Allah yardım etsin ya.
Yaz günü maske ne kadar zor.
Konuşmasan daha iyi.
Bide beni kokusu rahatsız ediyor.
Öksürmeye başlıyorum.
İçime soluyunca ciğerim acıyor

Bende uyandim geri uyudum :))Zayıflama kemerini taktım bende titreyip duruyorum.
Oğlan 7 de kalkmış ona tost yaptim şimdi.
Kemer işi bitsin.
Bende hazırlanıp çıkıcam
Zipzip- akşam erken yattimda uyandım 7 de geri yattım 8 de geri kalktım
![]()
yok yok sıyırma dik şartlar zor...ve artık insan psikolojikmen acaba hastamıyım diye düşünüyor bazen..
iyice sıyırdım sanırım![]()
Uzak canım.Bende uyandim geri uyudum :))
Okul uzak mi canım toplu tasima ile gidiyorsan dikkat et![]()