• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunku menum
Kahvalti 1 haslanmis yumurta bir dilim peynir domates salatalik bir dilim ekmek 5 zeytin 1 biber
Ogle peynirli salata cok iyiydi 😁
Aksam 2 kepce mercimek corbasi ,salata, 4 kasik kadar kabak yemegi
3 bucuk litre su. Telefonum bugun 3000 adim saymis ama hep uzerimde degildi. Sabahtan oglene kadar temizlik yaptım hareketliydim yani😉

Bugunku menum
Kahvalti 1 haslanmis yumurta bir dilim peynir domates salatalik bir dilim ekmek 5 zeytin 1 biber
Ogle peynirli salata cok iyiydi 😁
Aksam 2 kepce mercimek corbasi ,salata, 4 kasik kadar kabak yemegi
3 bucuk litre su. Telefonum bugun 3000 adim saymis ama hep uzerimde degildi. Sabahtan oglene kadar temizlik yaptım hareketliydim yani😉
Bugün listen daha iyi gardaşım 👍

Yine 74 ü görüp aynaya bakacak ve kilom var diyecek onuda beğenmeyecek onunda altına düşeceksin allah izin verirse beraber başaracağız ve inşallah sen yazacaksın bizde okuyacağız haticeciğim
Inşallah canım benim güzel yorumun için cok teşekkür ederim 🥰🥰🥰

İyi geceler kızlar
Sabah
Süzme peynir, zeytin, domates, çay
Dibek kahve, bir tane mini browni
Öğlen
2 dilim ekmek ve 1 tane karnıyarığın patlıcan kısmı
Akşam yumurtalı patates salatası ve 1 tane içli köfte çay
1 litre su Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Adım 3540 105 puan

Eklentiler

• IMG_20201221_224642.webp
    IMG_20201221_224642.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 21
Nasip edene şükürler olsun canim 🤗 gözlerim doldu yazdıklarına hic bir başarı tesadüf değildir. Değil-dir işte. Bazıları derya ogretmenler rahat memurlar raht dr.lar şu kadar kazaniyo.. ya oralara nasil geliniyo yaa nasil nasıl.
23 yaşındaki halini o köyü hic unutma öğrencilerin seni yordugunda işin (her iste olur) seni bunalttığında o gunleri düşün ömrün boyunca seni hiç bir şey yikamaz canım çok öpüyorum :KK200:

O halde birbirimize destege devam insallah :KK54:

Gaz sislik vs.lerde her zaman süt ve süt ürünlerinden şüphelenmeliyiz ilk önce canim. Helede A grubuna hic iyi gelmez. Ama diğerlerinede yapiyor malesef. A ya daha fazla sadece.

Yine 74 ü görüp aynaya bakacak ve kilom var diyecek onuda beğenmeyecek onunda altına düşeceksin allah izin verirse beraber başaracağız ve inşallah sen yazacaksın bizde okuyacağız haticeciğim
Çok şükür canım hiç unutmuyorum daha dün gibi aklımda...
Öyle bir tesadüf oldu ki 24 Kasım da ilk dersime girdim ben 🤩🤩🤩🤩

Kaptanım haftada yüzde 1 kilo verme hedefimiz var.

Bu ayda yüzde 4 yapar.

Yarın liste yaparken kaç kişi tutturmuş ona bakalım bence.

Üst liste menüsüne bencede Leyla yı da etiketlesinler.

Sen kaçamak lara kırılmasın kimse diye ses etmiyorsun.

Leyla menüleri yorumlasin kimse de kırılmasın .

Takımın başarısı hepimizin başarısı.

Üst liste takımın VİTRİNİ 💕💕💕💕
Leyla kimdi kız:)

Kocam demiyo ama sen diyosun :cry:
Bir eylül daha :KK17::KK17::KK17:
Eylül tahtını kimseye vermez bence korkma sen 😘 yine de hala olmazsa test yaptır canım.
sonngulen sonngulen D Dileksnr annem önden suda haşlayıp atıyor o suyu sonra yemeğini yapıyor azaltıyor gazını birde lahanagiller komple gaz yapan şeyler ama turşusu harika oluyor o da diyette olmuyor
Lahana falan yemedim canım, turşu da yoktu. Neyse ki sabaha inmiş uyandım, regl oldum. Galiba ondan oldu.
Nasip edene şükürler olsun canim 🤗 gözlerim doldu yazdıklarına hic bir başarı tesadüf değildir. Değil-dir işte. Bazıları derya ogretmenler rahat memurlar raht dr.lar şu kadar kazaniyo.. ya oralara nasil geliniyo yaa nasil nasıl.
23 yaşındaki halini o köyü hic unutma öğrencilerin seni yordugunda işin (her iste olur) seni bunalttığında o gunleri düşün ömrün boyunca seni hiç bir şey yikamaz canım çok öpüyorum :KK200:

O halde birbirimize destege devam insallah :KK54:

Gaz sislik vs.lerde her zaman süt ve süt ürünlerinden şüphelenmeliyiz ilk önce canim. Helede A grubuna hic iyi gelmez. Ama diğerlerinede yapiyor malesef. A ya daha fazla sadece.

Yoğurt zaten kötü ediyordu beni canım, bugün hem öğlen ayran içtim hem de akşam yemeğinde vardı. Büyük ihtimalle onun da etkisi var. Az önce de regl ile uyandım. İkisi de bir arada çok şişirmiş sanırım beni. Çok teşekkür ilgin için.
Canım bugün yediğin herhangi bir şeye alerjin olabilir mi ?
Canım çok sağol 😘 normalde de yediğim şeyler vardı, yoğurt ve regl şişkinliğiydi sanırım. Şu an iyiyim.

Back
X