• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

samp1ae147fd3404e2f5.webp
Kahvesel Kahvesel

selamlar 😇

Menümü yazayım
9.01.2021
Kahvaltı 13:00
4 adet ev yapımı nugget
Yarım haşlama patates
Yarım domates ( yarımdan ikiye bölündü 😅)
Yarım biber
1 haşlama yumurta
Küçük peynır
Akşam 20:00
Bi kepçe tarhana çorbası
1 tabak mezgit balık (hepsini yemedim )
Salata
Spor : ev işler :confused::confused:
Suyu bilmiyorum saymadım
Ama çok yoruldum yerleşme bi bitmedi beğenmedim mi yeri değiştirip duruyorum 😫
Hepsini yarım yemişsin. Küserler. Kalanları da ye. 🤗 Şaka tâbi ki.afiyet olsun. Güzel rakibem. Ben güçlü rakip severim. Beni zorlamali. 🌹🌹🌹

Valla ben çok zor kilo veriyorum canım. Troit çalışmadığından. Su orucu baska bir sey onu saymazsak bana hayatimdaen hızlı kilo verdirwn şey aralıklı oruç olmuştur. Özellikle 18/6 yı şiddetle tavsiye ediyorum. Gerçi sen biliyormussun zaten . Evde banada zor ama bu grup sayesinde kolaylaştı şahsen hepinizden allah razı olsun :KK36::dua:
Çok güzel canım gerçekten su orucu özellikle bende de insülin direnci var ordan uzun yapamıyorum ama bir şekilde dikkat ede ede gidecek inşallah hepimizden allah razı olsun herkes birbirine bir şekilde destek oluyor sorumluluk aşılıyor kaptanımız bazen bozuyor olsak ta çok iyi senin kilon da zaten 😘

Sporumu yaptım moralim de enerjim de yerine geldi biri olunca diyeti bozunca ama en çok spor da yapmamışsam suratım düşüyor resmen ya 🙈 bugün yaptım çok şükür
30 dk eliptik 120p
12000 adım 360p toplam 480p N Nidsalii Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• E3FB3578-2DAA-43EA-BFCC-F6211B274A8E.webp
    E3FB3578-2DAA-43EA-BFCC-F6211B274A8E.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 28
Afiyet olsun hepinize kızlar alıntı yaptım ama olmadı 🤣🤣
Vallaha sporun anasını ağlattım🤣🤣🤣
60 dk plates
40 45 dk arası hitt cardiyo
15 dk ip atlama
15 dk twist
15 dk esneme soğuma yaptim🥰🥰
N Nidsalii
kuzenim burdaydi hazır çocuklarda babalarla vakit geçirirken coşalım dedik az 🤣🤣🤣
Hey maşallah maratonlar paklar seni :KK9::KK9::KK9::KK36:
Ben senden gordum ve araştırınca çok hoşuma gitti diyetisyenimede danıştım öğünü zengin tutarsam yapabilcegimi söyledi bugün iik gunumdu ama gayet güzel geçti
Benimde hem bedenime iyi geliyo hemde mantığıma çok yatiyo birde süreci hızlandırıyo insallah faydasini görmeni çok isterim canım. Diyetisyenininde onayindan geçmesi güzel olmuş
1. 60 biliyordum ama 1, 59 😆
:)))) ohalde aynıyız seninle bende 159:)
Hedefini düşüecek misin daha biyakisir sanki
Canımın içi bugün pek kendime bakamadım. Sabah tartıda 1000 gr fazlalık gördüm...e bu ne şimdi dedim ... Bakalım bugün yarın normale donme çabaları içindeyim uyumadan yazarım menümü...yerlerde bir moralle ..sanırım iyi değilim kuzum...yaşam enerjim sıfır... :KK14:
Yaaa neden neden neden :mad::mad:
Tek derdin o artı 1 ise ortada sorun yok canımcımmmm
Dünkü menünü hatırlamıyorum ama ben bu sabah dahada artı idim. Kendimi birakamam onin icin boğazımı tutarim dedim ve tuttum sende oyleyaparsin olur biter canım. Bugun yapamadiysan yarin yaparsin. Detoks arkasi yemek yeyince oyle oluyor ve ödem topluyorsun bundan daha normal ne var:KK68: yağ degilki o 1 kg. Canını sıkmayasın.
Sevdiğim bir arkadaş şöyle derdi: başına gelen olaylarda gülebiliyorsan sen olmuşsun demektir:KK42:
Benim diyetisyen de 9 dilim verdi bakalım tartıyı çok merak ediyorum🙉🙉🙉
Valla nasil desem her diyetisyende iyi degilki :( 9 uda hiç duymamıştım. Canım tartı ne diyo bide onu söylesene 1 haftada ne verdin ne aldin kaçırmışım seni k.bakma. merak ettim haftada 63 dilim ekmek yapar :KK57:
Bilmiom yaa diyetisyenin dedigini yapmak zorunda misinki:(

Yok canım FREE listeye girdim bu hafta takımda tam değilim çok da yazamıyorum o yüzden tanımamışsındır🙄🙄
Canım lutfen daha cok oku ve yaz yoksa kg.veremiyo insan. Sen tam olarak takımdasın canım :KK19:
Yüzüm kime dönük olursa olsun, yüreğim hep sana dönük olacak.
Elveda deme nolur yokluğunla üşütme beni :KK61: :KK61: :KK61:
:21::21::21::21::KK200::KK200::KK200:
Kesinlikle haklısın. Sadece tartı üzdü beni başka bir problem yok...Anlayamamıştım niye böyle olduğunu detoksu tamamen unutmuşum. Daha dikkatli olacağım kuzum. :KK60:
Baska problem yoksa bu takla atan ben oluveririm :emir_bebek:

Back
X