- 8 Eylül 2016
- 103.558
- 438.795
- 898
- 36
Daha 2 saat var bakalim ablam aramazsa az daha adim atarim :)))Kaptan yakışmıyor sana
tabana kuvvet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 2 saat var bakalim ablam aramazsa az daha adim atarim :)))Kaptan yakışmıyor sana
tabana kuvvet![]()
Bende 11.000 deyimDaha 2 saat var bakalim ablam aramazsa az daha adim atarim :)))
Tadı çok güzel kaptanım rengi de ben beğendim..Herkes iciyor yaa bende merak ettim alsam mi acaba![]()
Şşş bende içiyorum E Elif_Eylul dediğinden beriHerkes iciyor yaa bende merak ettim alsam mi acaba![]()
Ama tadı güzel yeşil çaya attığımda oluyor 
Öhöm öhöm seni duydum
Bak bende yesilçaya atayim bakim nasil olcak
Güzel menü canım,afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 3 yemek kaşığı dere otu üzerine 1 tane yumurta kırdım 1 tane domates 1 tane salatalık 5 zeytin 1 bardak yesil çay
11.30 1 bardak süt
13.00 2 kepce tavuk çorbası 1 tabak salata 4 tane köfte
16..00 1 fincan tarcinli türk kahvesi 1tane ceviz
18..30 1 tane haslama but 1 kepçe suyundan kattim 2 dilim cavdar
1 tabak salata
21.00 2..3 bardak şekersiz çay içerim yanına 2 tane ceviz 2 tane kayısı yerim
4 litre su
1 litre limonlu zerdaçalli su
Sporumu gec saatte yazarim
Nuggetlar kızartma olmasa güzel menü olacakmış canım, afiyet olsun
Detoks gibi yapmak istedin sanırım canım ama yarın tam ve dengeli ye bence.Sen de tiroid hastasısın fazla vücudu zorlamaya gelmiyorGünün menüsü
Sabah : 10:30 sodalı yoğurtlu kür
Sütlü nescafe
Ara: 11:00
7 çiğ fındık
Öğle 13:00
5 yk. Kabak yemeği
5 yk. Kuruyemişli Mor lahana tarator
Yeşillik
Günü kapattım
Gün içinde dukan birası içtim
Sabah ve aksam canim bir sey istemedi. Buda isime geldi dünkü ödemi atmam acisindan.
Aslında Şuanda yesem yerim canım şuan istiyor ama yemeyeceğim çünkü gec oldu en azından aralıklı oruç olmuş olur. Sabah güzel bir kahvalti yaparim inşallah. Bugün dünün telafisi olsun.
Caniko o tavukları fırçayla çok az yağlayıp yağlı kağıda koy fırına at (üstüne de yağlı kağıt koy,sabitle) Çok da güzel kızarır hem de hafif olur.Teşekkür ederım ablacım.o tavuk yağda kızartma ama aklıma daha sonra tost makinesi geldı bundan sonra onda yapıcam. 4 dilim ekmekde dıyet listede öyle yazdığı için yedım. Hatta sormuştum diyetisyene listedeki herşey yenecek demısştı.
Heyyy maşallah
Tamam kaptanım. Kaşarı menüden çıkaracağım. İf yapıyorum Alıştım artık acıkmıyorum sadece biraz üşüyorum canım ama acıkırsam eklerimAfiyet olsun canim sabah kahvaltida kasar yerine beyaz peynir yesen daha guzel olurmus
Aksami hafif geçirmişsin
Acıkırsan yogurt ekle canim menune
Hangisinden istiyorsun canim
Dosya sec kismis cikmiyor mu acaba
Uygulamadan mi giriyorsun acabaTamam kaptanım. Kaşarı menüden çıkaracağım. İf yapıyorum Alıştım artık acıkmıyorum sadece biraz üşüyorum canım ama acıkırsam eklerim
Dosya seç kısmı çalışmıyor benim profilimde
Benim rengim mavi kaptanım![]()
Muhteşem menü. Afiyet olsun canım.Bugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 3 yemek kaşığı dere otu üzerine 1 tane yumurta kırdım 1 tane domates 1 tane salatalık 5 zeytin 1 bardak yesil çay
11.30 1 bardak süt
13.00 2 kepce tavuk çorbası 1 tabak salata 4 tane köfte
16..00 1 fincan tarcinli türk kahvesi 1tane ceviz
18..30 1 tane haslama but 1 kepçe suyundan kattim 2 dilim cavdar
1 tabak salata
21.00 2..3 bardak şekersiz çay içerim yanına 2 tane ceviz 2 tane kayısı yerim
4 litre su
1 litre limonlu zerdaçalli su
Sporumu gec saatte yazarim
Aralıklı oruç yapıyorum Canım. Üşüme haricinde sıkıntı yok. Aralarda kahve maden suyu ve bol su içiyorum o tok tutuyor ama evet bugün sanki hafif oldu ikinci öğünAralıklı oruç mu yapicaksın canım? Öyleyse eğer ikinci öğünü çok erken yapmışsın, gece acıkırsın ve ben az buldum yediklerini.ara öğüne yoğurt vs de ekleyip ikinci öğünü biraz daha geçe çekebilirmişsin.hee daha akşam yemeği de yicem diosan başkaafiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım,elma neden yarımGüzel menü
![]()
Canımın içi bugün pek kendime bakamadım. Sabah tartıda 1000 gr fazlalık gördüm...e bu ne şimdi dedim ... Bakalım bugün yarın normale donme çabaları içindeyim uyumadan yazarım menümü...yerlerde bir moralle ..sanırım iyi değilim kuzum...yaşam enerjim sıfır...Gecen haftaki 800 gramimdan sonra bu hafta daha fazla vereceğim anlayacağın ben hazırım canımcımmmm
Boyun kacti senin canim
Geleceği görebilen bir kaptansın
Ne is yapiyorsun canim. Sokağa çıkma yasağı sebebiyle merak ettim
Sen zaten bambaşkasın
Hahhahahh cok iyiydi
Devam edelim edelim edelimmmmm
Valla bir geldin pir geldin listeye
Gönlümün kraliçesi dünürüm bugun ne yedikiElhan
Haydi biraz spor yap. Tabi yapmadiysan, iyi gelir.Canımın içi bugün pek kendime bakamadım. Sabah tartıda 1000 gr fazlalık gördüm...e bu ne şimdi dedim ... Bakalım bugün yarın normale donme çabaları içindeyim uyumadan yazarım menümü...yerlerde bir moralle ..sanırım iyi değilim kuzum...yaşam enerjim sıfır...![]()
Yere baksan görürdün kuzum

Cordeliacim çok doğru söylüyorsun...kalkıp toparlanmam lazım.Haydi biraz spor yap. Tabi yapmadiysan, iyi gelir.![]()
Bu hafta yerine döncen mi? Arka taraf rahat mı?Akşam üzeri günaydın yazmışım kafam gitti![]()