• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar 🌺🌺
Menüm
Sabah (11.00) bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1kk peynir, salata, biraz bal, iki dilim tb ekmek
Öğlen bir kurabiye
Akşam (19.30) fırında kıymalı patlıcan 5 kaşık kadar, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, yarım kase çorba, ayran, salata
Akşam biraz fazla oldu kendimi çok aç hissettim nedense. Duygusal açlık sanırım, okuldan bir arkadaşın covid olduğunu öğrendim tüm gün kafam dağıldı 😔 kurslar bu hafta iptal

:kk77:
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 peynirli yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, salatalık, domates, biber
Ara (15.00)
- 5 tane üzüm, yarım kf leblebi
Akşam (19.30)
- 6 kaşık yeşil fasulye, 1 kase salata
Su: 2 lt
Spor: 90 dk cardio = 540p:KK49:
Menü de Spor da çok güzel 👍

Selam kızlar 🌺🌺
Menüm
Sabah (11.00) bir haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1kk peynir, salata, biraz bal, iki dilim tb ekmek
Öğlen bir kurabiye
Akşam (19.30) fırında kıymalı patlıcan 5 kaşık kadar, 3 kaşık pilav, 1 dilim ekmek, yarım kase çorba, ayran, salata
Akşam biraz fazla oldu kendimi çok aç hissettim nedense. Duygusal açlık sanırım, okuldan bir arkadaşın covid olduğunu öğrendim tüm gün kafam dağıldı 😔 kurslar bu hafta iptal
Allah iyilik versin arkadasina🤲

Selam kızlar 🌺🌺
Menüm
Öğlen bir kurabiye
Çok geçmiş olsun umarım en az belirtiyle atlatır🙏

İlk atandığım okulda en küçük bendim😁😁
13.yilim şimdi ki okulda en büyüklerden biriyim🤣🤣🤣
Kadro genç sirkülasyon çok.
Doğu görevini yapan geliyor.
3 yılı dolan kaçıyor 😁😁😁
Aslında okulu kasdettim 😁😁😁
İki okulda da arkadaşlarım var🤣🤣🤣🤣
2008 de atandın sanırım benim de 13. Yılım
Doğuda aynı okulda 6 yıl çalıştım hele 6. Yılımda kıdemli tecrübeli öğretmendim
Buraya geldim çömez oldum boşluk olur olmaz gelenler de emekliliği yakın olan kişiler ben de büyüklerle takılıyorum ama bir yandan iyi de oluyor sen gençsin diye beni el üstünde tutuyorlar
Hatta bir gün bir zumremle bir arkadaşımın dukkanina gitmistim arkadaşımın annesi yanimdaki zumreme annen mi demişti 🤣🤣 o günden sonra o zümrem bana kızım o benim diye söylüyordu herkese 😂😂😂

Menüm sabah ılık limonlu su
Kahvaltı domates salatalık biber 5 çatal sucuklu yumurta 3 Zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 incir biraz üzüm
Öğle yoğurtlu patlıcan yemeği az soğan 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam et haşlama yarim dilim çavdar ekmeği

3 fincan çay yanında bir avuç karışık fındık ve badem
3 litre su 40 dk hızlı tempolu yürüyüş 100puan 10000 adım 150 puan toplam 250 puan N Nidsalii

Sabah
Yumurta
Bahcemizin domatesi
Reçel
Helva
Peynir 2 dilim ekmek
Öğle
4 köfte 6 7 ince dilim patates
1 bardak kayısı suyu
Ara
Rezene 4 5 adet yulaflı bisküvi
Akşam
4 5 kaşık bulgur
1 kase yoğurt
Fırında yağsız sinitzel
Bolbol şu içtim
2 saat ev işi
Bugün yorgundum spor yapmadım

İyi Geceler geç geldim bugün
Sabah kahvaltısı:Maydonozlu omlet, domates, salatalık, kapyabiber, kahve
Ara:Üzüm, mürdüm Eriği, sarı leblebi
Akşam Yemeği :Bir kase Yogurtlu buğday çorbası, 100gram haşlanmış et
10000 adım:150puan puan
Leslie 5k walk:180 puan puan
Tempolu yürüyüş 30dakika:75puan
Toplam:405puan
N Nidsalii , Zipzip- Zipzip-

Allah iyilik versin arkadasina🤲
Çok geçmiş olsun umarım en az belirtiyle atlatır🙏
Teşekkür ederim kızlar 🙏 kim olduğunu bilmiyoruz okul idaresi mesaj yoluyla bildirdi bize ama arkadaşta belirti yokmuş babası olunca yapmış test ve pozitif çıkmış. Ama cumadan beri gelmediği için bizlerde risk yokmuş.

Felicio Felicio canimm bugün akılı bileklik aldım artık evdeki adımlarımı sayabilicim🥳🥳
Hayırlı olsun canım 💕 güzel günlerde kullan 💕
Selam kızlar 🌺🌺
Menüm
Öğlen bir kurabiye
Geçmiş olsun 💐 kurabiye pilav dışında menün güzel çok değil sadece o ikisi yerine ekstra salata vs yiyebilirdin 💕
İyi geceler 😴
Orjinalisim Orjinalisim abla ben sporu tam çözemedim 60 dk tempolu+ 7000 adım olarak hesaplıyorum dimi bu saatlerde kafam gidiyor😅
60 dk tempolu + 8000 adımdı günceli canım

Back
X