• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

500gr , 1 kilo olduğu oluyo bazen 2ye yaklaşıyo verilecek kilon ne kadar çoksa çok veriyosun aslında
Önemli olan verebilmek çok vereyim diye çok kasarsan çabuk sıkılırsın. Bi düzen oturt önce spor yapacaksan da birden yüklenme yavaş yavaş arttır
Evet çok koşan çabuk yorulur, istesem de yüklenemem de gerçi... bakalım hayırlısıyla uzun bi maraton bekliyo beni 🤭

Hoşblduk
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumdan
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı olmak ve iyi görünmk
Yalnız kilomu sabah aç karnına sylerim
Hoş geldin. :) Funda ben.
Takıma bir memur daha katılmış. :)

Spora vakit ayirabiliyor musun
Oncelikle leslie ile baslasan yapabiliyorsan kosu bandi da mantikli takimda 3 -4 kiside var ve özellikle kisin cok faydasini gormuslerdi
Kosu bandi alirsam yaptirim olur diye dusunuyorum. Leslie telefondan acikken cocuk rahat birakmiyor

Meraba koşu bandi onerir misiniz? Benimde iki küçük cocugum oldugu icin disari cikmam cok zor. Aylardir asiri hareketsizim. Diğer yandan corona da var. Evde boş odam var ardiye gibi oraya koyariz diye dusunduk. Ama kendime guvenemiyorum cok zorlar mi yapabilir miyim
Yürümeyi seviyorsan öneririm. Evin çevresi yürümeye müsait değilse ya da hazırlanmaya, soğuk havaya falan üşeniyorsan 2 metre ötede koşu bandı olması çok iyi oluuyor. Yürümeyi sevmeyenler alırsa çürütüyorlar ama, dikkat et. :) Ben bandı kullanırken ya kitap okuyorum, ya video izliyorum tabletten falan. Tablet koymalık yeri olan modeller var mesela... Hızı istediğine göre arttırdığın için çok zorlamaz, neden zorlasın? İster tin tin tin yürü, ister koş.

Kızlar, Kaç gram/kg veriyorsunuz haftada ortalama?
Ben genelde 500 gr veriyorum.

0.5 lik yada 1 litrelik şişen olsun cnm bitirmeye çalışıyorsun hemde miktarı ölçebiliyorsun 👍 bardakla olmuyor ben öyle unutuyorum. Şişemi yanımda gittiğim odaya mutfağa taşıyorum☺️ göz önünde olunca içiyorum. Yada saat başı tel alarmı kuruyorum. Su içme hatırlatan programlarda var oda var bende. Unutmak mümkün olmuyor böylece👍☺️
Canim sisem olmaz mı var tupper im ama çocuklar benden önce açıp içiyor filan karışıyor bitiyor doldurmama bile izin vermiyorlar WC dahi gidemiyorum bazen

Biliyosun hep takipteyim🤣🤣
5kilo hedefim var yememem lazim🤭
Bende bir 5 kilo versem ama halen o enerjim yok

Olsun sağlık olsun, alıp vermek kötü ama vahim durumda diilsin sonuçta, kilon iyi
Bir anda alip vermiyorum zaten 2 alip 1 veriyorum 1 alip 2 veriyorum iste :))
2 yildir takimdayim zaten burda olmasam ama tekrar 7 li rakamlari görebilirdim :))

Back
X