Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2011, o zaman 53 kiloydumBen de 2011de evlendim![]()
Evet sen dediğinde baktım ona da. Maşalah çok güzel fiziği var onunkini hiç denemedim bugüne kadar sadece izlemekle yetindimBen instada goozdeyle nin videoları derim başka demem, kızın fiziğine de hayranım , tam benim istediğim tip
Felaket terliyosun biryerin kuru kalmıyor
Birde before afterlar var şaşar kalırsın
Afiyet olsun canım, seni yuhlayacak yüzüm yok, ben çoktan bozdumKaptanım ben sabitim 63
Şeker orucunu bugün tam anlamıyla bozdum aşure yedim sabahta poğaça, nerde hani duyamıyorum yuhh layin beni![]()
Ben sanırım 60 kiloydum canım. İncecik görünüyordum ne güzel. Sen de bayağı zayıfmışsın o zaman.Bende 2011, o zaman 53 kiloydum![]()
Şeker orucu ne olduYok canım eksi değilim, geçen hafta 66.5 idim. verdiğimi geri aldım yani, hem ilaç kullandım hem de canım sıkılınca son iki gün yedim açıkçası.
53 u en son 2011 de. Gördüm zaten 2018 perde 55 lerde idim, ne illetmis bu doğum kg su, eskiden bu kadar yemeden dört kilo vermiştimAfiyet olsun canım, seni yuhlayacak yüzüm yok, ben çoktan bozdum
Ben sanırım 60 kiloydum canım. İncecik görünüyordum ne güzel. Sen de bayağı zayıfmışsın o zaman.
Sürekli gelenlerle yeni grup yapabiliriz canım. Ya da free liste ve asil liste yarışması da yapabiliriz.Kizlar yeniden rakip gruplar olusturalim mi
Diger gruplarda gelmeyen cok fazla uye var
Aynen canim oyle yapalim olmazsaSürekli gelenlerle yeni grup yapabiliriz canım. Ya da free liste ve asil liste yarışması da yapabiliriz.
Eksi ile gelmisisn canim ama seni daha çok bekliyorum
Ben basen sevmiyorum ya vücudun bütün çekiciliğini alıp götürüyor kendili bildim bileli varBen de senin gibi biliyor ve ölçülerimi o şekilde alıyorum. Kalça ve basenim de farklı çıkıyor zaten. İkisi de bende fazla malesef canım.
Bencede yanlis yapmissin amaaa olmazki cuma bugun canim bildiğin halde yemissinKaptanım ben sabitim 63
Şeker orucunu bugün tam anlamıyla bozdum aşure yedim sabahta poğaça, nerde hani duyamıyorum yuhh layin beni![]()
Eksi ile gelmisisn canim ama seni daha çok bekliyorum![]()