• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok kız ne stratejisi, yorgunum bugün 😂😂

Başımın tatlı belası olacaksın yani 🤩

Süper canım, daha güzellerini de göreceksin.

Vayyy bana methiyeler de düzdün haa, ölsem de gam yemem 😍

Oyyyy yerim ben seni, Sudem olsa listede istemez beni 😂😂
Kız sensiz listenin tadı mı çıkar 😁😁😁
Beni gecme yeter😜😜😜
Leyla zaten beni geçer 😁😁😁
Dolayısıyla seni de geçer 😁😁

Ya çok gülüyorum ya🤣🤣🤣🤣

Mantıken başlangıç kg dan sayıldığı için siz ilk 10 a girersiniz tahminim benim 2. 2 aylık listem olduğu için ilk 5 te olmam olası görünüyor
Yoksa siz 1. Olun yabancı takım olmasın modundayım 😇

Yat dinlen kuzum🤗
Tatlı bela😁😁😁buyrun benim🤣🤣🤣
Sen en güzel övgüleri hakediyon 😜😜😜

Kız sensiz listenin tadı mı çıkar 😁😁😁
Beni gecme yeter😜😜😜
Leyla zaten beni geçer 😁😁😁
Dolayısıyla seni de geçer 😁😁

Ya çok gülüyorum ya🤣🤣🤣🤣
Cuma’ya kg almış gireceğim diye korkuyorum 😂😂😂 sadece Songül geçen hafta çok verdi ona güveniyorum 🤩

Beni de alsın ne güzel bahçe olayı ❤❤❤(Annem duymasın😂)
Sen de gel canım 😘
Canım oğlun çok yakışıklı ve tatlı anasına çekmiş belli🥰🥰🥰🥰çok sempatik

Geçmiş olsun kuzuma 💐
Hiç duymadım ırsi mı? Doğuştan mı?
Astım gibi filan mı?

Benim sıpa tanımlanmamış astim biraz zor büyüdü.Simdi sporla ciğerlerini geliştirmeye çalışıyoruz.
Teşekkür ederim canım 😘 Doğuştan ve genetik canım, benden geçtiği düşünülüyor. Net bir testi yok ve tedavisi de yok. Çalışmalar yapılıyor, çoğu doktor da adını bilmiyor.
Spor işe yarıyor mu peki, inşallah kuzucum hep daha iyi olsun.
İşte o hazza bende bayılırım.🥰
Annem yeğenim (su basan evini) ikisinin evi de öyle bu yaz gidemedim.Cok mutlu oluyorum.Yegenimin çok güzel dut erik ve seftali ağacı var.Annemin kayısı kiraz badem igde sarı erik vs.🍒🍑🍐🥭🍏
Ohhh ne güzel, meyve ağaçlarını çok seviyorum.
Harap etmek ne demek benim için bir zevk 😂 bana nazi subayı diyorlar bazı tatlışlar 😂

Acaba kas kaybı yaşamış olabilir misin? Yarın protein miktarını artırsan mı? Magnezyum ve potasyum olayıda önemli sen konulara hakimsin sadece hatırlatmak istiyorum 💕
Bu hafta listemde protein yok denecek kadar az, sebze ağırlıklı. Belki de o yüzdendir canım haklısın.
ben kaçta olayım 😁😁😁

Tripleks ev alsin valla🤩🤩🤩
Bahçeye hem bakar hem yeriz 😁😁😁😁
Ev öyle canım, her kata birimiz yerlesiriz 😂😂

Mantıken başlangıç kg dan sayıldığı için siz ilk 10 a girersiniz tahminim benim 2. 2 aylık listem olduğu için ilk 5 te olmam olası görünüyor
Yoksa siz 1. Olun yabancı takım olmasın modundayım 😇
yıllarda etkili sanki ya ben 2010 giriş gözüküyor 😁😁😁
O değil Kasım a 9 hafta var benim 9 hafta boyunca mezun olmamam lazım 😁😁😁3 kilo sonra mezun olabilirim istersem yüzde il😜😜😜😜
Nidsalii 6 ben 7 numara 🤩
vuuu süper 🥰🥰🥰🥰
Cuma’ya kg almış gireceğim diye korkuyorum 😂😂😂 sadece Songül geçen hafta çok verdi ona güveniyorum 🤩
Songül belki erittigi yağların yerine su tutabilir 😁😁😁ama diyet şekli değişik ya bünye şaşırmış vermeye devam da edebilir 😁😁😁😁her türlü kumar sana😜😜😜sen yine de 1.250 vermeye çalış 😜😜😜

Songül dut incir ve cennet hurmasi en favori meyvelerim😁😁😁kiraz da var ama senin bahçede yok sanırım 😜😜😜
Bizim burda kiraz yetişmiyor canım, fazla sıcak geliyormuş burası. O yüzden dikmedik. Cennet hurması en birinci benim için 😋 narlardan da ekşi yapıyorum.

Sen de gel canım 😘

Teşekkür ederim canım 😘 Doğuştan ve genetik canım, benden geçtiği düşünülüyor. Net bir testi yok ve tedavisi de yok. Çalışmalar yapılıyor, çoğu doktor da adını bilmiyor.
Spor işe yarıyor mu peki, inşallah kuzucum hep daha iyi olsun.

Ohhh ne güzel, meyve ağaçlarını çok seviyorum.

Bu hafta listemde protein yok denecek kadar az, sebze ağırlıklı. Belki de o yüzdendir canım haklısın.

Ev öyle canım, her kata birimiz yerlesiriz 😂😂
Anladım canım.
Allah şifa versin.
Herkeste farklı bir sıkıntı işte.
Şimdi bizimkinin hiperreaktif hava yolu reaksiyonu diyorlar.
Yani hava yolu dar olduğu için toz parfüm mikrop vs.cabuk tıkıyor.At gibi öksürmeye başlıyor.Larenjit sık oluyordu.Yasi büyüdükçe hava yolu genişlediği yani ciğer de geliştiği için hastalık daha da azaldı.
Günlük koşma bisiklet vs birşeylerle bir saat uğraşmasını sagliyoruz.Pandemi de o da kilo almıştı.Yazin verdi rahatladı.
Medipol de mi bir Dr.onermisti futbol filan yazdirin diye yazdırdik covid çıktı erteledik kendimiz yaptırıyoruz iste sporu.

YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:76
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evi
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: ewet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: çok şükür yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: aynaya baktigim an kendimi beğenmek istiyorum kilo sevmiyorum

Anladım canım.
Allah şifa versin.
Herkeste farklı bir sıkıntı işte.
Şimdi bizimkinin hiperreaktif hava yolu reaksiyonu diyorlar.
Yani hava yolu dar olduğu için toz parfüm mikrop vs.cabuk tıkıyor.At gibi öksürmeye başlıyor.Larenjit sık oluyordu.Yasi büyüdükçe hava yolu genişlediği yani ciğer de geliştiği için hastalık daha da azaldı.
Günlük koşma bisiklet vs birşeylerle bir saat uğraşmasını sagliyoruz.Pandemi de o da kilo almıştı.Yazin verdi rahatladı.
Medipol de mi bir Dr.onermisti futbol filan yazdirin diye yazdırdik covid çıktı erteledik kendimiz yaptırıyoruz iste sporu.
Büyüdükçe azalması güzel canım, eminim sizin emeklerinizle de çok daha iyi olacaktır.

Back
X