Selam sportie’m bu ne güzellik Işıl ışılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam sportie’m bu ne güzellik Işıl ışılsın
Yarın tartıda eksileri görmezsem kahrolurum yanıı.Az olmus ablacim acikmiyor musun
Yarin guzel tarti sonucunu bekliyorum![]()
Hoşgeldinizşey ben nişanlıyken kayıt olmuştum da evlenene kadar hep burda evlilik topiğinde takılıyordum ordan bi hatırladım sistemi
kilo verme topiğini hiç farketmemişim dün tesadüfen gördüm
tamam akşam yazarım
nasıl yarışma ben tam anlayamadım yürüyüş yapıcam ama farkeder mi?
memnun oldum o zaman kaptanım![]()
Canımsınvuuuu
Gözüm gönlüm açıldı
Ablacım ayıptır sorması memişlerde estetik var mı bayıldım![]()
iyi ki yokmuş çok hoş duruyorlarCanımsın ❤ Tatlım bende hiç memiş yokki, param olsa yaptırırım valla
75 bedeni bile doldurmaz o kadar yani![]()
CanımsınSelam sportie’m bu ne güzellik Işıl ışılsıntatil yaramış
![]()
Sudemim az lafta sen ona söyle ne demekmiş alnın kırışmış ve benim mimik çizgilerimde belirgin arkadaşım bana dese ben kesin açıkça sorarım derdi ne benimle diye ?ya...napicaz?
ha ha....salla gitsin....saf ayağına yat...
İyi o zaman herkes aynı şeyi söylediğine göre...
Peki ne yapayım....
Kıskandırmaya devam mı edeyim...
Bana o gün dediki....ben insanların fikirleriyle karakterleriyle ilgileniyorum....o yüzden saçını boyatinca kilo verince anlamıyorum....
Bugün de diyoki alnının ortası kırısmis ...güneşe karşı çok mu gözünü kızıyorsun ondan mı oluyor ...
Bende dedim 35 yaşındayım her yaşın ayrı güzelliği var ..kilo vererek 10 yaş gençleşiyorum zaten ....kırışık da olsun...
Ben böyle mutluyum.... Kendimi seviyorum dedim![]()
Özledik seniCanımsın ❤ Pazar akşam kısmetse dönüyoruz![]()
Tamam sağol canim3 4 mesaji alintiladiktan sonra her mesajin altina QUOTE yazisina dikkat ederek yazabilirsin canim
Tek mesaj da nasil yaziyorsan ayni sekilde
Ben de merakla bekliyorum 1. Takımı yine yeniden yenebilecek miyizYarın tartıda eksileri görmezsem kahrolurum yanıı.![]()
Afiyet olsun akşam doyurucu olmamis spor ve su miktarı gayet güzelBu günün menüsü.
Sabah ve öğlen....
İki bardak çay.
3 kaşık menemen.
1 kaşık peynirli omlet.
3 çeşit ufaktan peynir
1 kaşık zeytin ezmesi
Arada
1 adet içli köfte.
1 bardak farmasi form çay.
2 bardak ılamur tarçın karışımı.
1 bardak poşet form çay.
3 lt su.
Minimum 10000 adım tempolu yürüme.
Gün içinde müzik eşliğinde bölgesel hareketler.
1 bartak tekrar çay.
1 bardak form çay .
1 kase yoğurt, zerdeçal, kırmızı pul biber ve limon karışımı.
3 gündür bende tartılmıyorum. Yarın benim içinde süpriz olacak tartı. Bende çok merak ediyorum.![]()
Emin olun bana yetiyor.Afiyet olsun akşam doyurucu olmamis spor ve su miktarı gayet güzel
Hic sevmiyorum cuma öncesiniTakim cok sessiz yine cuma oncesi diye mi :))

Cuma olduğu için ablacimNeden ki ?![]()
Tartı öncesi sessizlik diyelimNeden ki ?![]()
Evet komik oldu. Size soracaktım zıp zıp a sormuş oldum.Hic sevmiyorum cuma öncesini![]()
![]()
![]()
Farkettimmm sorun yok ablacimEvet komik oldu. Size soracaktım zıp zıp a sormuş oldum.![]()
![]()
![]()
![]()