• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım bende gittim geldim 🤗 hep salata malzemesi aldım bu hafta 3 gün salatam var. Meyve zaten sadece ananas var bu sebeple çabuk bitti 😀
Ben kahvaltıda her öğünümde yeşillik yiyiyorum canım yetmiyor bana 2 poşet sadece yeşillik aldım limon da 2 kilo aldım 🤭

ben ecemi ilk dizisi vardi hani hazar ergüçlü ile abla kardeşi oynuyordu. hatirlayamadim orda görmüşüm orada kiloluydu. verdi valla :) zaten belliydi oyunculuğu mükemmel olduğu
ben ilk önce altan erkekin kızı yada yegeni sanmişim soyadi ayni görünce

Kızlar pazarda bi tanıdıkla karşılaştık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi diyorki çok güzel olmuşsun nasıl zayıfladın ne kullandın soyle bende alayım diyip durdu bişey kullanmadım diyorum anlamıyor kadın ya🤭
Eee az kilo vermedin canim fark edilmesi de ayri guzel 🤩🤩🤩

Ben kahvaltıda her öğünümde yeşillik yiyiyorum canım yetmiyor bana 2 poşet sadece yeşillik aldım limon da 2 kilo aldım 🤭
Ohh ne güzel kahvaltı da bende tüketiyorum ya çokta lezzetli oluyor. Limon portakal mandalina konusunda şanslıyım canım hepsi kendi bahçemizden 😀

Kızlar pazarda bi tanıdıkla karşılaştık uzun zamandır görmemiştik birbirimizi diyorki çok güzel olmuşsun nasıl zayıfladın ne kullandın soyle bende alayım diyip durdu bişey kullanmadım diyorum anlamıyor kadın ya🤭
Sanırım başlayı 3 ay olmadı daha ve sen 30 kilodan fazla verdin bu herkesin harcı değil canım bende burda sana şahit olmasam ne kullandın diye sorardım 🤪

Eee az kilo vermedin canim fark edilmesi de ayri guzel 🤩🤩🤩
Evet kaptanım valla ayri bi güzel bugün de biseyler aldım kendime gelen giden oluyor kıyafetlerimin hepsi bol kötü duruyordu 54 beden den 46 bedene düştüm hedefime bi ulaşayım varya bi daha hiç kilo almıcam 🤭
Ohh ne güzel kahvaltı da bende tüketiyorum ya çokta lezzetli oluyor. Limon portakal mandalina konusunda şanslıyım canım hepsi kendi bahçemizden 😀
Ohh ne güzel tap tazedir şimdi miss 😋
Benimde eşimin amcasının kızları tarlada çalışıyor canım sürekli roka ıspanak getiriyorlar yazında
Bol bol meyve getiriyorlar sağolsun lar🤗

Evet kaptanım valla ayri bi güzel bugün de biseyler aldım kendime gelen giden oluyor kıyafetlerimin hepsi bol kötü duruyordu 54 beden den 46 bedene düştüm hedefime bi ulaşayım varya bi daha hiç kilo almıcam 🤭

Ohh ne güzel tap tazedir şimdi miss 😋
Benimde eşimin amcasının kızları tarlada çalışıyor canım sürekli roka ıspanak getiriyorlar yazında
Bol bol meyve getiriyorlar sağolsun lar🤗
Gule gule kullan canim❤❤
4.cocuk fikri ne oldu cocuk demek kilo demek 🤭🤭

Sanırım başlayı 3 ay olmadı daha ve sen 30 kilodan fazla verdin bu herkesin harcı değil canım bende burda sana şahit olmasam ne kullandın diye sorardım 🤪
🙈🙈🙈 çok şükür diyorum ben sadece canım sarkmadan korkuyordum sarkma olmadı hiç 🤲
Valla kac gündür başsağlığı için gelenler de ne kullandın diyip durdu 🤭

2 şubat
10.00
3 kaşık yulaf
1 çay bardağı süt
1 küçük muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
12.30
2 kuru kayısı
5badem
14.30
Yarım tabak zeytinyağlı börülce
1 kase yoğurt
1 biber turşusu
18.00
1 kase mercimek çorbası
Salata
Su 3 lt
Spor
50 dk pilates 300p
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Güzel menü canım afiyet olsun geçtimi göz çevren nasıl oldun
bende çok severim hatta benden çok oğlum abur cubur yerine maydanoz ve kuzu kulağı yer :)
Çok güzel duygu bunun için bile değer valla tekrar tebrikler senin kadar verenler haberlere çıkıyor ya :)

Menü güzel ablacım afiyet olsun ❣️❣️
Sagol bitanem 💓
vücudumun felegi sasti :confused::confused:
Hala kronik kabızlık var 🙄
Istersen yarin sabah aç karna form cayi iç cnm
Bide sicak limonlu suyla,, zeytinaygi yada varsa baska faydali bi yag
64 kiloyken bir tunik almıştım.kalcam top gibi arkadan.cikiyordu..bu beni rahatsız etmiş ve zayiflamaya karar vermistim.bugun ayni tunigi giyip aynaya baktim sabah kalcam cikmiyordu...cok sevindim...insanin emeklerinin karşılığını kiyafetinde görmesi daha mutlu ediyo
En güzel mutluluk dar kiyafetlerin olmasi zaten 😍😍😍sen de spor yaptigin için incelme daha fazladir
Günaydın kızlar...
Annem bizde kalıyor...
Akşam makinaya çamaşır koymuştum calistirmamistim ..
Annem de yıkanmış sanmış bir güzel de çamaşırları aşmış 🤭🤭🤭🤭🤭
Camasirin kuru oldugunu farketmemismi 😂😂😂😂
Günaydın kızlar🤩🤩🤩🤩
Sen eve tarti almıştın heralde degilmi cnm
Yeşillik kalmadı evde bugün alacam. Normalde yanında bol yeşillik olmalıydı ama böyle de güzel kahvaltım 🥰
Salam gibi işlenmiş gidalari pek tuketmeyelim cnm 😁
Ben bi gideyim pazarı gezeyim de geleyim :işsiz: :işsiz:
Tr de kabak nasil
Burda cok pahali yaa
Kilosu 3.50 euro
Bogazini tut sende verirsin deseydin 😅😅😅
Teşekkürler kaptanım ❤❤
Yok yok çocuk istemiyorum artık güzel güzel giyinip sefasını sürücem daha🤭
Sende 3 cocukmu var cnm 🙄

Sagol bitanem 💓

Istersen yarin sabah aç karna form cayi iç cnm
Bide sicak limonlu suyla,, zeytinaygi yada varsa baska faydali bi yag

En güzel mutluluk dar kiyafetlerin olmasi zaten 😍😍😍sen de spor yaptigin için incelme daha fazladir

Camasirin kuru oldugunu farketmemismi 😂😂😂😂

Sen eve tarti almıştın heralde degilmi cnm

Salam gibi işlenmiş gidalari pek tuketmeyelim cnm 😁

Tr de kabak nasil
Burda cok pahali yaa
Kilosu 3.50 euro

Bogazini tut sende verirsin deseydin 😅😅😅

Sende 3 cocukmu var cnm 🙄
Valla uzun süredir tüketmiyordum da hindi füme olunca bugünlük yemiş bulundum 🙈diyetisyen kontrolünde tabi

Back
X