• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün eşime diyorumki hazır 15 gün evdesin çocuğu uyutunca ben yürüyüşe çıkar gelırim. Karşı çıkıyo bu dönemde zayıflanılmazmıs, bağışıklık çökermiş diyet zamanı, dışarı çıkma zamanı değılmış. sağlık açısından ne alakası var dıyorum. Sinir etti benı sankı 50 kiloyum iğne ıplıge dönücem .

Bugün eşime diyorumki hazır 15 gün evdesin çocuğu uyutunca ben yürüyüşe çıkar gelırim. Karşı çıkıyo bu dönemde zayıflanılmazmıs, bağışıklık çökermiş diyet zamanı, dışarı çıkma zamanı değılmış. sağlık açısından ne alakası var dıyorum. Sinir etti benı sankı 50 kiloyum iğne ıplıge dönücem .
Canım her gün 1 saat yürüyüş bağışıklığı olumlu etkiler senin için korkuyor eşin sanırım

Canım her gün 1 saat yürüyüş bağışıklığı olumlu etkiler senin için korkuyor eşin sanırım
Evet korkuyor malesef kendısi baya bı çektıya boylu poslu zayıfladı yıyemedi benide hasta olur zannediyor. Zaten ben oldum atlattım. Ama ben yıne çıkarım çaktırmadan çıkabılırsem tabi olmadı evde devam.

Evet korkuyor malesef kendısi baya bı çektıya boylu poslu zayıfladı yıyemedi benide hasta olur zannediyor. Zaten ben oldum atlattım. Ama ben yıne çıkarım çaktırmadan çıkabılırsem tabi olmadı evde devam.
Canım antikorlar 3 ay korur en az diye düşünüyorum kafanız rahat olur en azından zaman kötü ama hiç gizli saklı yapma sonra daha büyük sorun olmasın evde Leslie yapabilirsin 💕💕💕

Spor ve sağlıklı beslenme bağışığı güçlendirir de
Benimki de karışıyodu da emzirmeyi bıraktıktan sonra diyemedi
Benimki istemiyo ama böyle iyisin diyo senin beğenmen umrımda değil kendim beğenmeliyim dedim

Yasak zamanı da kim geldi yahu🥴
Oturun evinizde be ya 😁 deseydin 🤭
Dinleniyorum valla hafta içi yoğun ve yorucu geçecek.
Yemek bulaşık dışında elimi biseye sürmedim.
Amcam dedem ayni binada olunca yasak olsada fark etmiyor :-)
Birde yemek yaptik anneme yardim et derken cok bakamadim buraya okuyup cikiyorum genelde

Amcam dedem ayni binada olunca yasak olsada fark etmiyor :-)
Birde yemek yaptik anneme yardim et derken cok bakamadim buraya okuyup cikiyorum genelde
Dikkat ederek görüşülüyo zaten daha ne kadar kapatcaz kendimizi çocukları insanın psikolojisi bozuluyo
Bana sanki hep böyle yaşıcaz artık gibi geliyo

Bugünkü menüm
kahvalti yapamadım dip köşe girdim eve kaldı akşamı da hafif yedim
Sabah 09.00 2 bardak limonlu su
Öğlen 13.30 5 tane ince lahana dolması 1 kase tavuk çorbası 1 kase salata

14.30 1 tane cennet hurması
15.30 ince bi dilim pasta :110:

Akşam 18.30 1 tabak rendelenmiş kabak üzerine 4 yemek kaşığı yogurt 1 yemek kaşığı dereotu
3 litre su
30 dakika lesli
15 dakika yag yakici antrenman
N Nidsalii

Bugünkü menüm

Akşam 18.30 1 tabak rendelenmiş kabak üzerine 4 yemek kaşığı yogurt 1 yemek kaşığı dereotu
3 litre su
30 dakika lesli
N Nidsalii
Sabah zaten yemwk te olsa güzel akşam da iyi de pasta olmamış
Afiyet olsun canım

Dikkat ederek görüşülüyo zaten daha ne kadar kapatcaz kendimizi çocukları insanın psikolojisi bozuluyo
Bana sanki hep böyle yaşıcaz artık gibi geliyo
Dun aksam ablamla konuştum da asilarin ise yarayacagini söylüyor insallah faydalı olur da rahatlariz
Bugünkü menüm

3 litre su
30 dakika lesli
N Nidsalii
Kahvaltini yapsaydin keske canim afiyet olsun sporun da guzel 🥰

Dun aksam ablamla konuştum da asilarin ise yarayacagini söylüyor insallah faydalı olur da rahatlariz
İnşallah kaptanım
Ben kendimmiçin endişe etmem de 3 çocuğa vurulcak acaba bi zararı olur mu diye de korkuyorum
Hoş vurulmasak virüsün ne yapcağı da belli değil

İnşallah kaptanım
Ben kendimmiçin endişe etmem de 3 çocuğa vurulcak acaba bi zararı olur mu diye de korkuyorum
18yas alti cocuklara yok sanirsam egerki virus asisindan bahsediyosaniz

İnşallah kaptanım
Cocuklar icin ilk etapta yok sanirim canim ama ablamda vurduracagini söyledi
4 gruba ayirdilar zaten bize gelmesi uzun surecek yinede :(

Back
X