• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok hafta içi kaçamak falan yapmadım 🤔 haftasonu da yaptım mı hatırlamıyorum ama dün spor yaptım bugünde yapayım 🙄🙄 iyi oldu dikişim de acımıyor 🤔
Canım benim ben inanıyorum sen çok iyi vereceksin önceki takımdan. Da zaten sporlarını biliyorum yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun😘😘

Canım benim ben inanıyorum sen çok iyi vereceksin önceki takımdan. Da zaten sporlarını biliyorum yavaş yavaş gitsin ama kalıcı olsun😘😘
Evet canım aktif spor yapıyordum hamile kalmadan önce şimdi de toparlamak istiyorum kalıcı oluyor neredeyse 1 sene korumuştum 🤭🤭

Kızlar ben oruç tuttum
Gece 00.00 da
iki tam buğday ekmek dilimi arası peynir tostu
3 közlenmiş yeşil biber ve su
Akşam şimdi yiyeceğim
Yeşil fasülye bir dilim ekmek ve yoğurt
21 gibi Yeşil çay bir mandalina yerim
🤩

Kahvaltı 11:00
2 haş yumurta
7 zeytin
1 ceviz
1 dilim kepek ekmek
Marul havuç
2 tane patates kızartması(ne alaka bende bilmiyorum birden yedim :KK43:

AkşAm 18:00
2 sotelenmiş kabak
1 sb yoğurt
Dereotu
Tozbiber karabiber
1 ceviz

2 lt su
Afiyet olsun canim tadimlik olmus patatesler aksami gafif geçirmişsin 😘

Kahvaltı 11:00
2 haş yumurta
7 zeytin
1 ceviz
1 dilim kepek ekmek
Marul havuç
2 tane patates kızartması(ne alaka bende bilmiyorum birden yedim :KK43:

AkşAm 18:00
2 sotelenmiş kabak
1 sb yoğurt
Dereotu
Tozbiber karabiber
1 ceviz

2 lt su
Afiyet olsun canim🤗
Kızlar ben oruç tuttum
Gece 00.00 da
Akşam şimdi yiyeceğim
🤩
Allah kabul olsun afiyet olsun canım

Kızlar ben oruç tuttum
Gece 00.00 da
Akşam şimdi yiyeceğim
🤩
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Aksama corba da ekleseydin

Oruç hakkında ne düşünürsünüz kızlar vermek daha zor diyenler var iki haftadır tuttum geçen hafta veremedim yarında 70.4 çıkarsam bıraksam mı? Ne önerirsiniz

Eklentiler

• 20210204_103525.webp
    20210204_103525.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 22
İşyerinde bir abi vardı arada gelip giderdi odama Apla Bi isteğin varmı derdi hep ozaman kızardım apla deme hnm de bak kızıyorlar bana personelle senli benli olma diye adam patronların yanında hnm derdi yalnızken apla derdi yine☺️ kıyamam yaa aklıma geldikçe gülerim 🤭
Ya bizde de benden yaşça büyük abi var bana apla diyor 🤣🤣🤣

Oruç hakkında ne düşünürsünüz kızlar vermek daha zor diyenler var iki haftadır tuttum geçen hafta veremedim yarında 70.4 çıkarsam bıraksam mı? Ne önerirsiniz
Valla gecen ramazanda guzel kilo verdim ben takimda,daha onceki ramazanlarda 7 8 kilo alip cikiyodum bayrama

Ben de haftada iki gün oruç tutuyorum(kazalarim var)
Bana detoks.gibi oluyor ama ben sahur yapmıyorum iftarida hafif geçiriyorum bir salata bir corba başkada birsey yemiyorum faydasini görüyorum

Back
X