• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Insaniz tabi ki kacamak yapariz ama yinede takimdaysak dikkat etmek lazim
Sen zaten demiyosunki yapmayin dikkat edin cuma ödül gününüz herkes neyicekse yesin ama hafta ortasi cumaya kadar detoks yada ac kalarak biseyler yapmaya calisiliyo oyle yapilcagina cuma ye bidaha normal listene sporuna dönki listedekinleride etkilemesin malesef🤷‍♀️

Valla alinan alinsin kırılan kırılsın laf soyleyenede açığım gozardida yapabilirler sorun degil burdaysak heleki listedeysek herseyi gözealip yemiceksiniz arkadaslar biliyorumki kaptan kirmamak adina soylemiyo ama bununda bir sorumlulugu var kactane takimla yarişılıyo herkes elinden geleni yapicak,tabiki regli olucak sabit olucak ama sureklilik olmaz baskada birsey demiyorum

Spora alismisken bırakma perşembe dinlen yada kas ağrın çok olursa 3 günde bir mola ver.
İlaçların regl in filan dir geçer bence.
Sonra tıkır tıkır gider 😍

Aynen canım arada dinlendir 😍
Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum canım ❤️ Desteğin için çok teşekkür ederim. İyi kim sudem34 sudem34

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 09.00 limonlu su 2 bardak
09.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim kepek ekmegi
1 tane közlenmiş kırmızı biber

Öğlen 14.00 1 tane but haşlama 1 kase salata 5 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan

Akşam 18.40 1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek roka ,dere otu

4 litre su
30 dakika lesli
15 dakika yag yakıcı antrenman
N Nidsalii
Zipzip- Zipzip-

Çok teşekkür ederim çok sağolun siz böyle yazinca mahcupta oluyorum bakmayin o_O Allah razı olsun cümlemizin insalalhhhhh. Bu arada ben size hg.nizdedim ama ya siz gormediniz yada ben cevabınızı görmedim karşılamamış gibi olmayalim hayırlı olsun kararınız tekrardan hoşgeldiniz artik buralardayiz insallah:KK200:
gormemis olabilirim kusuruma bakmayın ..cok tesekkur ederimm 🥰 hosbuldum💕
Hoş geldin arkadaşım...
Herkes dedi bir ben kaldım...
Hayırlı olsun yeni yeriniz size mutluluklar getirsin...
💕tesekkur ederim arkadasım 🥰
mesajı yeni gördüm ..🙂🙂🙂
Sen ne güzel kendini dinleyip kendi istediğini almışsın ayakları üzerinde duran bir kadın olmuşsun..
Zaten biz kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok bu hayatta yeter ki isteyelim...
Sen de böyle şeyler yazınca ben de eskilere gittim
üniversite sınavıni ilk yıl kazanamadım babam dersane konusunda hayır dedi annem inat etti bi daha gidecek dedi ve 2. gitmemde kazandım..
Üniversiteyi Bursa da okudum sonra kendi kendime dedim ki ben bu kpss yi dershaneye gitmeden annemin babamın parasını boşa harcamadan kazanacağım dedim şükür ki kazandım da atandım Muş 'un bir dağ köyüne 23 yaşında gencecik bir kızken ...
Köyde kaldık benim gibi 2 arkadaşımla birlikte ...
O köyün ilk kadın öğretmenleri olarak..
Kar tufan çamur içinde korkuyla geçirdik o günleri..
Daha önceki zamanlarda dağdan inenler olmuş çünkü..
Şimdi IIzmır'deyim en merkezi bir okulda ..
çok şükür diyorum şimdiki halime 😊😊😊😊😊😊😊
hay masallah ne guzel hayatkar mucadeleler demi herkes kendi icinde bir dünya 🌿 izmirin neresindesin hocam 😍
Canım Songül um💕
Defter tut oraya yaz.
Benim defteri görsen her şey tarihli not alıyorum.
Yediğimi.
Sporumu.
Ölçülerimi.
Regl haftalarıni.
Aylık kilo verme süreci.
Koruma süreci.

Bedenimi defter sayesinde çözdüm 🤭🤭
tam benim kafa 🤓

Valla alinan alinsin kırılan kırılsın laf soyleyenede açığım gozardida yapabilirler sorun degil burdaysak heleki listedeysek herseyi gözealip yemiceksiniz arkadaslar biliyorumki kaptan kirmamak adina soylemiyo ama bununda bir sorumlulugu var kactane takimla yarişılıyo herkes elinden geleni yapicak,tabiki regli olucak sabit olucak ama sureklilik olmaz baskada birsey demiyorum
Ben buraya geldigimden beri bi cuma günü bide dun bi kacamak yaptım oda kacamak yaptım diye fazla adım attim dün ve akşamı kabak yiyerek geçirdim yakmışımdır diye düşünüyorum pek kaçamağım olmadi benim .

Ben buraya geldigimden beri bi cuma günü bide dun bi kacamak yaptım oda kacamak yaptım diye fazla adım attim dün ve akşamı kabak yiyerek geçirdim yakmışımdır diye düşünüyorum pek kaçamağım olmadi benim .
Herkes kendini biliyodur zaten canim🤗

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 09.00 limonlu su 2 bardak
09.30 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim kepek ekmegi
1 tane közlenmiş kırmızı biber

Öğlen 14.00 1 tane but haşlama 1 kase salata 5 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan

Akşam 18.40 1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek roka ,dere otu

4 litre su
30 dakika lesli
15 dakika yag yakıcı antrenman
N Nidsalii
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 😘

İyi Akşamlar 💐
21 Aralık Menü Bildirimi

11.00
2 yumurta, 1 domates, 4/5 adet sivri biber, 1 kk kadar peynir, 5 ceviz, 1 elma

18.40
1 kase tarhana çorbası, 1 tabak et sote, 1 tabak taze fasülye, 1 kase yoğurt

3 litre su
❤️ Zipzip- Zipzip- ❤️
Afiyet olsun canım ❤

Aynen ben dün kacamak yaptım diye üzerime alındım direk ama kellem için kacamak yapmicam bi daha 😅

Teşekkür ederim kaptanım 🥰🥰
Herkesi takip edersen menuleri zaten kim yemis kim yememis bellidir canim

Herkesi takip edersen menuleri zaten kim yemis kim yememis bellidir canim
Ama burdaysak eger dikkat etmemiz gerekiyo ben sürekli bu kafadayım yani sanki hic bizim evimize abur cubur vs gelmiyomu agzimi bile sürmüyorum eşim zaten yemeye bayılır ki kendisine gece 1 e kadar götür getir yaparım o yer ama ben yeme mecburiyetinde hissetmiyorum kendimi

Ama burdaysak eger dikkat etmemiz gerekiyo ben sürekli bu kafadayım yani sanki hic bizim evimize abur cubur vs gelmiyomu agzimi bile sürmüyorum eşim zaten yemeye bayılır ki kendisine gece 1 e kadar götür getir yaparım o yer ama ben yeme mecburiyetinde hissetmiyorum kendimi
Cunku baraya gelene kadar yedik ve tadini biliyoruz aslinda ama tabiki canimiz isticek doyumluk degil tadimlik yicez bende kilolari verene kadar nelerle sinandim neleri geri cevirdim Zipzip- Zipzip- biliyo benim ne cektigimi sporlarimi döksün ortaya ensonunda veremedim wc sorunum artti diye mezun oldum

Son düzenleme:
Cunku baraya gelene kadar yedik ve tadini biliyoruz aslinda ama tabiki canimiz isticek doyumluk degil tadimlik yicez bende kilolari verene kadar nelerle sinandim neleri geri cevirdim Zipzip- Zipzip- biliyo benim ne cektigimi sporlarimi döksün ortaya ensonunda veremedim wc sorunum arti diye mezun oldum
Çok haklısın canım bisey olmaz kendini iyi hissedince tekrar girersin listeye .
öyle yedik yiyeceğimiz kadar ben öyle tadımlık yesem öyle alışmak istemiyorum sürekli eşim birşeyler getiriyor çünkü hele bugun ne oldu bide eşim ekler almıştı cocuklara büyüklerinden
Çok canım cekti di kalorisine bakayım dedim 268
Cıktı ısırık almaktan da vazgeçtim yani kısacası biz buraya kilo vermek için geldik sürekli kaçamak yaparsak biz amacımıza ulaşamayız

İyi aksamlar.♥️♥️♥️
Sabah 11:00
1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
6 zeytin, bir kk peynir

Ara: 15:00
ton balıklı salata

Akşam:18:30

1 kase çorba
1 kase çorba yoğurt

Akşam 20:00

5-6 kaşık patlıcan yemeği

2 litre su.

Spor yapınca bildireceğim
Iyi akşamlar canım afiyet olsun

Çok haklısın canım bisey olmaz kendini iyi hissedince tekrar girersin listeye .
öyle yedik yiyeceğimiz kadar ben öyle tadımlık yesem öyle alışmak istemiyorum sürekli eşim birşeyler getiriyor çünkü hele bugun ne oldu bide eşim ekler almıştı cocuklara büyüklerinden
Çok canım cekti di kalorisine bakayım dedim 268
Cıktı ısırık almaktan da vazgeçtim yani kısacası biz buraya kilo vermek için geldik sürekli kaçamak yaparsak biz amacımıza ulaşamayız
:KK5:

Back
X