• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yılbaşı hedeflerim diye liste yapicam :KK36:
Bunun başına 65 kilo olmak var:KK53:ama boyle daş gibi:KK53:

Süper 👍 böyle hedefler çok güzel motive ediyor beni 😍
Daha kısa ve küçük hedeflerle başlayabilirsin ? Gerçekleştirebileceğin kolay ama mutlu eden hedefler, böyle olunca asıl hedefe nasıl adım adım yaklaştığını görüceksin. 🥰

Canım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı yaşlarını görün 🥰
Kutlamalarda sen dengeyi sağlarsın hiç şüphem yok 😘

Kankim kamp 1. Si olabilirsin , süper götürdün , en merak ettiklerindensin bende 56 lar görsem iyidir 😍

Sizi çok merak ediyorum 😍, gördüğüm kadarıyla kaçamakta yok, güzel sonuçlar gelebilir ❤

Şimdi de 2,5 kilo gider 😜

Ara sıra kamplar yapıyoruz, motivasyon oluyor 3-5 günlük programı yapıyoruz, isteyen herkes katılabilir @Felicio bir diyetisyenin 5 günlük listesini paylaştı onu yapıyoruz, bakalım sınunda nasıl bir sonuç alıcaz, maksat kendimize motivasyon olsun 😍
Canım benim ya inşallah dediğin gibi olur. Yüzüm kara çıkmaz. o_OSeverek ve keyifle yaptım kampı. Menüler de ayrıca çok güzel ve doyurucuydu. Benim beslenmeme çok uygundu. Ara öğünlerde sıkıntı yaşadım tok hissederken bir şey yiyip fazladan içemiyorum. Salladığım oldu yalan soylemeyim. Felicionun korkusundan spor yapmaya uğraştım :olamaz:
İnşallah sen de istediğin kiloya inersin. :dua:

Cok yoruldum islerimiz daha bitmedi
Kolay gelsin kaptanım:KK60:
Canım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun, nice güzel, sağlıklı yaşlarını görün 🥰

Kankim kamp 1. Si olabilirsin , süper götürdün , en merak ettiklerindensin bende 56 lar görsem iyidir 😍

Sizi çok merak ediyorum 😍, gördüğüm kadarıyla kaçamakta yok, güzel sonuçlar gelebilir ❤

Ara sıra kamplar yapıyoruz, motivasyon oluyor 3-5 günlük programı yapıyoruz, isteyen herkes katılabilir @Felicio bir diyetisyenin 5 günlük listesini paylaştı onu yapıyoruz, bakalım sınunda nasıl bir sonuç alıcaz, maksat kendimize motivasyon olsun 😍
Güzelmiş bende katılırım o zaman yavaş kilo verdiğimde ya da motivasyonum düşerse filan teşekkürler cevap için canım 😍

Gittim yarına kendime hediye olsun diye tatlı yaptım güzel sonuç alırsam yerim Ama Tabi tatlı olursa😂

Ben yeni baştan başladığım için 2. Günündeyim biraz önce 2. Arada ayran içtim sabırsızlıkla akşam yemeğini bekliyorum 😍 fasulye yapamadım dünkü fırında yaptığım sebze duruyor onu yerim çok büyük değişiklik yapmamış olurum, kabak, patlıcan, kapya üzeri domatesli, soğanlı, sarımsaklı kıyma fırında az zeytinyağlı 😍

Süper 👍 böyle hedefler çok güzel motive ediyor beni 😍
Daha kısa ve küçük hedeflerle başlayabilirsin ? Gerçekleştirebileceğin kolay ama mutlu eden hedefler, böyle olunca asıl hede fe nasıl adım adım yaklaştığını görüceksin. 🥰
Mantıklı :KK200:

Merhaba. Ara ara böyle kamplar iyi oluyor. İrade kontrolü nü elimize almış oluyoruz. Bir bilseniz nelere yok hayır yemeyeceğim dediğimi. Kendimle nasıl savaştığımı . Tahmin edemezsiniz. :duduk::kk77::110::eek::KK76::KK200::rolleyes::rolleyes: Evet başardım ama .:KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:Sporum biraz az oluyor ama imkanım bu maalesef. Olduğu kadar, olmadığı kader.....

Back
X