- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Pc var evde aslinda ama kullanmiyorum yarin deneyeyim en iyisiBilgisayarda aynı sorun oluyor mu ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pc var evde aslinda ama kullanmiyorum yarin deneyeyim en iyisiBilgisayarda aynı sorun oluyor mu ki
Menü de Spor da çok güzel
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 peynirli yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, salatalık, domates, biber
Ara (15.00)
- 5 tane üzüm, yarım kf leblebi
Akşam (19.30)
- 6 kaşık yeşil fasulye, 1 kase salata
Su: 2 lt
Spor: 90 dk cardio = 540p![]()
Allah iyilik versin arkadasinaSelam kızlar
Menüm
Sabah (11.00) bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1kk peynir, salata, biraz bal, iki dilim tb ekmek
Öğlen bir kurabiye
Akşam (19.30) fırında kıymalı patlıcan 5 kaşık kadar, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, yarım kase çorba, ayran, salata
Akşam biraz fazla oldu kendimi çok aç hissettim nedense. Duygusal açlık sanırım, okuldan bir arkadaşın covid olduğunu öğrendim tüm gün kafam dağıldıkurslar bu hafta iptal
Eğer olmazsa ben yardımcı olurum kaptanımPc var evde aslinda ama kullanmiyorum yarin deneyeyim en iyisi
Çok geçmiş olsun umarım en az belirtiyle atlatırSelam kızlar
Menüm
Sabah (11.00) bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1kk peynir, salata, biraz bal, iki dilim tb ekmek
Öğlen bir kurabiye
Akşam (19.30) fırında kıymalı patlıcan 5 kaşık kadar, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, yarım kase çorba, ayran, salata
Akşam biraz fazla oldu kendimi çok aç hissettim nedense. Duygusal açlık sanırım, okuldan bir arkadaşın covid olduğunu öğrendim tüm gün kafam dağıldıkurslar bu hafta iptal
2008 de atandın sanırım benim de 13. Yılımİlk atandığım okulda en küçük bendim
13.yilim şimdi ki okulda en büyüklerden biriyim
Kadro genç sirkülasyon çok.
Doğu görevini yapan geliyor.
3 yılı dolan kaçıyor
Aslında okulu kasdettim
İki okulda da arkadaşlarım var![]()
Ben hariç demi aşure yapıcamIyi geceler kizlar yarin persembe yarin herkesden hsfif guzel menuler bekliyorum![]()
![]()
Allah iyilik versin arkadasina![]()
Teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun umarım en az belirtiyle atlatır![]()
Hayırlı olsun canım
Geçmiş olsunSelam kızlar
Menüm
Öğlen bir kurabiye
İyi gecelerIyi geceler![]()
60 dk tempolu + 8000 adımdı günceli canımOrjinalisim abla ben sporu tam çözemedim 60 dk tempolu+ 7000 adım olarak hesaplıyorum dimi bu saatlerde kafam gidiyor
![]()