• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba. Ara ara böyle kamplar iyi oluyor. İrade kontrolü nü elimize almış oluyoruz. Bir bilseniz nelere yok hayır yemeyeceğim dediğimi. Kendimle nasıl savaştığımı . Tahmin edemezsiniz. :duduk::kk77::110::eek::KK76::KK200::rolleyes::rolleyes: Evet başardım ama .:KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:Sporum biraz az oluyor ama imkanım bu maalesef. Olduğu kadar, olmadığı kader.....
Canım bugün özellikle spor yapmadım. Kaslarım şişebilir endişesiyle. Yarın tartı günü... :confused: yarım saat aynanın karşısında oynadım . :KK76::KK76:kamp olayı bana da iyi geldi. İnşallah irademiz daim olur.

Bende de regl var bakalım eksi görecekmiyim olsa olsa gramla olur herhalde ama tam 5 günü tamamlayabilirsen ptsi güzel eksi görürüm

Bizim sporu artırmamız lazım, yemeyi nereye kesicez daha aç mı yaşıycaz 😃
Cnm saat 17 gibi tansiyonum düştü anca şimdi kendime geldim bilemedim ya çok sıcak birde Bi ara öğünümü yemedim ondan mıdır çok su içtim ama susuz mu kaldım bilemedim
17 de yedim bitti öğünüm ama şimdi 1 kadeh blush içicem arkadaşlarımla bakalım bugün spor da yapmadım ben sabah spora gideceğim

Bacım squat koymuş ben masumum. :olamaz:
Naimeyi çok severim o başka :KK19:

Hahaha pardon. :KK45: Hızlı scroll'lamışım. :)

Menümü yazayım.:kk77::kahve:
Kamp menüsüne tamamen uydum. Sadece kabak yerine patlıcan vardı. Gündüz sordum ama cevap gelmedi. Bende yedim.
1 bardak hibiskus
1 bardak yeşil çay :kahve::kahve:
2 set egzersiz . 1, 50 dk tempolu yürüme.
Gün içinde 6000 adım.

Kök sebze olmadığı sürece çoğu sebze aşağı yukarı aynı kaloride, bir şey olmaz bence patlıcandan. :)

Kampın son günü :halay::halay::halay::halay::halay:
Sabah 11.00 Bir yumurta, salatalık, beş badem, maydonoz, çay, minnak peynir ekledim yoktu ama ...
peynirsiz kahvaltı :KK43:

13.00 Sade Türk kahvesi, bir erik

15.00 Bir bardak ayran

17.00 Izgara et, ızgara sebze( domates, yeşil/ kırmızı biber) soğan salatası
19.00 Limonlu yeşil çay
İki buçuk litre su
Spor niyetine 30 dakika müzik eşliğinde göbek atmaca
Puan yazmıyorum .
Hepimize geçmiş ve hayırlara vesile olsun.
N Nidsalii Felicio Felicio , Zipzip- Zipzip-

Sabah
09:00 kahvaltı
2 tb ekmeği arasına kaşar tost 1 bardak çay
Öğlen 14:30
4 tane köfte yanında 1,5 tb ekmek bol mevsim salatası
Akşam 18:00
Bir kase naneli sumaklı yoğurt ve kapanış
2,5 lt içtim daha da içerim yatana kadar hala her yerim şiş hava balonu gibiyim 😂

Merhaba. Ara ara böyle kamplar iyi oluyor. İrade kontrolü nü elimize almış oluyoruz. Bir bilseniz nelere yok hayır yemeyeceğim dediğimi. Kendimle nasıl savaştığımı . Tahmin edemezsiniz. :duduk::kk77::110::eek::KK76::KK200::rolleyes::rolleyes: Evet başardım ama .:KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:Sporum biraz az oluyor ama imkanım bu maalesef. Olduğu kadar, olmadığı kader.....

Bu kilo verme uğruna gerçekten büyük emek veriliyor, hiç hiç kolay değil gerçekten , süper devam ediyorsun. Torununu kucağına aldığında çok fit bir annane olucan 😍

Kamp menüsüne tamamen uydum. Sadece kabak yerine patlıcan vardı. Gündüz sordum ama cevap gelmedi. Bende yedim.
1 bardak hibiskus
Gün içinde 6000 adım.

Afiyet olsun canım bakalım yarınki tartılar ne diycek 🥰

Cnm saat 17 gibi tansiyonum düştü anca şimdi kendime geldim bilemedim ya çok sıcak birde Bi ara öğünümü yemedim ondan mıdır çok su içtim ama susuz mu kaldım bilemedim
17 de yedim bitti öğünüm ama şimdi 1 kadeh blush içicem arkadaşlarımla bakalım bugün spor da yapmadım ben sabah spora gideceğim

Sıcak ta yapar canım , dikkat et , aç acına da blush olur mu ki bilemedim 🧐
Yarın akşam yapsaymışınız iyi olacakmış aslında 😍

Menüm
10:30 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 200 ml süt
14:00 2 lahmacun, 2 bardak ayran, salata
20:00 1 tabak ıspanak, 200 gr light yoğurt

Spor 80 dk başlangıç kardiyo 320 puan N Nidsalii

Öğlen tek lahmacun olsaydı hatta bugün hiç lahmacun olmasaydı tam tartı günü öncesi daha iyi olurdu 😍 bakalım sabah tartı ne diycek 😍

Geldim kizlar eve haber vereyim dedim ilerleyrn saatlerde gelirim 😘😘
Hoşgeldin tatlış, 😘

Sabah 11.00 Bir yumurta, salatalık, beş badem, maydonoz, çay, minnak peynir ekledim yoktu ama ...

15.00 Bir bardak ayran

19.00 Limonlu yeşil çay
İki buçuk litre su
Puan yazmıyorum .

Ayy çok merak ediyorum seni süper uydun çünkü ben 2kilo eksi kesin bekliyorum 😍

Öğlen tek lahmacun olsaydı hatta bugün hiç lahmacun olmasaydı tam tartı günü öncesi daha iyi olurdu 😍 bakalım sabah tartı ne diycek 😍

İnatla ev yemeği siparişi vermeğe çalıştım. Ama "restoran gönderim yapmıyor" deyip durdu uygulama. :110: Umarım yarın ağlatmaz. :KK43:

İyi akşamlar kızlar :KK54:
Kamp menüsüne tam uydum sadece kabak yerine taze fasulye yedim akşam , bir de karpuz yemedim bir dilim ekmek yedim.

3.5 lt yi tamamlayacağım akşama kadar
Spor olarak da 3 balkon yıkadım :temizlik: hem okulda hem evde dersim vardı başka bir şeye vaktim kalmadı, halim olursa uyumadan Leslie 3 mil yapmayı planlıyorum.

Ama kızlar bugün bende bir şişlik var sanki ne bileyim çok bi vermiş gibi hissetmiyorum nedense, kamp boyunca fazla yeşil çay içmedim sanırım ondan. Sabah bakalım kaç gitmiş olacak :KK17:

Felicio Felicio Zipzip- Zipzip-

Sporun gayet güzeldi hatta listede dereceye oynuyorsun:KK76: çok güzel sonuç bekliyorum ben senden:KK15:

15.00 Bir bardak ayran

19.00 Limonlu yeşil çay
İki buçuk litre su
Puan yazmıyorum .
Göbek atmayı danstan sayabiliriz istersen puan ekleyeyim mi😻

:kk77:
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurtadan Çıldır yaptım üstüne 2 tatlı kaşığı yoğurt koymuştum, 2 salatalık, 2 zeytin
Ara
- sade Türk kahvesi, 2 ceviz, 2 kayısı
Akşam (19.30)
- 1 kase yoğurt ve salata (kabak sevmiyorumda:KK43:)
Bitki çayı içerim birde
Su: 3 lt Felicio Felicio
Spor: 80 dk cardio, 20 dk yoga
Toplam: 520p :KK49:
Bu hafta gerçekten herşeyi çevirdim detoksa uycam diye buna rağmen gitmezse artık isyan bayraklarını çekeceğim:63:

Diğer bebeği de yoğun bakıma almışlar canım, yola çıktık iki saat önce.
Çok geçmiş olsun atlatacaklar inşallah 🙏 böyle durumlarda süreç hiç bitmiyor gibi geliyor 😞 umarım keyifle mutlulukla sağlıkla biran önce çıkarlar bıdıklar 🧿🧿🧿🧿❤️❤️❤️❤️

:kk77:
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurtadan Çıldır yaptım üstüne 2 tatlı kaşığı yoğurt koymuştum, 2 salatalık, 2 zeytin
Ara
- sade Türk kahvesi, 2 ceviz, 2 kayısı
Akşam (19.30)
- 1 kase yoğurt ve salata (kabak sevmiyorumda:KK43:)
Bitki çayı içerim birde
Su: 3 lt Felicio Felicio
Spor: 80 dk cardio, 20 dk yoga
Toplam: 520p :KK49:
Bu hafta gerçekten herşeyi çevirdim detoksa uycam diye buna rağmen gitmezse artık isyan bayraklarını çekeceğim:63:
Gidecek bence ve gitmezse çok haklısın isyan bayraklarını çekmekte herşeyi yaptın ❤️

İyi akşamlar kızlar :KK54:
Kamp menüsüne tam uydum sadece kabak yerine taze fasulye yedim akşam , bir de karpuz yemedim bir dilim ekmek yedim.

3.5 lt yi tamamlayacağım akşama kadar
Spor olarak da 3 balkon yıkadım :temizlik: hem okulda hem evde dersim vardı başka bir şeye vaktim kalmadı, halim olursa uyumadan Leslie 3 mil yapmayı planlıyorum.

Ama kızlar bugün bende bir şişlik var sanki ne bileyim çok bi vermiş gibi hissetmiyorum nedense, kamp boyunca fazla yeşil çay içmedim sanırım ondan. Sabah bakalım kaç gitmiş olacak :KK17:

Felicio Felicio Zipzip- Zipzip-
Leslie muhakkak yap canım menün yine çok uyumlu süpersin 🧿

1 bardak hibiskus
Gün içinde 6000 adım.
Henüz okuyabildim çok alakasız değil ama fasülye bamya ıspanak kabak yerine daha çok geçebilecek sebzeler afiyet olsun
Ben yerinde olsam bitki Çaylarını günde maksimum 2 fincana çekerim çünkü fazlası böbreklere zarar veriyor ve sebze et dengesine dikkat etmek gerekiyor ağırlık vermek gerekiyor
Bu birkaç noktayı düzenlediğin zaman bu grupta kimse tutamayacak seni 😍😍😍

Geçmiş olsun💐 Ara öğünden olabilir dikkat et canım 💕
Size biraz kızgınım 😕Bu sefer kampı hiç önemsemediniz😞😞😞 normalde süper uyan sen, hiç uymadın neredeyse 😞😞😞😞
sportie sportie sonradan biraz toparladı galiba 😔😔

Bence de
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Bir günde bir buçuk kilo alabilen bir bünyeye sahibim canım. Büyük konuşmayim yine de tövbe estağfurullah :dua:
Canım vücudun ödem yapıyor demek ki 😔 günde fazladan 7000 kalori almadıkça yağdan almazsın geçicidir 🥳 bu sefer çok güzel kamp yaptın bende bekliyorum senden dereceler 💕 yarın kg bildirimlerini heyecanla bekleyeceğim 😍😍😍

Back
X