• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

boğazım kötü alerji mevsimi hala hastayım ama izin değilde 1 kg daha verebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım 2 haftaya mezun olmak istiyorum umarım başarabilirim ❤❤❤
Başarırsın canım maşallah sana :KK68:
Geçmiş olsun bu arada benimde alerjim var tozlara deterjana parfüme filan tikaniyoum hemen çok zor ya :(
Günaydın bebeğim şu an 6 aylık 2 aydır falan reddediyor
Ay ben ne cektim o meme reddinden 3-4 ay Allah yardımcın olsun canım ❤
Kilo bildirimi
Geçen cuma 67
Bugün 65.3
Fark 1.7
Oran % 2.54

Zipzip- Zipzip- listeden çıkmak istiyorum canım.
Maşallah güzel vermişsin canım ❤
Günaydın herkese.

Geçen cuma: 89.9
Bu cuma: 90.6
Fark: -0.7 kg
Yüzdesel fark: -%1,28

Yarım kilo falan verdim aslında da, saat değişikliğinden dolayı yansımadı. Tabi son 2 haftadır kahveyle de düşürüyordum kiloyu. Neyse... Haftaya güzel güzel vereceğim. Bu haftalık kusuruma bakmayın, kötü bir yüzde oldu.
Haftaya daha iyi verirsin üzülme canım ❤
Günaydınn kizlar günümüz cumamız hayr olsun 🥰💋
Amin canım hayırlı cumalar olsun ❤
Günaydın canım hayirli cumalar ❤❤

Günaydın canim eksin cok guzel üzülme bence 🥰🥰🥰
Teşekkürler kaptanım sen öyle diyorsan 😘

Günaydın sevgili takımım ❤❤❤
geçen Cuma kg; 55,9
Bu Cuma kg ; 55,00
Fark; 900 gram
Yüzde: 1,61
Sevgili kaptanım Zipzip- Zipzip-
Ölçülerim bölgesel karın hareketlerini hastayım diye yapamadım bel çevrem genişlemiş
Bacak bölgem incelmiş

18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27
02.10.2020 55,00 kg Göğüs:85 Kollar:25 Bel: 68 Alt Karın: 90 Basen:95 Bacak: 52 Boyun: 30 Yağ Oranı; %27
Spor ve kg bildirilince akşama açıklarız bizim listeyi
@sudem34 asysss asysss missadangel missadangel @Orjinalisim
Süpersin canım ölçülerin de çok iyi bence😍

Bildirim yapayım
Geçen cuma 64.9
Bugün 63.9
Fark -1 kg
Yüzde 1.54

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :KK48::KK48::KK48::KK48::21::21::21::21:ay sevindirik oldum hiç bir haftada 1 kg verememiştim 20201002_101049.webp 20201002_100709.webp

Benim de diş sorunum var erteleyip duruyorum dis ağrısı çok fena
Bende de var ama Allahtan ağrılı bir durum değil. Kaplama var ağzımda onun kenarı kırıldı minicik değiştirmem lazım ama bu dönemde korkuyorum biraz🙈 ameliyat bile oldum ama dişten korkuyorum işte 🤭

İyi Geceler Hanımlar
Sabah Kahvaltısı: Maydonozlu,yulaflı omlet,domates,salatalık,5 zeytin,peynir,1 dilim kepek ekmeği,2 bardak yeşilçay

Ara :Türk kahvesi

Öğle Yemeği:1 kase mercimek çorbası,domates,salatalık

Akşam yemegi: 1kase mercimek çorbası,bir parça haşlanmış tavuk,
Elma,mandalin

10000 adım :150 puan
Leslie 5 k walk:180 puan
Pilates 30dk:180 puan
Tempolu yürüyüş 24 dk:60 puan
Toplam:570 puan

Zipzip- Zipzip-
Yine güzel menü ve sıkı bir spor maşallah 👏🧿

Ben de bu kilomdan daha zayıf haldeyken giydiğim kıyafetleri giyebiliyorum şaşırıyorum daa spor dan mı acaba böyle formda olmamız???
Sporun çok faydası var bende farkediyorum. 9 ay önce 71 kg de iken dar gelen kıyafetler şimdi rahat baya sıkılaşıyor vücut ve toparlanın a daha zayıf görünüyoruz

Başarırsın canım maşallah sana :KK68:
Geçmiş olsun bu arada benimde alerjim var tozlara deterjana parfüme filan tikaniyoum hemen çok zor ya :KK43:

Ay ben ne cektim o meme reddinden 3-4 ay Allah yardımcın olsun canım ❤

Maşallah güzel vermişsin canım ❤

Haftaya daha iyi verirsin üzülme canım ❤

Amin canım hayırlı cumalar olsun ❤

Teşekkürler kaptanım sen öyle diyorsan 😘

Süpersin canım ölçülerin de çok iyi bence😍
Sonra nasıl oldu düzeldi mi???
Karanlık bir odada sessiz bir şekilde emzirmeye çalışıyorum inat ediyorum açıkçası

Evett ben geldim:KK73:Şu an tekrar ayrıldığım kiloya döneyim tekrar listeye gireyim:KK23:yarından itibaren tekrar spor için liste başı yapıyorum etiketleri alayım:cool:
Bu hafta staja başlıyorum üç aylık bi yoğunluğum olacak spora çok zaman ayıramam gibi Ama size zaman ayıracağım:KK74: Herkese iyi geceler yarına güzel eksileriniz olsun💕
Hoşgeldin cnm. Stajın hayırlı olsun. Allah kolaylık versin 🙏
Benim basenler içi boşaldı fos fos
Eskiden taş gibi sert idi
Yağlar eriyince yumos yumos oldu
Bölgesel i bol yapmak lazım.
Diyet bitince de sıkılaşma ya ağırlık vermek gerek
Bende de var biraz o durum özellikle iç bacak ve göbekte🙈 bölgeseli o nedenle arttırdım. Becerebilirsem biraz daha arttırmam lazım sarkınca toparlamak saha zor oluyor. Sietle birlikte hem kilo verip hemde sıkılaşıp toparlanmak daha kolay oluyor. Sende bölgesel ağırlık ver bence cnm😘

Back
X