• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ödül günü diye bişi var mı ki? Ben hiç bozmamalıyım, bozarsam atılırım kafasındayım.Atılmasam da utanç mevcut şu an.Üçüncüye gelmem zaten
Cuma tarti sonrası kucuk odullere birsey demiyoruz canim
Hepimiz insaniz tabi ki canımızın cektigi seyler olacak
Cumaya saklayıp kucuk miktar yiyebilirsin

yaa herkes aralıklı oruç yapıyor dedim ben de akşam yiyim öğle yemeğini atlayayım,aralıklı oruç gibi olsun.Bu sefer de acayip acıktım.Ama sorun benim beynimde.Benim beynim obez.Hangi normal insan hem ciğer hem pide ısmarlar ki.Gözüm dönünce beynimi devre dışı bırakıyorum.Sonrası böyle mırın kırın
Öyle yerlere hiç gitme ödül günü hariç aralıklı oruç herkese göre değil bana göre değil mesela çok acıkır sonra daha çok yerim ben ama düzenli yiyince sofraya oturduğunda çok aç olmuyorsun dolayısıyla çok yemiyoreun ttabi çok sevdiğin şeyler olmasın sofrada onu da kase ile porsiyonlayarak çözebilirsin

Öyle yerlere hiç gitme ödül günü hariç aralıklı oruç herkese göre değil bana göre değil mesela çok acıkır sonra daha çok yerim ben ama düzenli yiyince sofraya oturduğunda çok aç olmuyorsun dolayısıyla çok yemiyoreun ttabi çok sevdiğin şeyler olmasın sofrada onu da kase ile porsiyonlayarak çözebilirsin
yaa uygulamayı silmiştim telefonumdan sonra sırf balık alıoz die geri yükledim.Ama karşıma joker indirimi falan cıkınca ne diyet geldi aklıma ne de burası.Eski ben oluverdim.Tıkabasa yiyince kendini mutlu hissedeceğini sanan ben yani.Yarın bi de işe gidicem,pazartesi sendromu gibi bişi yaşıorum.Üstelik mahallemizde depremden bişi yok sanıodum bugün bir apartmanı boşalttılar.Stres ve bahanem çok ama temel sorun bende tabi.
Uygulamayı silicem yine.Öğün de atlamayacağım.Biraz sancılı geçio alışmam ama adapte olucam inşallah bi şekilde.

Kusura bakmayın hanımlar hiç sohbete katılamıyorum geçmişi anca okuyorum😬 işte yoğunum eve geliyorum çocuk ev mutfak vakit kalmıyor. 2 3 çocukla herşeye vakit yetiştiren annelere hayranım🤗
Menüm ise
08: bir simit şekersiz çay ( sabah kahvaltı yapmaya vakit bulamadım)
12: 6 tane yeşil biber kızartması bir dilim ekmek
19: bir kase yayla çorbası 2 yemek kaşığı yeşil fasulye iki dal dere otu
1.5 litre su
Ara falan yapamadım. Saçma sapan bir menü oldu. Bugün bakamadım kendime hiç.

D Dileksnr
Bir ay oldu bende memeden ayıralı hala süt var
Oh ne güzel😀 bende mama aldım azalmıştı sütüm ama şimdilik iyi. Sağım yapınca çıkıyor adet döneminde hiç çıkmadı ondan dolayı sanırım. Napıyorsun hala süt varsa sağıp mı veriyorsun

Sabah09.00
Patatesli yumurta
Domates
5 zeytin
2 dilim peynir
Yarım ekmek
1 TK pekmez

Öğle 14.30
2 kurabiye
Akşam 15.00
1 kase tarhana(buğday ve yogurttanuapilmis)
1 kase turlu
18.30
Canim tatlı istedi
1 kaseye yakın meyveli lifalif +sut
Afiyet olsun canım
Sabah 7 de şekersiz türk kahvesi ve ardından lesli 45 dakika
8.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tutam maydanoz ve roka

Öglen 14.00
Sebze yemeği
3 yemek kaşığı bulgur
Yagsiz tuzsuz salata

Akşam 18.30
1 küçük kase tavuk çorbası
Salata
3 litre su içtim
1 buçuk litre de maydanozlu limon suyu içtim
Afiyet olsun canım
Valla şöyle diyeyim o kadar düşkündü ki sabaha kadar uyuyamazdım sürekli emerdi kasım da giricek benimkide hic bisey sürmedim göğsüme igrenmesini istemedim ilk gün zorladı beni sonra isteyince ben pis oldu diyince gülüp kapattırıyo kendisi zorla göğsümü 😅
Bende öyle ayırdım sıkı bi sporcu südyen taktım hiç açmadım ağlarsa kucakladım gezdirdim 3gün falan baya sık uyandı ağladı sabaha emmeye ağzında tutmaya alışık tabi şimdi uykusu da düzene girdi
Sıra geldi yatak ayırmaya biz hala ikimiz yatıyoruz
04/11/2020
Sabah: (09.30)

-Menemen
-2 kaşık karnabaharlı omlet
-2 dilim peynir
-1,5 dilim tam buğday ekmeği
-4 zeytin
Öğle: (16.30)
-Ciğer şiş
-1 kuşbaşılı pide
-Biraz lavaş ve bulgur pilavı
-Salata

2 litre su ve 9000 adım @Nidsalii

Zipzip- Zipzip- kaptanım akşam diyet miyet kalmadı.Yarın napayım nasıl yapayım sen söyle.Sabah yemeyim mi bişi acaba.Bi de yediklerim o kadar fazla geldi ki acayip rahatsız hissediyorum şu an.Şekerim falan da oynadı herhalde koltuktan kaldıramadım kendimi.
Afiyet olsun canım
Menüm
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta (keşke iştahım olsaydı, kahvaltı önemli)
Öğle
Izgara köfte, 2 dilim beyaz ekmek maalesef
Akşam
Maalesef batırdım akşamı ama inanın açlıktan diil. Eşim yemek yapmış tabağa da koymuş, biliyorum bahaneler bitmez ama deme sebebim, kendimi tutamamakla alakası yoktu, yani fazla tekrarlanamayacak bir durum :KK43: akşamı söylemesem olur mu sadece. Lütfennn
5.000 adım
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım

Oh ne güzel😀 bende mama aldım azalmıştı sütüm ama şimdilik iyi. Sağım yapınca çıkıyor adet döneminde hiç çıkmadı ondan dolayı sanırım. Napıyorsun hala süt varsa sağıp mı veriyorsun
Yok vermiyorum hiç sağarsam çekilmez yavaş yavaş azalıp bitcek zaten
Benimki herşeyi yiyo tam bi oburcuk

Kusura bakmayın hanımlar hiç sohbete katılamıyorum geçmişi anca okuyorum😬 işte yoğunum eve geliyorum çocuk ev mutfak vakit kalmıyor. 2 3 çocukla herşeye vakit yetiştiren annelere hayranım🤗
Menüm ise
1.5 litre su
Afiyet olsun canım
Simiti yakmak için 2saat tempolu koşmak lazımmış

Kızlar bu dünkü menüydu yazamadım müsait olupta 2.5 litre su içmiştim bir saat yürüyüş yapmıştım

Eklentiler

• IMG_20201104_202914.webp
    IMG_20201104_202914.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 23
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Bende öyle ayırdım sıkı bi sporcu südyen taktım hiç açmadım ağlarsa kucakladım gezdirdim 3gün falan baya sık uyandı ağladı sabaha emmeye ağzında tutmaya alışık tabi şimdi uykusu da düzene girdi
Sıra geldi yatak ayırmaya biz hala ikimiz yatıyoruz
Bizde hala birlikteyiz yazın artık onu halledicem tabi bezden kesme konusuda var yaza bıraktım

Sabah09.00
Patatesli yumurta
Domates
5 zeytin
2 dilim peynir
Yarım ekmek
1 TK pekmez

Öğle 14.30
2 kurabiye
Akşam 15.00
1 kase tarhana(buğday ve yogurttanuapilmis)
1 kase turlu
18.30
Canim tatlı istedi
1 kaseye yakın meyveli lifalif +sut
Afiyet olsun güzel menü
Sabah 7 de şekersiz türk kahvesi ve ardından lesli 45 dakika
8.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tutam maydanoz ve roka

Öglen 14.00
Sebze yemeği
3 yemek kaşığı bulgur
Yagsiz tuzsuz salata

Akşam 18.30
1 küçük kase tavuk çorbası
Salata
3 litre su içtim
1 buçuk litre de maydanozlu limon suyu içtim
Afiyet olsun
04/11/2020
Sabah: (09.30)

-Menemen
-2 kaşık karnabaharlı omlet
-2 dilim peynir
-1,5 dilim tam buğday ekmeği
-4 zeytin
Öğle: (16.30)
-Ciğer şiş
-1 kuşbaşılı pide
-Biraz lavaş ve bulgur pilavı
-Salata

2 litre su ve 9000 adım @Nidsalii

Zipzip- Zipzip- kaptanım akşam diyet miyet kalmadı.Yarın napayım nasıl yapayım sen söyle.Sabah yemeyim mi bişi acaba.Bi de yediklerim o kadar fazla geldi ki acayip rahatsız hissediyorum şu an.Şekerim falan da oynadı herhalde koltuktan kaldıramadım kendimi.
Afiyet olsun canim aksami erken kapatmışsin ama yediklerin olmamis fazla karbonhidrat olmus
Menüm
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta (keşke iştahım olsaydı, kahvaltı önemli)
Öğle
Izgara köfte, 2 dilim beyaz ekmek maalesef
Akşam
Maalesef batırdım akşamı ama inanın açlıktan diil. Eşim yemek yapmış tabağa da koymuş, biliyorum bahaneler bitmez ama deme sebebim, kendimi tutamamakla alakası yoktu, yani fazla tekrarlanamayacak bir durum :KK43: akşamı söylemesem olur mu sadece. Lütfennn
5.000 adım
Zipzip- Zipzip-
Afiyetolsun
Menüm ise
1.5 litre su
Afiyet olsun kizartma yememelisin canim aksam menusu güzel

Back
X