• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zayiflamaktan ziyade acık hava da yürümek beni çok rahatlatıyor huzur veriyor ayni zamanda da zayıflatıyor daha ne olsun 😍😍😍
Di me ama? 😉🥰 Bende her gün yağmur da yağsa kar da yağsa; 10 dakika da olsa 1 saatte olsa kararlıyım açık havada yürümeye . İnsan istemsiz tebessüm eder mi? Yürüyüş sonunda istemsiz yüzüm gülüyor, farklı bir mutluluk bu, güzel bir hafiflik ❤️

mesajı yeni gördüm ..🙂🙂🙂
Sen ne güzel kendini dinleyip kendi istediğini almışsın ayakları üzerinde duran bir kadın olmuşsun..
Zaten biz kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok bu hayatta yeter ki isteyelim...
Sen de böyle şeyler yazınca ben de eskilere gittim
üniversite sınavıni ilk yıl kazanamadım babam dersane konusunda hayır dedi annem inat etti bi daha gidecek dedi ve 2. gitmemde kazandım..
Üniversiteyi Bursa da okudum sonra kendi kendime dedim ki ben bu kpss yi dershaneye gitmeden annemin babamın parasını boşa harcamadan kazanacağım dedim şükür ki kazandım da atandım Muş 'un bir dağ köyüne 23 yaşında gencecik bir kızken ...
Köyde kaldık benim gibi 2 arkadaşımla birlikte ...
O köyün ilk kadın öğretmenleri olarak..
Kar tufan çamur içinde korkuyla geçirdik o günleri..
Daha önceki zamanlarda dağdan inenler olmuş çünkü..
Şimdi IIzmır'deyim en merkezi bir okulda ..
çok şükür diyorum şimdiki halime 😊😊😊😊😊😊😊
Nasip edene şükürler olsun canim 🤗 gözlerim doldu yazdıklarına hic bir başarı tesadüf değildir. Değil-dir işte. Bazıları derya ogretmenler rahat memurlar raht dr.lar şu kadar kazaniyo.. ya oralara nasil geliniyo yaa nasil nasıl.
23 yaşındaki halini o köyü hic unutma öğrencilerin seni yordugunda işin (her iste olur) seni bunalttığında o gunleri düşün ömrün boyunca seni hiç bir şey yikamaz canım çok öpüyorum :KK200:
gormemis olabilirim kusuruma bakmayın ..cok tesekkur ederimm 🥰 hosbuldum💕

💕tesekkur ederim arkadasım 🥰

hay masallah ne guzel hayatkar mucadeleler demi herkes kendi icinde bir dünya 🌿 izmirin neresindesin hocam 😍

tam benim kafa 🤓
O halde birbirimize destege devam insallah :KK54:
Kızlar 7 aylık hamile gibi şişti karnım, önerisi olan var mı. Akşam yediğim şeyler de çok hafifti,kabak ve kapya sote,yoğurt ve salata yedim. Neden bu kadar sistim anlamıyorum.
Gaz sislik vs.lerde her zaman süt ve süt ürünlerinden şüphelenmeliyiz ilk önce canim. Helede A grubuna hic iyi gelmez. Ama diğerlerinede yapiyor malesef. A ya daha fazla sadece.
74 kiloydum burda :KK61:
Yine 74 ü görüp aynaya bakacak ve kilom var diyecek onuda beğenmeyecek onunda altına düşeceksin allah izin verirse beraber başaracağız ve inşallah sen yazacaksın bizde okuyacağız haticeciğim

Kızlar 7 aylık hamile gibi şişti karnım, önerisi olan var mı. Akşam yediğim şeyler de çok hafifti,kabak ve kapya sote,yoğurt ve salata yedim. Neden bu kadar sistim anlamıyorum.
Canım bugün yediğin herhangi bir şeye alerjin olabilir mi ?

Selam kızlar
Pzt bildirimi kilo 57
Cuma 57.1 idi sanki

21 aralık
09.00
1 yumurta
5 siyah zeytin
Peynir
Domates
13 00
2 etli pirinçli kuru patlıcan dolması
1 kase yoğurt
15.00
1 kuru incir
18.30
Ton balıklı salata
Su 3.5
Spor
43 dk pilates 258p
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
100 gram eksidesin guzel
Afiyet olsun menunde sporunda guzel 🥰

Menüm gelsinnnn :kk77:
Dini oruc tuttum bugün canlarr
1 hurma, tarhana çorbası
2 dilim ekmek
1 parça tavuk (dünden kalan)
2 bardak kefir
Tuzsuz çekirdek (kalorisine bakmadim inş.çok degildir bilgimde yok)

Su yatana kadar devamm
Spor yaparsam yazarım şuan tembelim :) yapmam lazim yapabilirim yapmaliyim yapacam yapacam :)

Sabah 09.30
Fırında patates
Domateskivircik

Akşam 17.00
Hamsi ve salata
Canım diyette patates yenilmiyor ve havuçlu kekte hiç olmamış hamside kızartmaysa tek salata olmuş olur sen asil listedesin menünü acilen düzeltmen gerekir böyle olmaz canım

Menüm gelsinnnn :kk77:
Dini oruc tuttum bugün canlarr
1 hurma, tarhana çorbası
2 dilim ekmek
1 parça tavuk (dünden kalan)
2 bardak kefir
Tuzsuz çekirdek (kalorisine bakmadim inş.çok degildir bilgimde yok)

Su yatana kadar devamm
Spor yaparsam yazarım şuan tembelim :) yapmam lazim yapabilirim yapmaliyim yapacam yapacam :)
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin😘
Ay cekirdeginin 100 grami 584 kaloriymis :)
Spor da yaparsin sen 😀

Gecen birinin menüsünde kurabiye olmamis dedim ertesi gun baska cesit kurabiye yenmis ne yapabilirim ki :KK43:
Kaptanım bakalım kaçamak yapıp artı gelene uyarı verelim eğer devam ederse 2. Veya 3. Ü de gruptan komple çıkaralım veya sürekli artı gelene de öyle yapalım nihayetinde herkes özellikle asil listedeyse dikkat etmek zorunda ve bazı arkadaşlarımız çok fazla emek veriyor onların emeklerine yazık oluyor

Kaptanım bakalım kaçamak yapıp artı gelene uyarı verelim eğer devam ederse 2. Veya 3. Ü de gruptan komple çıkaralım veya sürekli artı gelene de öyle yapalım nihayetinde herkes özellikle asil listedeyse dikkat etmek zorunda ve bazı arkadaşlarımız çok fazla emek veriyor onların emeklerine yazık oluyor
Olabilir canim menu listelerine kacamak var diye ayri bir isaret koyabilirim takip etmesi kolay olur

Back
X