- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
MantıklıTunaydin canim guzel eksi tebrik ederim
bireysel birinci bir sonraki hafta bireysel sonuncu olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MantıklıTunaydin canim guzel eksi tebrik ederim
bireysel birinci bir sonraki hafta bireysel sonuncu olur![]()
Teşekkürler inşallah haftasonu zorladı haftaiçi iş yerimde daha rahat olacak inşallahYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.![]()
Yeni isimler görüyorum muhtemelen siz de beni yeni görüyorsunuz.
Diyet maceraniz istediginiz gibi olumlu sonuçlar versin. Hepinize kolaylıklar dilerim.
Kesinlikle bekle bizi cuma mübarek gün sonuçta :)Gunaydinnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr bol eksiler kilo veren herkesi tebrik ediyorum cumaya bomba gibi geliyoruz desenize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İçel sen mersinlimisinTeşekkürler inşallah haftasonu zorladı haftaiçi iş yerimde daha rahat olacak inşallah
Kesinlikle bekle bizi cuma mübarek gün sonuçta :)
Bu nasıl olur mucize adet sonrası mı
Hayır canım tüp bebek tedavi sonrası gelen ödemler gidiyorBu nasıl olur mucize adet sonrası mı![]()
Bende isterim
Zamanla daha da güzel gidecek. Bir süre sonra vücut sağlıklı beslenme şekline alışıyor.Teşekkürler inşallah haftasonu zorladı haftaiçi iş yerimde daha rahat olacak inşallah
Kesinlikle bekle bizi cuma mübarek gün sonuçta :)
Misafir 9 su ben 12 kişilik yaptım şimdi 10misafir var 8 üye gayfem bittiBende isterim![]()
Bende yesilcay yaptim kendime onu icerimMisafir 9 su ben 12 kişilik yaptım şimdi 10misafir var 8 üye gayfem bitti![]()

Kiyamam sana gel gel burayaBende yesilcay yaptim kendime onu icerim![]()
Kiyamam sana gel gel buraya
Ben icicem yaparim sanada![]()
Ohhhh için rahatladı gayfeler bana kaldıKiyamam sana gel gel buraya
Ben icicem yaparim sanada![]()

Afiyet ossunOhhhh için rahatladı gayfeler bana kaldı![]()
Sağol sağolAfiyet ossun![]()

Maşallah canım allah analı babalı büyütsün bebeğiniziKardeşimi almislar doğuma![]()
![]()
![]()
![]()
Ani bir kararla yarın aksam küçük kızımın doğum gününü kutlayacağız dedemiz köyden geliyor anneannemizi alıp götürecek her ikisi de olsun diye yapalım dedikAnneme geldim bişeyler hazırlıcam iş arkadaşı gelcekmiş hazırlayıp eve kaçabilirsem iyi olcak kovitden değil ikramdan kaçış
Dogum gunu kutlu olsun kizinin nice saglikli mutlu yaslari olsunAni bir kararla yarın aksam küçük kızımın doğum gününü kutlayacağız dedemiz köyden geliyor anneannemizi alıp götürecek her ikisi de olsun diye yapalım dedik
Bugün pasta siparişi verdik geldik eşimle
Konsept de tek boynuzlu at...![]()